- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
canım ben koyu kestane kullanmıştım siyaha en yakın renk o. güneş vurduğunda da çok sıcak yansımaları olyor.özellikle bu tonları loreal preference serisinden bulmanı şiddetle tavsiye ederım. boyanın içerisinde yağlar var beslior ve saçlarını da koyu renge boyadığın için ışıl ışıl parlıyor bir dahakı boyan gelene kadar bile sertleşmior ve bir püf nokta dahaaaa.bunu bi kuaför arkadaşım söledi saç boyasının içinden çıkan bakım kremı varya boyadan sonra kullandığımız onun yarısını boya karışımının içine dök.iyice karıştır.ve bu preference serisinde kullan özellikle.yıkadıktan sonra saçlarının yumuşaklığına ve parlaklığına sen de ınanamayacaksın.bana yolda herkes soruo ssaçlarınızı nerde boyattınız nasıl bakım yaptınız diye pırıl pırıl oldu.ve bunların yanında ben hc19 şampuan kullanıorum çok ama çok memnunum
canım cok tesekkur ederım .verdıgın puf noktasını mutlaka deneyecegım .evet koyu renkler de genellıkle hep loreal serısını duyuyorum .daha canlı ve parlak oldugunu duydum .buyuk ıhtımalle loreal deneyecegım .sen sanırım loreal 04 noyu kullandın .pekı gunes vurdugunda o yansımalar kızıl olarak mı dore olarak mı oluyor.