B Bilemedimsmdi Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2018 12 4 6 Mayıs 2021 Konu Sahibi Bilemedimsmdi #21 Stevya .!.: Bende olmadı ama kişiden kişiye değişebilir tabii Genişletmek için tıkla... Bugün loreal excellence 6.1 siparişim geldi tavsiyeniz üzerine akşam boyayacağım umarım yeşerme olmaz şans dileyin kızlar
Stevya .!.: Bende olmadı ama kişiden kişiye değişebilir tabii Genişletmek için tıkla... Bugün loreal excellence 6.1 siparişim geldi tavsiyeniz üzerine akşam boyayacağım umarım yeşerme olmaz şans dileyin kızlar
Stevya ✨ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 30 Ocak 2019 6.317 29.135 6 Mayıs 2021 Konu Sahibi Bilemedimsmdi #22 Bilemedimsmdi .!.: Bugün loreal excellence 6.1 siparişim geldi tavsiyeniz üzerine akşam boyayacağım umarım yeşerme olmaz şans dileyin kızlar Genişletmek için tıkla... Yeşerme olsa da birkaç yıkamaya geçiyor diye biliyorum. Endişelenmeyin
Bilemedimsmdi .!.: Bugün loreal excellence 6.1 siparişim geldi tavsiyeniz üzerine akşam boyayacağım umarım yeşerme olmaz şans dileyin kızlar Genişletmek için tıkla... Yeşerme olsa da birkaç yıkamaya geçiyor diye biliyorum. Endişelenmeyin
B Bilemedimsmdi Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2018 12 4 6 Mayıs 2021 Konu Sahibi Bilemedimsmdi #23 Saçımda dorelerde var yani turunculuk kızıllık eğer tutmazsa ve yeşerme olursa mecbur 5. 1 boyayacağım
Saçımda dorelerde var yani turunculuk kızıllık eğer tutmazsa ve yeşerme olursa mecbur 5. 1 boyayacağım
Stevya ✨ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 30 Ocak 2019 6.317 29.135 6 Mayıs 2021 Konu Sahibi Bilemedimsmdi #24 Bilemedimsmdi .!.: Saçımda dorelerde var yani turunculuk kızıllık eğer tutmazsa ve yeşerme olursa mecbur 5. 1 boyayacağım Genişletmek için tıkla... Ben tutacağını düşünüyorum, deneyince yazın mutlaka
Bilemedimsmdi .!.: Saçımda dorelerde var yani turunculuk kızıllık eğer tutmazsa ve yeşerme olursa mecbur 5. 1 boyayacağım Genişletmek için tıkla... Ben tutacağını düşünüyorum, deneyince yazın mutlaka
B Bilemedimsmdi Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2018 12 4 6 Mayıs 2021 Konu Sahibi Bilemedimsmdi #25 Stevya .!.: Yeşerme olsa da birkaç yıkamaya geçiyor diye biliyorum. Endişelenmeyin Genişletmek için tıkla... Öyle mi bilmiyodum ya sağolun cevap için zaten boyasam da mecbur bi kaç hafta bekleyecektim inşallah dediğiniz gibi olur ve tutarr
Stevya .!.: Yeşerme olsa da birkaç yıkamaya geçiyor diye biliyorum. Endişelenmeyin Genişletmek için tıkla... Öyle mi bilmiyodum ya sağolun cevap için zaten boyasam da mecbur bi kaç hafta bekleyecektim inşallah dediğiniz gibi olur ve tutarr
B Bilemedimsmdi Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2018 12 4 6 Mayıs 2021 Konu Sahibi Bilemedimsmdi #26 Stevya .!.: Ben tutacağını düşünüyorum, deneyince yazın mutlaka Genişletmek için tıkla... Bu akşam inşallah olur fotoğrafı paylaşırım
Stevya .!.: Ben tutacağını düşünüyorum, deneyince yazın mutlaka Genişletmek için tıkla... Bu akşam inşallah olur fotoğrafı paylaşırım