• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu sarı veya kumral tonları elde etme..

o kızıllıkları küllü kumralla kırabilirsin, ya da saç rengini 4-5 ton açan boyalar var, toz açıcı gibi yıpratmayan onlardan kullanıp, biraz gümüş grisi biraz turuncu azaltıcı mix boyadan koyup saç rengini açarak da kırarsın. 2. yöntemle tek aşamada istediğin tona yaklaşabilirsin.
1.sinde boyadığında küllü kumral oturmuşsa, krepe balyaj için harika bir alt ton olur tahminimce üstüne krepe balyajlarla güzel bir görüntü elde edebilirsin:)

öncelikle cevabım için teşekür ederim canım ,balyajlı düşünmüyorum çünkü bu açma ve boyama işlemlerinin hiç birinde sacımın diplerini boyamadım yani açma ve boyama işlemi uygulamadım 3 parmak kadar kendi sacım koyu renk kendi sacımda. ben sarıya boyanmışta uzamış gibi bi görüntü istiyordum ,kaaşlarımda koyu oldugu için tezatlık olsun istemedim.açıcılarla boyasam acar sanıyorum ama zaten oldukça yıprandı uclar kırılıyor elimde kalır korkusu var acıcıyla,küllü kumral yerine külllü sarı yapsam olmazmıki elimde hali hazırda o var yeşillenmezse, yada bu gümüş grisi turuncu azaltıcı neyse ondan yapim.bu işlemi yapınca sacım ne renk olur sonraki boyama işlemi ne olur. başınızı agrıttım kusura bakmayın ya..bu aşamaya geldikten sonra yanlış bişey yapmak istemiyorum..tekrar cevap için teşekürler.

Ben rengimi açtım, üzerinede loreal recital pereference 8,1 boyadım ve tam olmasada iyi sayılacak bir renk çıktı ortaya, hatta açıcı aldığım yerdeki kişiler, sen bu rengi nasıl tutturdun diye şaşırdılar, usb mi bulsam hemen resim ekleyeceğim de bulamadım henüz.. :50:

Ama tabii turunculuk tamamen kaybolmadı, hatta ben tekrar açık bir renge boyayacaktım da biraz daha bekleyip tekrar açsam mı diye düşünüyorum?
Bu arada yıpranma yok denecek kadar az, ki benim saçlarım ince telli ve gür değildir. İçine zeytin yağı ve saç kremi kattım açıcının, 8,1 boyaya da gümüş rengi ekledim biraz.

smuwiLa topiğini meşgul ettiğim için lütfen kusura bakma..Şunu da sormak istiyorum..Ten rengime göre doreli mi yoksa küllü renk mi iyi olur?Eki Görüntüle 591534

Doreli tonların daha çok yakışacağını düşünüyorum, ben kendime sıcak tonları daha çok yakıştırırım ama bakırlığın daha az olmasını tercih ediyorum yine de yani ne tamamen küllü bir renk ne de doreli istiyorum ortası.. :34:

Bu şekilde bir renk çıktı ortaya açıp boyayınca..
$Görüntü843.jpg

$Görüntü844.jpg

Bir daha ki sefere tekrar açıp mı boyamalıyım yoksa tek seferde boyamak işimi görür mü?:26:

Ten rengin soguk ve saçların ince telli iken neden sarıya yönelmek istediğini anlayamıyorum ... Göz rengin ne? göz rengine uygun olmalı saçlar ve bu renk de fena olmamış bence.. Ama sarya dogru gitmek istiyorsan sacını plati sarısıyla boya 12 numaralr..

Ten rengin soguk ve saçların ince telli iken neden sarıya yönelmek istediğini anlayamıyorum ... Göz rengin ne? göz rengine uygun olmalı saçlar ve bu renk de fena olmamış bence.. Ama sarya dogru gitmek istiyorsan sacını plati sarısıyla boya 12 numaralr..

Canım flaşın ve ışığın etkisi sanırım, soğuk teni severim ama maalesef soğuk değilim elimdeki damarlarım yeşil duruyor. :40:
Bu arada göz rengim de yeşil, ben direkt sapsarı bir renk istemiyorum inan kızılın her tonu, kahvenin her tonunu denedim. Karamel, bakır karamel falan da yaptım. Sarı tonlarını hep merak etmişimdir bende nasıl durur falan diye, farklı görmek istedim işte kendimi. :26:

Hem soğuk tene sarıyı yakıştırıyorlardı yanılmıyorsam, benim tenim soğuk renkse tabii. Hoş, bende bronz tene daha çok yakıştırıyorum ama.. :34:
Ben bal köpüğü ama turunculuk az, kumralımsı koyu sarımsı bir renk istiyorum umarım anlatabilmişimdir. Şuan ki amacım turunculuk gitsin. Aslında rengi tutturursam üzerinde zemin renginden 1-2 ton açık balyaj attırmayı düşünüyorum ışıltı vermesi için, tonun çok belirgin olmasını istemiyorum..

Tekrar boyamam lazım zaten, diplerim gelmiş bile, teşekkürler.. :34:

Son düzenleme:
Back