Saç Rengi ve Saç Boyama koyu renk saçları olan bayanların paylaşım alanı

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
162
423
kızlar buyrun bizde burda saçlarımızı tartışalım kendimize yakışanı bulalım fikir verelim birbirimize

bende saçlarımı koyu kullanıyorum
açık renk denedim bir aralar ama çok çabuk dipler geliyor ve ben dip gözüktü mü uyuz oluyorum
siyahı da seviyorum asaletli bir renk
kırmızı rujumla da uyum süperrrrrr
saçlarımı seviyorum

ohh süper cnm bnm de saçımın orjinalı koyu kestane siyah gibi aynı

ben açık rengi sevmiyorum arkadaşın dediği gibi de dip gelince koyu koyu görünüyo şuanda kullandığım renkten çok memnunum akaju kızıl kestane

bu kadının koyu renk saçlarına ve kırmızı rujuna bayılıyorum sırf buna baktıkça saçımı açmak içimden gelmiyor
umarım resim paylaşmam sorun olmaz
ve bazı beğendiğim koyu renk saçlı hanımlar:)

Eklentiler

• $atkuyrugus.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 83
  • $39100_415589737090_18508942090_5226715_6425403_n[1].jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 75
  • $vanessa_hudgens_uzun_sac_modeli.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 87
  • $Megan-Fox5.jpg
    133,9 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
ben açık rengi sevmiyorum arkadaşın dediği gibi de dip gelince koyu koyu görünüyo şuanda kullandığım renkten çok memnunum akaju kızıl kestane
SÜPER CNM

Bnm kendi saçım bu renk cnm suanda da doğal saçımı kullanıorum ama hürrem rengi yapsam mı diye de düşünmüo değilim

kızlar saçlarım uzun ama biraz daha uzun dursunlar diye çıt çıt yapmayı düşünüyorum ne dersiniz :26:

kızlar saçlarım uzun ama biraz daha uzun dursunlar diye çıt çıt yapmayı düşünüyorum ne dersiniz :26:

çıt çıtın çok zaralı olduğunu duydum uzun süreli kullanımlar da zararlıymış. saç dökülmelerine neden oluyomuş ben kullanma derim doğal yollardan uzamasını bekle ve bi kaç saç bakım maskelerini evde yapıp saçlarına uygulayabilirsin hem saçlarını uzatıp hemde bakım yapabilirsin

Cnm ben nişanıma 1 ay kala fln yaptırmak istiorum 2 ay fln kullanırım sora ara ara takarım diye düşünüyorum ama gene de kararımı vermiş değilim tam :44:

Cnm ben nişanıma 1 ay kala fln yaptırmak istiorum 2 ay fln kullanırım sora ara ara takarım diye düşünüyorum ama gene de kararımı vermiş değilim tam :44:

tatlım satın almak zorunda değilsin kuaförde kiralayabiliyosun hem istediğin renge boyuyolar hemde her şekli veriyolar sonra geri götürüyosun gerçi karar senin sen nasıl istersen

tatlım satın almak zorunda değilsin kuaförde kiralayabiliyosun hem istediğin renge boyuyolar hemde her şekli veriyolar sonra geri götürüyosun gerçi karar senin sen nasıl istersen

bi kaç kiralarlarmı ki ne bilim yaaa dediğim gibi tam karar da veremedim kiii

evet canım kiralıyolar ben çok gördüm öyle hatta ben kuafördeyken biri yaptırmıştı ama ne kadar yapıyolar bilmiyorum

işte iyice araştırmak soruşturmak lazım cnm saçlarıma zarar vermekte istemem 40 gün sora askerim gelioyaaa güselleşesim varr

nişanmda kınamda dugunumde hep çıtçıt kıraladm hemen hemen her kuaforde var zaten gunluğu 40 lıraydı benm

genelde 40 tl zaten gunluk nışanmda 30 du duğunumde cok lüx bı kuafore gtmıştm 40 tl ydı
2 hafta snra duğun var yıne cıtcıt taktrcam 40 tlymış sordum.
ayrıca bende satın alsammı dıyorumyaa benım saclarımm kessemde kesmesemde hep aynı boy hıçuzamıyo yaa cıtcıtında ne zararı var anlamadım kaynakzararlı olabılır ama cıtıct ta ıstersen 5 dk sonra cıkar.
cıtcıt sanırım alamk daha mantıklı genelde 8 tanesi 200 tl oluyo galıba amaboyanıyomu gercek sacmı oluyo taamen bılmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…