Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel sonuçlandı değil mi sizin?Benim de böyle olmuştu, burdaki koyulaşma önemli değil kanda artış olması önemli. Moralinizi bozmayın
Evet ikinci transferde pozitif sonuç aldımGüzel sonuçlandı değil mi sizin?
Çok sevindimEvet ikinci transferde pozitif sonuç aldım
Çok koyulaşma beklemeyin daha ilerleyen günlerde koyulaşma olur şuan çok yeniArkadaşlar tüp bebek transferinin 6. Günü ve 7. Günü test yaptım. Normalde koyulaşması gerekirken koyulaşmadı. Bundan önce 1 düşüğüm var çoEki Görüntüle 3486180
Benimde böyle çıkıyordu normal şartlarda da çok küçükler doğal yolla gebe kalsanız da böyle çıkacaktı bu kadar günlükken , sonuçta orda 2.cizgibi gördünüz , kendinizi en güzel sonuclara motive edin ki onlar bunu hissedip daha da tutunsunlarArkadaşlar tüp bebek transferinin 6. Günü ve 7. Günü test yaptım. Normalde koyulaşması gerekirken koyulaşmadı. Bundan önce 1 düşüğüm var çoEki Görüntüle 3486180
Catlatma ignesi oldnuz mu?Arkadaşlar tüp bebek transferinin 6. Günü ve 7. Günü test yaptım. Normalde koyulaşması gerekirken koyulaşmadı. Bundan önce 1 düşüğüm var çoEki Görüntüle 3486180
Transferden bir hafta önce olmuştumCatlatma ignesi oldnuz mu?
Düşükle sonuçlanan gebeliğimde gün gün koyulaşma gözlemlemiştim yine onu bekledim sanırım. HaklısınızBenimde böyle çıkıyordu normal şartlarda da çok küçükler doğal yolla gebe kalsanız da böyle çıkacaktı bu kadar günlükken , sonuçta orda 2.cizgibi gördünüz , kendinizi en güzel sonuclara motive edin ki onlar bunu hissedip daha da tutunsunlar
12 gun gecti mi uzerinden?Transferden bir hafta önce olmuştum
14 gün geçti12 gun gecti mi uzerinden?