• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koyulaşmayan hayalet çizgi 🙁

EdaSRC

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
70
26
38
26
Kızlar merhaba.Yarın adet günüm,bu testi dün ilk idrarla yaptım bu şekilde çıktı daha sonra tabii durdukça koyulaştı iyice..Kuruma çizgisi diyenler oldu,su damlatmalı önerdiler diğer forumdakiler kuruma çizgisiyse kayboluyormuş..Denedim belirginleşti iyice..Benim sorum şu bugün yine yaptım sabah aynı şekilde direk çıktı ama yine aşırı silik yani koyulaşmıyor ya nedennn??? çıldırıcam..Bu akşam yaptım yine yok gibiiiii bundan da silik hatta..Yarın sabahı bekliyorum adetim hiç şaşmaz bakalım neler olacak 🙄🙄🙄

Eklentiler

• 5AC77E1D-D533-471A-B6F8-5A3D3710D9FF.jpeg
    5AC77E1D-D533-471A-B6F8-5A3D3710D9FF.jpeg
    75,6 KB · Görüntüleme: 539
Kızlar merhaba.Yarın adet günüm,bu testi dün ilk idrarla yaptım bu şekilde çıktı daha sonra tabii durdukça koyulaştı iyice..Kuruma çizgisi diyenler oldu,su damlatmalı önerdiler diğer forumdakiler kuruma çizgisiyse kayboluyormuş..Denedim belirginleşti iyice..Benim sorum şu bugün yine yaptım sabah aynı şekilde direk çıktı ama yine aşırı silik yani koyulaşmıyor ya nedennn??? çıldırıcam..Bu akşam yaptım yine yok gibiiiii bundan da silik hatta..Yarın sabahı bekliyorum adetim hiç şaşmaz bakalım neler olacak 🙄🙄🙄
Yarın ilk idrarla tekrarla canım varsa illaki koyulaşır hakkında hayırlısı olsun inşallah 🥰

Bende negatifi gördüm bugün 3 gğn var ağrım var oldum sanıp gidiyorum beyaz akıntı oluyo
Ya o kadar az oldum ki şuan bitmek üzere gibi..Normalde 6-7 gün sürerdi mutlaka..Bugün 3. Gün ve artık çok azaldı valla üstüne görme mi yaşıyorum acaba bilemedim ki böyle öğreneni de çok duydum 🙄 Sanırım tamamen bitince bir test daha yapacağım net çıkar heralde varsa

Ya o kadar az oldum ki şuan bitmek üzere gibi..Normalde 6-7 gün sürerdi mutlaka..Bugün 3. Gün ve artık çok azaldı valla üstüne görme mi yaşıyorum acaba bilemedim ki böyle öğreneni de çok duydum 🙄 Sanırım tamamen bitince bir test daha yapacağım net çıkar heralde varsa
Ne oldu son durum?

Eklentiler

• 94FC4291-6454-4E91-A864-D2A4A7C8B2B2.jpeg
    94FC4291-6454-4E91-A864-D2A4A7C8B2B2.jpeg
    179,2 KB · Görüntüleme: 282
  • 70967399-0059-4478-8C6E-6B5BA8AE5D79.jpeg
    70967399-0059-4478-8C6E-6B5BA8AE5D79.jpeg
    54,3 KB · Görüntüleme: 310
  • Muhteşem
Reactions: Z P
Baş ağrısı,tuhaf bir mide bulantısı hissi,kasıklarıma iğne batıyor birde arada.Normalde adet dönemlerimde çok karnım ve bacaklarım ağrırdı hala afet belirtim yok..Yarın kan vericem
Canım afedersin akıntı varmı varsa nasıl

Baş ağrısı,tuhaf bir mide bulantısı hissi,kasıklarıma iğne batıyor birde arada.Normalde adet dönemlerimde çok karnım ve bacaklarım ağrırdı hala afet belirtim yok..Yarın kan vericem
Sık idrara çıkma, kokuda keskinlik var mı?

Adet öncesi belirtilerle benzer hamilelik belirtileri, kasıklarım ağrıyordu, bata bir hafta kala ağrımıyor. Sizde nasıl?

Canım banada cevap verirmisin akıntın varmıydı kusura bakma 2. Kez sordum ama 🙈

Bu testin markası nedir acaba?

Back