• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Renk Boyali Saclari Sariya Dondurmek

koyu renktewn sarıya dönüş yaparsın ama saçların çok yıpranır benden söylemesi

ya kızlar ne dicem ben sacımı paris hiltonun o acık sarıdan yapacam ama saç boyalı. boya ustune boya olmaz. acmaz istediğim gibi. silici alıp öyle mi istediğim renge boyayım yoksa paletenin yada kolestonun şu acıcı diye kutuları varya satılan onlardan mı alıyım.

viewer.php

yukarıdaki benim saç rengi boyalı.

viewer.php

bu da istediğim renk işte

en yukarda resimler cıkmadı bende yeniden deendim . işte yukarıdaki rnek farklılıgını görüyosunuz. şimdi ben ne yapmalıyım acil. kuafore de gitmek istemiyorum

arkadaslar meraba öncelikle kimsenin bi daha sarıya dönmez saclarınız diyenlere inanmayın özellikle de kızıllar sözüm size..sırnaşık şeysırnaşık şey .Bende saclarımı 4yıl kadar sarı röfleli kullandım ve cok da mutluydum aslında ama bi delilik anında sarıdan sıkıldım diyerek bakıra boyattım ve röfleli olunca hemen aktı kuaför boya tutsun diye 3 kez daha boyadı hemde kızıla.tabi ben sonradan sıkıldım ve hepimizin bildigi gibi sarının havasını hiçbiri tutmadıgını farkettim ve dönmek istedim herkes olmaz dedi ama azmettim ve suan sarıyım,cok mutluyum,sacım da yıpranmadı buarada.eger kararlıysanız siz de deneyin derim ama iyi arastırın kuaförleri yolmasınlar paranızı:icecream:

Back