- 11 Ağustos 2016
- 429
- 162
-
- Konu Sahibi Miyavhanim
Aynı mi acaba sizinkinde anlattığım gibi miBende ayni dertten muzdaribim
Evet canm aynisi bende doktora giderken cok utaniyorum. Evliyim ve esime bile gösteremiyorum bakmasini istemiyorymAynı mi acaba sizinkinde anlattığım gibi mi
Evet canm aynisi bende doktora giderken cok utaniyorum. Evliyim ve esime bile gösteremiyorum bakmasini istemiyorym
Ben de aynı dertten muzdaribim ,bu problem sadece ben de var sanıyordum.20 yaşındayım cerrahi operasyonu varmış çok korkutucu geliyor bana.
Cwnm amaliyati bende duydum ama cok tehlikeli oluyormus iyi arastirAynen bende öyleyimbu ic dudak sarkması için ameliyat var ama zor oluyormuş oda bari beyaz olsa biraz olsun rahatlayacagim ama oda yok her incelediğimde iyy diyerek bakıyorum görüntüsüne..
Yaa ona para dökemem zaten bisürüCwnm amaliyati bende duydum ama cok tehlikeli oluyormus iyi arastir
YouTube ta falan ten beyazlatıcı karışımlar var bakın isterseniz ama genital bölge hassas olduğu için o bölgede kullanılabilir olduğundan emin olmak lazım karışımın.Yaa ona para dökemem zaten bisürübari beyazlatmak için care bulsaydık . Bitkisel şeyler flan sürsek fayda etmez mi acaba
Genital bölgeye özel renk açıcı kremler var, eczanelerde satılıyor. Öncesinde bir doktora danışıp kullanabilirsiniz bence.Yaa ona para dökemem zaten bisürübari beyazlatmak için care bulsaydık . Bitkisel şeyler flan sürsek fayda etmez mi acaba
Bence kullanılır ya limon sürmüşligum var benimYouTube ta falan ten beyazlatıcı karışımlar var bakın isterseniz ama genital bölge hassas olduğu için o bölgede kullanılabilir olduğundan emin olmak lazım karışımın.
Acaba hangi doktora danışmak gerekiyor hangi bölüm olmaliGenital bölgeye özel renk açıcı kremler var, eczanelerde satılıyor. Öncesinde bir doktora danışıp kullanabilirsiniz bence.
Cildiye ya da kadın doğumcu bilir.Acaba hangi doktora danışmak gerekiyor hangi bölüm olmalikadin hastalıklarına girer mi acaba
Kadın doğuma sorayim bari utanıyorum zaten muayenede acaip şekilde...Cildiye ya da kadın doğumcu bilir.
Neden bu kadar utanıyorsunuz? Doktor yani karşınızdaki. Gayet normal karşılıyordur. Estetik açıdan incelemiyor sonuçta. Estetik açıdan incelese bile mesleki olarak incelemiş olacak.Kadın doğuma sorayim bari utanıyorum zaten muayenede acaip şekilde...
Doğru tabi ama ben daha kendi genital bölgeme iğrenerek bakarken bi başkasının gormesi beni utandırıyor malesef,Neden bu kadar utanıyorsunuz? Doktor yani karşınızdaki. Gayet normal karşılıyordur. Estetik açıdan incelemiyor sonuçta. Estetik açıdan incelese bile mesleki olarak incelemiş olacak.
Kadın Doğumcu için vajina görmek, sizin birinin elini kolunu görmeniz gibi.
Doğru tabi ama ben daha kendi genital bölgeme iğrenerek bakarken bi başkasının gormesi beni utandırıyor malesef,
Anladim sormaya calisacagim, teşekkürler :)Merak etmeyin onlar neler neler görüyor. Ve bunu bizim gibi utanılacak birşey olarak değil, bilimsel açıdan görüp değerlendiriyorlar.
Jinekoloğunuza kremi danışın, şikayetinizi söyleyin, o sizi yönlendirecektir. Ben lazer sonrası dış kısım için kullanmıştım, iç dudaklar konusunda işe yarar mı bilgim yok.