Köyde Öğretmenlik

Hayvan beslenebilir,sera kurulabilir,okuma yazma bilmeyen köylüye akşam dersleri verilebilir,okulun eksikleri tamamlanabilir,boyası yapılır misal,kırık yerler onarılabilir. Benim annem köyde görev yaparken bunlarla ilgileniyordu.

keşke ben de köyde yaşasam. Bol bol vaktiniz oluyodur bakımınızı yapın, online dil kurslarına katılın, bol bol film izleyin, kitap okuyun, örgü ya da başka bir hobi edinin.. borsa öğrenin mesela. Vaktinizin çok olduğunu düşünüyorum, satabileceğiniz takı/toka vs yapabilirsiniz. Spor yapın. Yeni yemekler öğrenin. Krizi fırsata çevirin, ileride büyük şehir hengamesinde hiçbirine fırsat bulamayacaksınız

Internetle ilgili sıkıntı yoksa online egitim alabilirsiniz. Örgü, boyama, yakma gibi hobiler edinebilirsiniz hatta kendinizi geliştirirseniz satadabilirsiniz

Kitap okuyabilirsiniz. Kafanıza uygun güzel bir radyo programı dinleyebilirsiniz. Punch, amigurumi, kum boyama , mozaik vb bir el işiyle uğraşabilirsiniz. Bitki veya evcil hayvan bakabilirsiniz.

Ben bir haftada 4 sezon bitirdim nasıl olacak o dediğiniz?

Merhaba, ben Çorum'un dağ köyüne atandığım zaman Ankara'da yükseğe başlamıştım.

Sizin bulunduğunuz yer biraz ters. İnternet imkanınız varsa uzaktan eğitim ile yüksek lisans önerebilirim.
Atatürk' te yüksek yapabilir arkadaş... eğitimi kaliteli hocaları iyidir. Erzurum güzeldir fırsat buldukça gidin gezin. Hayatmn en güzel yılları orda geçti. Kardeş bildiğim dostluklarım hep o şehirden... bende yeri hep çok ayrı..

Merhaba öneriniz için çok teşekkür ederim. Evet benim yakın arkadaşım da Erzurumlu ve gerçekten oraları görmemiz gerektiğini söylüyor. Sadece kış koşulları biraz sert geçtiği için gidip gelmesi zor olabilir diye uzaktan eğitim demiştim ben

Ceyizinize dantel orun :) saka bir yana ben 10-15 yaslarimdan beri bayilirim el isi yapmaya. Basit kanaviceler, tig isi minik seyler :) aralik ayinda icin daraliyordu aldim yunler rengarenk butun komsularima kulak isiciti sac bantlari ordum :) tanesi 2 saat falan surdu. Cok iyi geldi bana. Modelleri youtubedan buluyorum, cok kolay ama degisik ve sik duran modeller var.

Onumuz bahar.Biz okuldan sonra koyde yuruyus yapardik.Dag,bayir dolasir piknik yapardik.Haftada 1 gun de ilceye iner yemek yerdik.Yasitlarim efil efil gezerlerken ben dag basinda bunlari yaptim senelerce.En guzel gunlerimmis simdi anliyorum.

Ben kutuphane gorevlisiyim ve biz bilgisayar kullanmayi ogrenmek isteyen ama buna imkani veya parasi olmayan insanlara bedava kurslar veriyoruz. Turkiye'de bu sekil kurslar var mi bilmiyorum ama nasilsa bir egitmensiniz ve bu sekilde becerilerinizi de gelistirebilirsiniz. Hep kursa gidin denildigi icin belki siz kendiniz insanlarin size kursa gelmesini saglarsiniz. Kursta neyi nasil ogreteceginizi hazirlarken zamanda akip gider bence. Koyun muhtari ile konusup okul icinde ders saatleri haricinde bir sinifi bu is icin kullanabilirsiniz. Biraz giriskenlik varsa olur bu is ama tabiki size kalmis :)

İnternet sorununuz yoksa dil kursu, uzaktan eğitimle yüksek lisans şu anda bavurular bitmiştir ama yine de bir bakın , bir dönem online dans kursu vardı ama lojmanda uygun olmayabilir , online kitap kulüplerine bakabilirsiniz, online film kulübü vs vs

Ben Bursa'da doğmuş büyümüş bir Erzurumlu olarak Bursa'dan Erzurum'a ağlayarak gittim( görev sebebyle) çünkü tam bir Bursa aşığıyım dönerken iki katı ağlayarak döndüm. Gezilecek görülecek çok yer var gerçekten doğuda olmasına rağmen imkanları çok fazla... üniversite zaten çok güzel.. ikinci üniversitemi orda örgün okudum,yükseği orda yaptım. Gerçekten değerlendirilecek çok alan var orda...

Ben olsam yoga, pilates, kardiyo egzersiz, zumba türü şeylere başlardım. Genç ve bekarsın. Dış görünüşüne yatırım yap

Arkadaşlara katılıyorum pandemi sayesinde çoğu kursun online ı oluyor artık neye ilginiz varsa.
Örgü örebilirsiniz amigurumi oyuncak gibi şeyler yapabilirsiniz. Heyecanlı sürükleyici bir dizi izleyebilirsiniz.
Boncuklarla takı telefon askısı yapabilirsiniz. Hobi marketlerde artık tablo boyama boncuk yapıştırma şeyleri oluyor. Puzzle yapabilirsiniz. :) Siz yeter ki boş vaktimde de yapayım deyin:)

Ben bir haftada 4 sezon bitirdim nasıl olacak o dediğiniz?
Ben de ilk izlediğimde iki haftada 5 sezonu bitirmiştim çok iyi aktı ama sonraki sezonlarda bir türlü tatmin olamadım. İlk 5 sezonun yeri çok ayrı. Bir tek 7.sezonu beğenmiştim. 2.sezon,1.sezon,5.sezon ve 7.sezonun yeri çok ayrı

Ya bende aynı şeyi yaşıyorum bitmedi sonraki sezonları sıktı. İlk sezonlarda gece uyumayıp izliyordum. Bu tarzda başka var mı sevdiğiniz dizi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…