- 14 Haziran 2019
- 89
- 538
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 yıl olmadan bosanma yoluna girdik. Daha doğrusu o girdi. Istemedi ve istemediler annesi babası çok oynadılar cok doldurdular bana karşı eşimi sonuna kadar savaştım esim istemiyorum sevmiyorum defol demesine rağmen ısrarla durdum belki düzelir (cinsellik,para vermeme ,yemek yaptığım halde yapmamışım, sabah gidip gec saatlere kadar gelmemesi ,ailesinin sürekli beni asagalarca sen evi temizleyemiyon az benim gibi vs.en son eve gelmeme annesinde kalma. Ve yaşadığım evin elektrik doğalgazını kesmesi )Neden bosaniyorsunuz , çocuk var mi ?
1 yıl olmadan bosanma yoluna girdik. Daha doğrusu o girdi. Istemedi ve istemediler annesi babası çok oynadılar cok doldurdular bana karşı eşimi sonuna kadar savaştım esim istemiyorum sevmiyorum defol demesine rağmen ısrarla durdum belki düzelir (cinsellik,para vermeme ,yemek yaptığım halde yapmamışım, sabah gidip gec saatlere kadar gelmemesi ,ailesinin sürekli beni asagalarca sen evi temizleyemiyon az benim gibi vs.en son eve gelmeme annesinde kalma. Ve yaşadığım evin elektrik doğalgazını kesmesi )
Esimle eylülde evlendik hersey tozpembe. 4 . Ay kabusa dönmeye basladi kv benden kiskanmasi ogluna benden için bizden seni çekiyor sonra en sevdigi yemekleri yapip oglunu eve çağırıyor beni drgil adim attigim herseyi ogluna olumsuz lans ediyor esim denen adamda hiç sus demedi. Sonra cinsellik basladi . Sonra baska kizlarla msjlasma . Eski kiz ark bakmalar. Askere gitti harclik vermedi istememe ragmen neymis bende varmis. 1 ay beni aramadi askerde okadar aramama dönmedi. Kaynim evlendi beni goturmediler neden ben sogutmusum istemiyormuş düğününde beni. Hersey kisaca 1 yil evli kalamadim yılımdan once iplerbkoptu en son aileleri topladim gene fayda etmedi. Ve annesinde yasama karari aldi. O surectede çalışıyorum zaten elektrk dogalgaz kesti isyerime dus alamıyordum ailem beni baska eve cikardi. Memlekete gitmemek icin israr ettim . Gitti gönderdik dedirtmemek icin. Işim ve ben varim artik koca ilde boleKonuyu açar mısın konu sahibi?
Cinsellik başladı derken? Eşin kabahatli. Annenin seni davet etmediği yemeğe niye gidiyor ki? Tanışma süreniz kısa mıydı?Esimle eylülde evlendik hersey tozpembe. 4 . Ay kabusa dönmeye basladi kv benden kiskanmasi ogluna benden için bizden seni çekiyor sonra en sevdigi yemekleri yapip oglunu eve çağırıyor beni drgil adim attigim herseyi ogluna olumsuz lans ediyor esim denen adamda hiç sus demedi. Sonra cinsellik basladi . Sonra baska kizlarla msjlasma . Eski kiz ark bakmalar. Askere gitti harclik vermedi istememe ragmen neymis bende varmis. 1 ay beni aramadi askerde okadar aramama dönmedi. Kaynim evlendi beni goturmediler neden ben sogutmusum istemiyormuş düğününde beni. Hersey kisaca 1 yil evli kalamadim yılımdan once iplerbkoptu en son aileleri topladim gene fayda etmedi. Ve annesinde yasama karari aldi. O surectede çalışıyorum zaten elektrk dogalgaz kesti isyerime dus alamıyordum ailem beni baska eve cikardi. Memlekete gitmemek icin israr ettim . Gitti gönderdik dedirtmemek icin. Işim ve ben varim artik koca ilde bole
Erken bosalma ilk gunden beri vardi çözümler sundum ama hep hakeret olarak algilandi.. bilmiyorum ben tokum sen ye demeye başladı ilerleyen zamanlarda.. 5 yıl görüştük ole evlendikCinsellik başladı derken? Eşin kabahatli. Annenin seni davet etmediği yemeğe niye gidiyor ki? Tanışma süreniz kısa mıydı?
Yazdıklarına bakınca iyi tanımadınız birbirinizi diye düşündüm. Sen nasıl yiyecekmişsin?Erken bosalma ilk gunden beri vardi çözümler sundum ama hep hakeret olarak algilandi.. bilmiyorum ben tokum sen ye demeye başladı ilerleyen zamanlarda.. 5 yıl görüştük ole evlendik
Demekki öleymiş. Gözüme perde inmiş ben kendi kendime evde yicekmisimYazdıklarına bakınca iyi tanımadınız birbirinizi diye düşündüm. Sen nasıl yiyecekmişsin?
Allah razı olsun.. inan ki O kadar sey yaşadım hep allaha havale ettim bunlar yanlarında kalmayacak biliyorum.. hergün acaba bugün ne yaşayacağım diyordum. Cok sukur feraha ciktim davami açtım. Karsi dava açmış okadar cirkinler ki. Sevgililik donemi kacamaklarimizi yazmış dilekçesinde sirf ailem görsün bilsin diye okadar karaktersiz.Rabbim yardımcınız olsun ne diyeceğimi bilemedim Allahindan bulsunlar evlatlarından görsünler sana bunları yaşatanlar kolay kolay beddua etmem ama çok haksızlık yapılmış dayanamadım inşallah en güzel kapılar açılsın önünüze en azından işiniz var muhtaç değilsiniz kimseye kendi ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz
Avukatim kendine güveniyor kaya gibi maddelerim delil ve şahitlerim var diyor ama bakalım . ALLAH razı olsunUmarım dişli bir avukat bulursun. Allah yardimcin olsun.
Sevgililik dönemi kaçamakları mi bence sonsuz şükürler etmelisin böyle bir karaktersiz adamdan kurtulduğun içinAllah razı olsun.. inan ki O kadar sey yaşadım hep allaha havale ettim bunlar yanlarında kalmayacak biliyorum.. hergün acaba bugün ne yaşayacağım diyordum. Cok sukur feraha ciktim davami açtım. Karsi dava açmış okadar cirkinler ki. Sevgililik donemi kacamaklarimizi yazmış dilekçesinde sirf ailem görsün bilsin diye okadar karaktersiz.
Şükürler olsun her detaya varana kadar yazmış midesiz erkek bozuntusuSevgililik dönemi kaçamakları mi bence sonsuz şükürler etmelisin böyle bir karaktersiz adamdan kurtulduğun için
Avukat bunun neresini davada koz olarak kullanacakmış? Bir anlamı yok ki.Şükürler olsun her detaya varana kadar yazmış midesiz erkek bozuntusu