• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koyu kumral veya kestane saçı boyayla açanlar

Canım, bu iki boya içinde açıcı krem var.
Bu kremi, toz açıcılar kadar agresif değildir.
Saçın bir kaç ton daha açar ama sapsarı bekleme, canım. :)
Bi bak sen. Palette iyi bir markadır, hemen hemen herkez öneriyor ve övüyor.
Bir konu var, bir kız bu boyaları sürekli kullanıp, saçını harika oldu.
Bulursam gösteririm sana o konuyu.

Canım, bu iki boya içinde açıcı krem var.
Bu kremi, toz açıcılar kadar agresif değildir.
Saçın bir kaç ton daha açar ama sapsarı bekleme, canım. :)
Bi bak sen. Palette iyi bir markadır, hemen hemen herkez öneriyor ve övüyor.
Bir konu var, bir kız bu boyaları sürekli kullanıp, saçını harika oldu.
Bulursam gösteririm sana o konuyu.

palette açık küllü sarı acaba turuncumsu saçı kapatabilir mi? benim şu anki saç rengim böyle de, ben de biraz açılmasını ve turunculuğun gitmesini istiyorum. en son garnier 9 sarıya boyamıştım...
$garnier 9.jpg

Son düzenleme:
palette açık küllü sarı acaba turuncumsu saçı kapatabilir mi? benim şu anki saç rengim böyle de, ben de biraz açılmasını ve turunculuğun gitmesini istiyorum. en son garnier 9 sarıya boyamıştım...
Eki Görüntüle 204159
küllü tonlar ilk boyamada olmasa bile 2. 3. boyamada saçtaki turunculuk göre değişiyor ve etki ediyor..daha hoş bir ton çıkar ve büyük ölçüde turunculur azalır ,resimde anladığım kadarıyla yoğun bir turunculuk yok..renk yumuşar ..

Eki Görüntüle 204159
[/QUOTE sen nasıl açtın saçını bu kadar peki ?

canım şöyle ki, ilk olarak eylül başında saçımı (doğal renk üstüne, ama altlarda 1 seneden kalma koyu kahve boya vardı) palette kahve köpüğü ile boyadım. şu anki saç rengime benzer bir renk olmuştu. sonrasında bitkisel boya kullandım (natural colors bal köpüğü, kızıl bakır). sonra palette naturals açık karamele boyadım. ondan sonra loreal tecital 8.34 koyu sarı dore bakıra boyadım ki en cart turuncumsu renk oydu, tarçın bakıra yakındı. sonra biraz koyultayım belki turunculuklar gider diye loreal casting 530 sıcak çikolata yaptım ama hemen aktı. onun üzerine 2 hafta sonra falan garnier 9 sarı yaptım. tabi bu boyamaları ayda 1 yaptım. bitkisel boyalarda ise 2 haftada 1 falan yaptım yıpratmadıkları için. çok uzun oldu ama, en iyi açanlar palette kahve köpüğü ve garnierdi.

merve canım sabrederim aşama aşama açarım dersen bulabildiğin 10 veya 11 numara en açık sarıyla boyayarak her seferinde 1 ton falan açabilirsin.ben de ilk başta öyle düşünmüştüm 2 ton falan açmıştım saçımın rengini ama sonra sabredemedim açıcı kullandım ilk sefer turuncu oldu o turunculuğu giderebilmek için 2 kere daha açtım dore sarıya döndü.dün de loreal 7.1 küllü kumrala boyadım tam kumral olmadı koyu küllü sarıya benzedi.

Önce kızıl, sonra tarçın bakır olan saçlarımı açık kumrala çevirmeye çalışıyorum ben de.. Loreal'in küllü sarısıyla toplamda 4 kez boyadım. Turunculuklar büyük oranda kapandı, saç rengim de kumrala dönük oldu.. Sanırım 2 boyama sonra istediğim renge ulaşabilirim.. :17:

Önce kızıl, sonra tarçın bakır olan saçlarımı açık kumrala çevirmeye çalışıyorum ben de.. Loreal'in küllü sarısıyla toplamda 4 kez boyadım. Turunculuklar büyük oranda kapandı, saç rengim de kumrala dönük oldu.. Sanırım 2 boyama sonra istediğim renge ulaşabilirim.. :17:

palette 10.01'lemi boyadın canım sen sence benimkide açılır mı fotolarıma bak bi

Merve, saçın baya koyuymuş, canım.
pr_01_786_max.jpg

veya
pr_01_781_max.jpg

bak , canım.
rengini 2-4 tona kadar açıyormuş.

ben ikisini de denedim cnm dore sarı biraz kızıllık bırakıyo küllüsü daha iyi ama saç derisini azıcık yakıyo dikkat et

dore sarı da güzel cnm ikisi de açıcı özellikli zaten ikisini de deneyebilirsin inşallah istediğin gibi açılır ben memnunum paletteden

şuan böyle saçım canım alacalı yani dipler turuncu altlar koyu

Eklentiler

• $100_4943.jpg
    $100_4943.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 100
  • $100_4944.jpg
    $100_4944.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 103
  • $100_4919.jpg
    $100_4919.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 104
6/0 koyu kumrala boyadım aktı aktı bu hale geldi sonra 8/0 açık kumrala boyadım tutmadı :) dipler bayağ geldi saçlarım hızlı uzuyo çünkü belime kadar nerdeyse 2 kutu boya alıp boyıcam işte dediğini o yüzden bana dediğin boya çok önemli benim için birazcık olsun açsa şu saçımı şu renkten kurtulsam ben doğaldan kızıl saçlarım gittim koyuya boyadım değişiklik yapayım derken bu hale geldi saçım :S

Merve, sen saçını boyamadım mı daha?
Sanırım sen torenle böyle gideceksin. :1:
Boya biran önceki çıkan sonuça göre ne yapabiliriz bi bakalım.

Back