Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bendaha dün boyadım yine ,benimde kızıllarım var onları söndürmek ve saçımı az da olsa açmayı kumrala çevirmeye çalışıyorum..boya boyayı azda olsa açıyor,o kural her zaman geçerli değil..çok açık sarılarla denesek açılır mıki birazcık olsa
bence 2 ton kadar açılabilir. özellikle palettenin papatya sarısı açıcı olmasa da rengi kırabiliyor. onun haricinde kolestonun ve lorealin çok açık sarıları var. ama doreleşme olur bence....
açtığım konularda şuanki saçımın hali var sence hangi renge boyamalıyım oksidanı ne kadar koymalıyım ?canım bendaha dün boyadım yine ,benimde kızıllarım var onları söndürmek ve saçımı az da olsa açmayı kumrala çevirmeye çalışıyorum..boya boyayı azda olsa açıyor,o kural her zaman geçerli değil..
ben dün saçıma 7.1 ile 9 u (küllü kumral ve sarı) 1 ton kadar açıldı oksidanı biraz fazla koydum yarım kahve fincanı kadar sadece ve 1 ton farketti artı kızıllarım bayağı södü resim eklerim bugün koum var benimde orada saçların boyanmamış hali vardı bu benim 2. boyaymmadı 7.1 e..bir sonrakinde ise 10.1 küllü açık sarı ile boyayacağım mesela.. bence olay daha çok oksidanda,saçın rengini açan o...atıyorum kumrala boyayacaksan kendi oksidanı yerine 1 üst volüm oksidanla boya 1 tonkadar farkeder 10-15 gün sonra yine yap böyle böyle 2-3 ton açarsın 1 -1.5 ayda..
yani dedim ya açmak istediği tona göre sen belirle onu.. 8e boyadığında oksidanı dediğim gibi olsaydı ,az da olsa ton farkederdi.9.1 yada 10 .1 ile boya o halde, içine sarı da karıştırabilirsin ama dorelik -bakırlık olmayan bir sarı olmalı ,aksi olursa turuncu yansımalı olursun bu kezde..8 değil de 10 felen olursa daha iyi açar sanki 8/0 açmadı çünkü denedim
küllü ton katmazsan o dorelik devam eder ,o doreliğin üzerine direk sarı çiğ duru,küllü ton doreliği kıracak,çiğliği alacak ..direk sarı ile boyama bence... karıştır küllü sarı ile sarıyı ama direk sarı yapma..evet o dorelik turunculuk kendi saç rengimden kaynaklanıyor küllü olmasa boya sarı çok mu kötü yapar ki diplerine sürmem boyayı açılmasın çünkü benim zemin açık saç rengim açık yani :)
ben yaptım yine yapıorumve sonuç alıyorum kısa vadede olmasada:) ..ama ben kutu boyalardan kullanmıyorum..tamam canım çok saol dediğin gibi yapıcam bakalım nasıl olcak
biraz açıldı burdakine göre
Merve, saçın baya koyuymuş, canım.
veya
bak , canım.
rengini 2-4 tona kadar açıyormuş.