- Konu Sahibi Momof3baby
Size sormamıştımHayır benim genelde pek akıntım olmaz. Sık idrara çıkma var, sizde?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size sormamıştımHayır benim genelde pek akıntım olmaz. Sık idrara çıkma var, sizde?
Rengi açık ve keskin kimyasal koku gibi mi?Evet çok sık çıkmaya başladım lavaboya
4 gün kala görmüştüm 2 gün kala net çıktı adet günümde daha nettiBenim bata 3 gün kaldı akıntı felan yok sadece batma oluyo arada umudum kalmadı ya sen kaç gün kala görmeye başladın çizgiyi ben yumurtlamadan sonra bugün 12. Gündü negatif yine![]()
Hayırlısı canımm yarın sabah kan vermeye gidicem insallah haber veririmKesin hamilesinn canim benim
Yok canımRengi açık ve keskin kimyasal koku gibi mi?
Yaaa ne güzel ben yine tutturamadım bu ay sanırım4 gün kala görmüştüm 2 gün kala net çıktı adet günümde daha netti
K bakma yeni gördüm mesajını, bende pek akıntı olmuyor, yumurtlama günlerinde de aynı olmaz pek.Canım banada cevap verirmisin akıntın varmıydı kusura bakma 2. Kez sordum ama![]()
Adet m geldi, bat neydi?Yaaa ne güzel ben yine tutturamadım bu ay sanırımneyse inşallah senin bebeğin sağlıkla gelir sana canım
![]()
Kime dediniz bunu :)Kesin hamilesinn canim benim
Koku yok ve açık değil mi o zaman?Yok canım
Konu sahibineKime dediniz bunu :)
:)Konu sahibine
Hayırlısı olsun canım rabbim saglikla kavustursun bende 34 degerle öğrenmiştim kanda takibini yaptırKızlar değer 49,4 hamileyim