numaraların anlamını bilmeseydim, zaten turuncuya doğru açılacak bir saça bir de dore-bakır yansımalı boyalar önerip arkadaşın sarı isterken bildiğin bakır bir saçla karşılaşmasını sağlardım senin gibi:)
numaraların anlamını bilmeseydim, zaten turuncuya doğru açılacak bir saça bir de dore-bakır yansımalı boyalar önerip arkadaşın sarı isterken bildiğin bakır bir saçla karşılaşmasını sağlardım senin gibi:)
son kez yazıcam bir daha da yazmayacagım.
İstenilen renk 7.3 kahve zemin dore yansımalı
su an arkadaş zeminim kumral diyor ack kumral sarıya donük kahvedir eger dogru anlatabilmiş ise;
üzerine 7,3 loreal tek renk bunu yapıcak gidip balyaj attırcak cila yaptıracak bu kadr basit eger koyu ise de saçı acıcı ile açması sart!
Senin dediğini de yaparsa silici yapıcak basta sacı turuncu olcak üzerine de küllü sarı önermişsinn :))) onu da yapınca iyice portakal rengi olacak
kızıldan bakırdan tek silici boya ile kurtulmak mümkün olsaydı bosuna ugasıyor bu kuaförler yaa 2 ay 3 ay kızılı siyahı yok etmek için
öyle tek silici ile tek küllüyle bir boyamada bakırdan donen varsa buyursun fotografını koysun madem iddaa ediyorsun yapmışsın kendi sacına hadi koy fotografın da görelim :)))))))))
son kez yazıcam bir daha da yazmayacagım.
İstenilen renk 7.3 kahve zemin dore yansımalı
su an arkadaş zeminim kumral diyor ack kumral sarıya donük kahvedir eger dogru anlatabilmiş ise;
üzerine 7,3 loreal tek renk bunu yapıcak gidip balyaj attırcak cila yaptıracak bu kadr basit eger koyu ise de saçı acıcı ile açması sart!
Senin dediğini de yaparsa silici yapıcak basta sacı turuncu olcak üzerine de küllü sarı önermişsinn :))) onu da yapınca iyice portakal rengi olacak
kızıldan bakırdan tek silici boya ile kurtulmak mümkün olsaydı bosuna ugasıyor bu kuaförler yaa 2 ay 3 ay kızılı siyahı yok etmek için
öyle tek silici ile tek küllüyle bir boyamada bakırdan donen varsa buyursun fotografını koysun madem iddaa ediyorsun yapmışsın kendi sacına hadi koy fotografın da görelim :)))))))))
Arkadaşlar anlatmışlar ve denemiş biri olarak yapmanı tavsiye etmiyorum..Ben kahveye boyadığım saçlarımı palettenin açıçısı ile açtım..Koyu turuncu oldu..Üzerinede 9.1 boyadım..Senin ilk koyduğun resim gibi olmasını istedim ama malesef saçımda kızıllı turunculu bir renk oldu..İstediğim gibi de açık olmadı..Vakit bulursam yarın resmini eklerim..Ben silici hiç kullanmadım..Bu saatten sonra silici mi kullanmalıyım? Bana tavsiyeniz nedir bayanlar? Özellikle dorelik istemiyorum..Vuvuzela senin saçının rengi gibi istiyorum..Bir de mavi boya ekleyince turunculuk kalmıyor deniyordu..Mavi boya bulamadığım için de bekleyemedim..
Yarın resim çekip ekleyeceğim..İlgin için teşekkürler..
Kizlarrrrr bende sacimi mavi syahtan orialle actim .bi.haftayi gectibi kac gun sonra palette büyülü kahve yaptim acik kizil kahve bisiler oldu tahmin edersiniz..dun o kizillik kırılsın diye kullu sarı aldim ama belki yarım ton fark etti etmedi..ama yesil koyu sarı gibi yansimalarda oldu sanki.hemen elde edemeyecegimi bilmekle birlikte kullu sari iistiyorum.elimde bir kullu sari daha var bi kacgun sonra onla boyasammi ha bide voiala daimond markasi ii dediler ondan boyadim elimdekide ondan.baska bi marka yada renkle degissemmi bilemedim.kullu,ustu kullu yesil olmsin.yolsa direk bal rengimi yapsam sanki onda dorelik var elde etmesi dahami kolay .off bu kadar acmisken koyulasmasin,,
rica ederim tahmindense, daha iyi bir sonuç olur böyle:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?