o kızıllıkları küllü kumralla kırabilirsin, ya da saç rengini 4-5 ton açan boyalar var, toz açıcı gibi yıpratmayan onlardan kullanıp, biraz gümüş grisi biraz turuncu azaltıcı mix boyadan koyup saç rengini açarak da kırarsın. 2. yöntemle tek aşamada istediğin tona yaklaşabilirsin.
1.sinde boyadığında küllü kumral oturmuşsa, krepe balyaj için harika bir alt ton olur tahminimce üstüne krepe balyajlarla güzel bir görüntü elde edebilirsin:)
öncelikle cevabım için teşekür ederim canım ,balyajlı düşünmüyorum çünkü bu açma ve boyama işlemlerinin hiç birinde sacımın diplerini boyamadım yani açma ve boyama işlemi uygulamadım 3 parmak kadar kendi sacım koyu renk kendi sacımda. ben sarıya boyanmışta uzamış gibi bi görüntü istiyordum ,kaaşlarımda koyu oldugu için tezatlık olsun istemedim.açıcılarla boyasam acar sanıyorum ama zaten oldukça yıprandı uclar kırılıyor elimde kalır korkusu var acıcıyla,küllü kumral yerine külllü sarı yapsam olmazmıki elimde hali hazırda o var yeşillenmezse, yada bu gümüş grisi turuncu azaltıcı neyse ondan yapim.bu işlemi yapınca sacım ne renk olur sonraki boyama işlemi ne olur. başınızı agrıttım kusura bakmayın ya..bu aşamaya geldikten sonra yanlış bişey yapmak istemiyorum..tekrar cevap için teşekürler.