Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) ben bir aya kadar boyarım heralde. Ama doğrusunu söylemek gerekirse buraya resmimi koymak istemiyorum. Sebebi bi daha silemiyor olmamız.. Ama ben boyadıktan sonra bi sekilde sana ulastırırım nası olduğunu tatlım :)
deniz_lalesi benim fikrim de koyu kestane yönünde aslında :) mesela nur yerlitaşın saçları da koyu kestaneye boyalıymış ama resmen siyah gibi duruyodu..
Bi de arkadaşlar marka önerisi de verirseniz çok sevinirim. Mesela ' kolestonun koyu kestanesi ' gibi.. Çünkü değisir markaya göre. Kolestonla voila nın yada lorealin hepsinin koyu kestanesi farklı sonuçlar verir gibime geliyo..
Kızlar bi de belki biliyosunuzdur ama ben yeni öğrendim paylaşıym dedim. Boyayı saçınıza sürdükten sonra ne kadar çok tutarsanız o kadar daha koyu bir ton elde ediyomuşsunuz. Her renk için geçerliymiş bu..
koyu kahve koyu kestane arasında kı fark nedır ben de bır turlu anlamıyorum .
koyu kahveye kuafor de baktıgım da kızıl yansımaları vardı yıkadıkca yanı aktıkca kızılımsı oluyor demıstı kuafor .
ama koyu kestaneye bakmamıstım .sımdı de burada koyu kestane ıcın kızıl yansımaların oldugunu belırtmıssınız .
sastım kaldım .koyu kahvede mı yoksa koyu kestanede mı hangısınde kızıllık var ?
bır de tahmınımce koyu kahve sankı daha parlak oluyormus gıbı gelıyor bana ,yanılıyormuyum acaba ?