- 20 Kasım 2018
- 68
- 31
- 29
- Konu Sahibi Miyavhanim
Arkadaslar iyi geceler bendede aynisi vardi doktor bana temizlerken ne ile temizliyorsun dedi jilet falan ile aliyorsan killari ondan olabilir dedi ve bn biraktim jileti norml hale dondu sayilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklisin cnmkızlar ağda size yardımcı olabilir.
ve bepantol krem öneririm.
hergün çamaşır değiştirin.
inanın faydası oluyor.
çözülür canınızı sıkmayın.Haklisin cnm
Genelde jilet yapiyor galibaçözülür canınızı sıkmayın.
o bölge herkeste sıkıntı oluyor.
sanırım.Genelde jilet yapiyor galiba
Aynn cnm hayrlisi dikkat etmk lazimsanırım.
bir ara bende de oldu.
hatta koltukaltında ama ben bu dediklerimi yaptım. geçti.
birde çok beyazım ben çok çirkin duruyordu.
Ben makine ole alıyorum kökünden alıyor az birşey kırıyor ama genelde hep kökünden alıyor.Arkadaslar iyi geceler bendede aynisi vardi doktor bana temizlerken ne ile temizliyorsun dedi jilet falan ile aliyorsan killari ondan olabilir dedi ve bn biraktim jileti norml hale dondu sayilir
Krem rengi mi aciyor canim ? Ağda zor ya hiç kuaföre gitmedim bikini bölgesi icinkızlar ağda size yardımcı olabilir.
ve bepantol krem öneririm.
hergün çamaşır değiştirin.
inanın faydası oluyor.
Yok canim ya ben hiç jilet kullanmam nerdeyse çok Çok çok acil durumlar dışında. Ki önceden kesinlikle jilet bile degirmezdim ama yine de ayniydiGenelde jilet yapiyor galiba
Ben jilet kullanmıştım bende de siyahlık olmuştu şimdi ağda ile yapıyorum düzeldi birazYok canim ya ben hiç jilet kullanmam nerdeyse çok Çok çok acil durumlar dışında. Ki önceden kesinlikle jilet bile degirmezdim ama yine de ayniydi
Makine mi yapıyor acaba benimkini de çünkü ben kendimi bildim bileli makine ve eldiven kullanırımBen jilet kullanmıştım bende de siyahlık olmuştu şimdi ağda ile yapıyorum düzeldi biraz
Olabilir canimMakine mi yapıyor acaba benimkini de çünkü ben kendimi bildim bileli makine ve eldiven kullanırım
Ayy yıllardır makine :O iyi bi kuaför bulup daima ona gitmek lazım :/Olabilir canim
Ağdayı kendinde yaparsın canimAyy yıllardır makine :O iyi bi kuaför bulup daima ona gitmek lazım :/
Sir ağda yapamam kendim ya diğer agdalarda şeker olduğu için kıl kökünü besliyor diyorlar kendim sir ağda yapmaya kalksam yolarim zaten sarkık sarkık daha da çok sarkar düzgün çekemediğim içinAğdayı kendinde yaparsın canim
Ben yapıyorum canim birşey olmuyorSir ağda yapamam kendim ya diğer agdalarda şeker olduğu için kıl kökünü besliyor diyorlar kendim sir ağda yapmaya kalksam yolarim zaten sarkık sarkık daha da çok sarkar düzgün çekemediğim için
Bende mi başlasam ki öyle :) bi dusuneyimBen yapıyorum canim birşey olmuyor
Başka canim bnde daha guzel ve temiz oluyoBende mi başlasam ki öyle :) bi dusuneyim
Tamam en kısa sürede alıp deneyecegim :)Başka canim bnde daha guzel ve temiz oluyo