• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu sarı veya kumral tonları elde etme..

numaraların anlamını bilmeseydim, zaten turuncuya doğru açılacak bir saça bir de dore-bakır yansımalı boyalar önerip arkadaşın sarı isterken bildiğin bakır bir saçla karşılaşmasını sağlardım senin gibi:)

Canım peki bahsettiğim renk tam olarak ne olabilir?
Yani koyu sarımı, kumral üzerine balyaj mı var?
Öyle bir renk için hangi boya uygun olur?

numaraların anlamını bilmeseydim, zaten turuncuya doğru açılacak bir saça bir de dore-bakır yansımalı boyalar önerip arkadaşın sarı isterken bildiğin bakır bir saçla karşılaşmasını sağlardım senin gibi:)

arkdaş 7.3 istiyor 3 ne demek dorelik demek 7 kumral kahve demektir .. sen niye iki de bi külllülere gidiyorsun ya:))) ne renk istiyor sana göre cok merak ettim söyler misin ?? ayrıca o kızıllar turuncular sarıyla küllüyle filan bir boyamada kaybolmaz :)

son kez yazıcam bir daha da yazmayacagım.

İstenilen renk 7.3 kahve zemin dore yansımalı

su an arkadaş zeminim kumral diyor ack kumral sarıya donük kahvedir eger dogru anlatabilmiş ise;
üzerine 7,3 loreal tek renk bunu yapıcak gidip balyaj attırcak cila yaptıracak bu kadr basit eger koyu ise de saçı acıcı ile açması sart!

Senin dediğini de yaparsa silici yapıcak basta sacı turuncu olcak üzerine de küllü sarı önermişsinn :))) onu da yapınca iyice portakal rengi olacak

kızıldan bakırdan tek silici boya ile kurtulmak mümkün olsaydı bosuna ugasıyor bu kuaförler yaa 2 ay 3 ay kızılı siyahı yok etmek için
öyle tek silici ile tek küllüyle bir boyamada bakırdan donen varsa buyursun fotografını koysun madem iddaa ediyorsun yapmışsın kendi sacına hadi koy fotografın da görelim :)))))))))

su an arkadaş zeminim kumral diyor ack kumral sarıya donük kahvedir eger dogru anlatabilmiş ise;
üzerine 7,3 loreal tek renk bunu yapıcak gidip balyaj attırcak cila yaptıracak bu kadr basit eger koyu ise de saçı acıcı ile açması sart!

Senin dediğini de yaparsa silici yapıcak basta sacı turuncu olcak üzerine de küllü sarı önermişsinn :))) onu da yapınca iyice portakal rengi olacak

kızıldan bakırdan tek silici boya ile kurtulmak mümkün olsaydı bosuna ugasıyor bu kuaförler yaa 2 ay 3 ay kızılı siyahı yok etmek için
öyle tek silici ile tek küllüyle bir boyamada bakırdan donen varsa buyursun fotografını koysun madem iddaa ediyorsun yapmışsın kendi sacına hadi koy fotografın da görelim :)))))))))

Canım saçım tam olrak kumral değil yani ben öyle sanıyordum ama güneşte hafif böyle nasıl diyim kızılımsı da duruyor bakır rengi kadar açık değil yansıması?

Saçımın zarar görmesi yüksek ihtimal olduğuna göre bu renkler de olabilir en azından bunları yakalamam daha kolaydır diye düşünüyorum? Siz ne dersiniz arkadaşlar?

$64255_buyuk_zoom.jpg

tersleşmeden de konuşabiliriz.
arkadaş net bir sarı istiyor, doresiz ve yeşilsiz ben de tecrübe ettiğim ve başarılı olduğum bir yöntemi söylüyorum
senin yöntemin de doğrudur tamam ama biraz daha meşakkatli, ben oryalsiz ve daha pratik bir yöntem söyledim sadece.
böyle lise çocukları gibi laf sokmaya hiç gerek yok, düzgünce tartışalım ki hem ceza almayalım, hem birbirimizi kırmayalım hem de bilmeyenler sayemizde bilgilerimizden faydalanmış olurlar.
şu an siyahtan oryalsiz açıtğım saçıma da gelirsek böyle:
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/150685_4626857943171_1746945805_n.jpg
gördüğün üzere yeşillik ya da turunculuk yok, biraz grilik var ama onu da ben küllü sevdiğim için boyaya gümüş grisi ekliyorum ondan. senin yöntemin yanlıştır demiycem ama dediğim gibi başka yöntemler de işe yarayabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ben bir delilik yapıp bu boyadan aldım, bir önce koyduğum renk izlanda küllü sarısından, bir de palettenin yoğun renk açıcısını aldım. :26:

Saçını açmaz, yıprandığıyla kalırsın derseniz hiç girmeyeceğim bu işe, ama bu rengi elde edebileceğin tonu yakalayabilirsiniz derseniz, risk alacağım..

Son düzenleme:
Arkadaşlar anlatmışlar ve denemiş biri olarak yapmanı tavsiye etmiyorum..Ben kahveye boyadığım saçlarımı palettenin açıçısı ile açtım..Koyu turuncu oldu..Üzerinede 9.1 boyadım..Senin ilk koyduğun resim gibi olmasını istedim ama malesef saçımda kızıllı turunculu bir renk oldu..İstediğim gibi de açık olmadı..Vakit bulursam yarın resmini eklerim..Ben silici hiç kullanmadım..Bu saatten sonra silici mi kullanmalıyım? Bana tavsiyeniz nedir bayanlar? Özellikle dorelik istemiyorum..Vuvuzela senin saçının rengi gibi istiyorum..Bir de mavi boya ekleyince turunculuk kalmıyor deniyordu..Mavi boya bulamadığım için de bekleyemedim..

Arkadaşlar anlatmışlar ve denemiş biri olarak yapmanı tavsiye etmiyorum..Ben kahveye boyadığım saçlarımı palettenin açıçısı ile açtım..Koyu turuncu oldu..Üzerinede 9.1 boyadım..Senin ilk koyduğun resim gibi olmasını istedim ama malesef saçımda kızıllı turunculu bir renk oldu..İstediğim gibi de açık olmadı..Vakit bulursam yarın resmini eklerim..Ben silici hiç kullanmadım..Bu saatten sonra silici mi kullanmalıyım? Bana tavsiyeniz nedir bayanlar? Özellikle dorelik istemiyorum..Vuvuzela senin saçının rengi gibi istiyorum..Bir de mavi boya ekleyince turunculuk kalmıyor deniyordu..Mavi boya bulamadığım için de bekleyemedim..

şu an ki rengi nasıl duruyor ? ana ton olarak yani, sarıya mı daha yakın kumrala mı?
hatta bir fotoğraf ekleyebilirsen süper olur

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlarrrrr bende sacimi mavi syahtan orialle actim .bi.haftayi gectibi kac gun sonra palette büyülü kahve yaptim acik kizil kahve bisiler oldu tahmin edersiniz..dun o kizillik kırılsın diye kullu sarı aldim ama belki yarım ton fark etti etmedi..ama yesil koyu sarı gibi yansimalarda oldu sanki.hemen elde edemeyecegimi bilmekle birlikte kullu sari iistiyorum.elimde bir kullu sari daha var bi kacgun sonra onla boyasammi ha bide voiala daimond markasi ii dediler ondan boyadim elimdekide ondan.baska bi marka yada renkle degissemmi bilemedim.kullu,ustu kullu yesil olmsin.yolsa direk bal rengimi yapsam sanki onda dorelik var elde etmesi dahami kolay .off bu kadar acmisken koyulasmasin,,

Kizlarrrrr bende sacimi mavi syahtan orialle actim .bi.haftayi gectibi kac gun sonra palette büyülü kahve yaptim acik kizil kahve bisiler oldu tahmin edersiniz..dun o kizillik kırılsın diye kullu sarı aldim ama belki yarım ton fark etti etmedi..ama yesil koyu sarı gibi yansimalarda oldu sanki.hemen elde edemeyecegimi bilmekle birlikte kullu sari iistiyorum.elimde bir kullu sari daha var bi kacgun sonra onla boyasammi ha bide voiala daimond markasi ii dediler ondan boyadim elimdekide ondan.baska bi marka yada renkle degissemmi bilemedim.kullu,ustu kullu yesil olmsin.yolsa direk bal rengimi yapsam sanki onda dorelik var elde etmesi dahami kolay .off bu kadar acmisken koyulasmasin,,

o kızıllıkları küllü kumralla kırabilirsin, ya da saç rengini 4-5 ton açan boyalar var, toz açıcı gibi yıpratmayan onlardan kullanıp, biraz gümüş grisi biraz turuncu azaltıcı mix boyadan koyup saç rengini açarak da kırarsın. 2. yöntemle tek aşamada istediğin tona yaklaşabilirsin.
1.sinde boyadığında küllü kumral oturmuşsa, krepe balyaj için harika bir alt ton olur tahminimce üstüne krepe balyajlarla güzel bir görüntü elde edebilirsin:)

arkadaşlar kızıldan turruncudan tek boyamada tek acmad tek silici dekurtulamazsınız kaç kere dicemmm bilmiyoum :)

Sevgili Vuvuzela karsıdaki insanların saç tipini acılma parametresini bilmiyorsun saçlar tip tiptir eger kendi saç rengi güneşte parlak kızılımsı cok hafif dönüyorsa o sacı ne kadar açarsan aç kızıllık hep kalır ve küllüler ile yeşil olur o tarz insanların sacına 2-3 ay süreyle pigmentasyon yapılarak sarıya cevrilir öyle tek küllü ile silme işlemiyle olmaz yanii mesela sacını sürekli siyah mavi boyayan kişi ne kadar acarsa açsın bakır renk cıkar cünkü 1,7 numarası kullanılır 7 bakır tondur kızıllıktan kurtulmanın tek yolu ise platin sarısıdır 12 numaralar 12ler en acık platin rengi kullanmak zorundalar ancak sarı kırar küllü sarı ise kesinlikle ve kesinlikle kullanılmamalı tek boyamada..

Hasteneden yeni geldim oğlum hastaydı ve resimi yeni koyabiliyorum..Saçın kötülüğü için kusura bakmayın..Ben saç açıcı ile önce açtım sonra pigmentasyon yaptım o da küllü 9.1 ve 9.1 ile boyadım..Saçta yeşerme olmadı. $FURKAN.EMİRHAN 291.jpg $FURKAN.EMİRHAN 297.jpg

İstediğim renk

Eki Görüntüle 591517 Eki Görüntüle 591518

Bu resimlerde ilk resimdekinde dorelik var mı bana yok gibi geldi ama ikinci resimde baya baya dorelik var..Ben mi yanlış anlıyorum..Yani dorelik olmayan kumral uçlara da böyle balyaj istiyorum..Bana tavsiyeniz nedir?

Son düzenleme:
smuwiLa topiğini meşgul ettiğim için lütfen kusura bakma..Şunu da sormak istiyorum..Ten rengime göre doreli mi yoksa küllü renk mi iyi olur? $Adsız.jpg

Back