- 19 Haziran 2018
- 12
- 4
-
- Konu Sahibi Bilemedimsmdi
Aslında haklısınız ama 6. 1 tutar mı saçıma bilmiyorum çünkü sarılar çok yoğun sanki o renk sarıya tutmaz işe yaramaz gibi geldiBence sarıdan sonra çok sert bir geçiş olur, 6.1 daha mantıklı
Ben ombremi 6.1 ile kapattım, ilk başta çok tatlı bir kumral oluyor sonra akıyor tabi. Birkaç boyamadan sonra tutuyorAslında haklısınız ama 6. 1 tutar mı saçıma bilmiyorum çünkü sarılar çok yoğun sanki o renk sarıya tutmaz işe yaramaz gibi geldi
Teşekkür ederim peki kaç boyama da 6. 1 tam anlamıyla tutar yani kaç kez boyamam gerekirBen ombremi 6.1 ile kapattım, ilk başta çok tatlı bir kumral oluyor sonra akıyor tabi. Birkaç boyamadan sonra tutuyor
3-4 boyamada tuttu diye hatırlıyorum, bu arada çok açık bir sarıydı benimki. Sizinki daha koyuymuş, daha çabuk tutarTeşekkür ederim peki kaç boyama da 6. 1 tam anlamıyla tutar yani kaç kez boyamam gerekir
6.1 hangi marka önerirsin canım o zaman hiç koyu renge boyatmıyım 6.1 küllü kumral gibi değil mi3-4 boyamada tuttu diye hatırlıyorum, bu arada çok açık bir sarıydı benimki. Sizinki daha koyuymuş, daha çabuk tutar
Eğer bütçene uygunsa kuaför markalarını ve beraberinde satılan oksidanları öneririm çünkü daha az kızıllık oluyor, daha uygun fiyatlı bir boya önermem gerekirse Loreal Excellence 6.1 öneririm6.1 hangi marka önerirsin canım o zaman hiç koyu renge boyatmıyım 6.1 küllü kumral gibi değil mi
Kuaför markalarını boyarken becerememekten korkuyorumEğer bütçene uygunsa kuaför markalarını ve beraberinde satılan oksidanları öneririm çünkü daha az kızıllık oluyor, daha uygun fiyatlı bir boya önermem gerekirse Loreal Excellence 6.1 öneririm
Yeşillenme olur mu peki yorumlarda öyle yazmışlar sizde oldu mu öyle bi sorun aklıma takıldıEğer bütçene uygunsa kuaför markalarını ve beraberinde satılan oksidanları öneririm çünkü daha az kızıllık oluyor, daha uygun fiyatlı bir boya önermem gerekirse Loreal Excellence 6.1 öneririm
Bende olmadı ama kişiden kişiye değişebilir tabiiYeşillenme olur mu peki yorumlarda öyle yazmışlar sizde oldu mu öyle bi sorun aklıma takıldı
Merhaba, kac volum oksidan kullanmistiniz? Renk koyulastirirken 10 volum kullanin diyorlar. Platin sacimi Igora 6.0 ile boyayacagim ve yine Igora'nin 10 volum oksidanini aldim. Koyu kumral istiyorum ama siyah olur mu?3-4 boyamada tuttu diye hatırlıyorum, bu arada çok açık bir sarıydı benimki. Sizinki daha koyuymuş, daha çabuk tutar
Merhaba ben de 10 volüm kullanmıştım. İlk başta çok koyu gelebilir ama bir iki yıkamadan sonra açılırMerhaba, kac volum oksidan kullanmistiniz? Renk koyulastirirken 10 volum kullanin diyorlar. Platin sacimi Igora 6.0 ile boyayacagim ve yine Igora'nin 10 volum oksidanini aldim. Koyu kumral istiyorum ama siyah olur mu?
Cok tesekkur ederim :) Bana sans dileyin, sacimi yaklasik 4 hafta once dogal renginden platine actirdim ve o gun bu gundur agliyorumMerhaba ben de 10 volüm kullanmıştım. İlk başta çok koyu gelebilir ama bir iki yıkamadan sonra açılır
Yaa acaba 8.1’e mi boyasaydınız hazır o kadar güzel açılmışkenCok tesekkur ederim :) Bana sans dileyin, sacimi yaklasik 4 hafta once dogal renginden platine actirdim ve o gun bu gundur agliyorumUmarim halledebilirim...
Bu kadar acik sac uzerine tutar mi bilemiyorum.. bir de dogal rengini cok seviyordum anlik bir kararla platine donunce bildiginiz bunalima girdimYaa acaba 8.1’e mi boyasaydınız hazır o kadar güzel açılmışken
Kendimi gördüm bir anBu kadar acik sac uzerine tutar mi bilemiyorum.. bir de dogal rengini cok seviyordum anlik bir kararla platine donunce bildiginiz bunalima girdimSanirim sari sac gormeye daha fazla dayanamayacagim
UmarimKendimi gördüm bir anHalledersiniz merak etmeyin
Ben de artık doğal renkte kalırım diye düşünüyorum, daha güzel bence deUmarimrengi iki uc boyamaya oturtup bir daha asla boyamayacagim sanirim
Kesinlikle öyle... Çok teşekkür ederim cevabınız için <3Ben de artık doğal renkte kalırım diye düşünüyorum, daha güzel bence de