Saç Rengi ve Saç Boyama Koyuya boyanan saçlarım

ceylaan1988

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
2.216
742
arkadaslar selam saclarım kumral rengine boyamıstım bır ay önce acmadan kendı sıyah sacıma boyadı ve guzel oldu bugun baska bı kuaforde aynı renge boya dıye gıttım saclarım koyu kumral yaptı aynısı olsun dedıgım halde napabılırım ben sımdı acmadan acık kumrala nasıl cevırıcem tekrar
Resımlerı eklıyorum 1.ci resım boyamadan oncekı hali
Ya bır kuafor kafamda olan rengı nasıl yapamaz anlamıyorum bıde aynısı oldu dıyor

Eklentiler

• 32B445F6-CCDB-4E10-B492-945A7A07C09B.jpeg
    32B445F6-CCDB-4E10-B492-945A7A07C09B.jpeg
    153,5 KB · Görüntüleme: 91
  • 3ECFCBCE-A7E4-4918-8546-3C3AB9D07EC0.jpeg
    3ECFCBCE-A7E4-4918-8546-3C3AB9D07EC0.jpeg
    101 KB · Görüntüleme: 101
1.resimde kızıllık var koyu kumral degil o renk bildigi kahve tonlari siyaha boyamis ki halinse siyah ta degil
2.resimde de kizilliklar var ve daha da koyultmus rengini akmasini bekle bence

ilki kumral değil gibi geldi bana. çok anlamam ama. ikincisi da doğal durmuş bence. saçını yıpratma bence bi süre kullan sonra önceki kuaförüne gidersin.

1.resimde kızıllık var koyu kumral degil o renk bildigi kahve tonlari siyaha boyamis ki halinse siyah ta degil
Teşekkür ederim yorumlad
tesekkür ederım yorumladıgın için. İlk resım kendı boyasız saç rengımın üzerıne boyattım. Ortaya öyle bir ton cıktı hosumada gtmıstı rengı kumrala yakın bışeydi sanırım. 2.cıyıde bu 1. Boyanın ustune yaptırdım kızlılk varmıymış ben pek anlamıyorum da

Teşekkür ederim yorumlad

tesekkür ederım yorumladıgın için. İlk resım kendı boyasız saç rengımın üzerıne boyattım. Ortaya öyle bir ton cıktı hosumada gtmıstı rengı kumrala yakın bışeydi sanırım. 2.cıyıde bu 1. Boyanın ustune yaptırdım kızlılk varmıymış ben pek anlamıyorum da

Ilk resim kumral değil. Kızıllık var. Muhtemelen ilk yapıldığında kumral gibi olup sonra akip turunculasmistir yani kizillasmistir
2.resimde daha da koyulastirmis sac rengini kestane gibi olmus

Simdi soyle soyleyim bizim milletimizin sac rengi dip rengi yani genellikle koyu
Sari yapilmasini istediklerinde kuafor acıcı sürdüğü zaman sac turunculasiyor uzerine kullu tonlarda boyuyor kuaforler mesela küllü platin o sekilde sac cok guzel.oluyor
O instagramda ombre falan diye gördüğümüz saclar varya
Kumral ve platin uclari hani dibi kumral ucu platin
Onlara aldanmamanizi tavsiye ederim ilk yapıldığı an cekiyorlar sacta grilik kumrallik oluyor o sac 2 3 yikamaya turunculasiyor.. kumral acilmadan zor yapilan bir renk genel olarak cok zoryani

Akar bu daha belki de onu kastetmiştir, olmazsa kendiniz alıp da tutturabilirsiniz bu rengi zor değil bu ton

Simdi soyle soyleyim bizim milletimizin sac rengi dip rengi yani genellikle koyu
Sari yapilmasini istediklerinde kuafor acıcı sürdüğü zaman sac turunculasiyor uzerine kullu tonlarda boyuyor kuaforler mesela küllü platin o sekilde sac cok guzel.oluyor
O instagramda ombre falan diye gördüğümüz saclar varya
Kumral ve platin uclari hani dibi kumral ucu platin
Onlara aldanmamanizi tavsiye ederim ilk yapıldığı an cekiyorlar sacta grilik kumrallik oluyor o sac 2 3 yikamaya turunculasiyor.. kumral acilmadan zor yapilan bir renk genel olarak cok zoryani
Evet dogru bılıyorum aslında ama ben ombreyi bozupta boyattım zaten ombredende kusmak üzereyim soğuk sarı boyanıp akınca cıvcıv sarısı gıbı oluyor ve ustelık saclarım cok yıprandı. Düz doğal kumral rengı ıstyorum. Ama asla saçımı açtrmakta istemıyorum zaten açıcı mahvettı uclarımı. Açtırıncada renk tutmuyor zaten sureklı akıyor

Evet dogru bılıyorum aslında ama ben ombreyi bozupta boyattım zaten ombredende kusmak üzereyim soğuk sarı boyanıp akınca cıvcıv sarısı gıbı oluyor ve ustelık saclarım cok yıprandı. Düz doğal kumral rengı ıstyorum. Ama asla saçımı açtrmakta istemıyorum zaten açıcı mahvettı uclarımı. Açtırıncada renk tutmuyor zaten sureklı akıyor
Evet canim tutmaz malesef
Ama ombrede akip civciv sarisi olmaz eger senin basina oyle geldiyse o kuaforun hatasi iyi açılmamış saç öyle olur
Ben senelerdir platin kullaniyorum
Bence canını hic sıkma dogal haline don kumral isinden vazgec sinir olursun

Simdi ben onumuzdeki ay gidiyorum bu dipleri platin sarisina çevirmeye canimi daha fazla sıkamam 1 hafta once boyandı bu sac :) gordugun uzere sinir bozucu yani

Aktı bır ton falan evet. Bende artık evde mi boyasam dıyorum ama hıc boyamadım daha önce bu tengın uzerıne ne bıyarsam kumral olur ki
Boya alacağınız yerdeki kızlar anlar, yani burdan bişey demek yanlış olur çünkü ışık kamera falan farkedebilir, ama rahatlıkla yapabilirsiniz uzunsa biri boyasın zor olabilir

Simdi ben onumuzdeki ay gidiyorum bu dipleri platin sarisina çevirmeye canimi daha fazla sıkamam 1 hafta once boyandı bu sac :) gordugun uzere sinir bozucu yani
Maşallah platın saçların boyle kalıyormu ya benım kalmadı ılk boyadığımda oleydi ama sonra sarı oldu kuafor dedıkı sacın koyu renk turunculaşarak açılıyor yanı platın olmaz dedı

Mesela bak bu ilk boyadıgım zamanlar
2241034

Buda aktıktan sonra zamanla olan

Eklentiler

• 9336A374-E65B-4BCF-8694-1B730A314753.jpeg
    9336A374-E65B-4BCF-8694-1B730A314753.jpeg
    145,5 KB · Görüntüleme: 51
X