- 28 Kasım 2010
- 41.508
- 137.274
-
- Konu Sahibi 777mutluluk
Kitap okuyabilirsiniz. Kafanıza uygun güzel bir radyo programı dinleyebilirsiniz. Punch, amigurumi, kum boyama , mozaik vb bir el işiyle uğraşabilirsiniz. Bitki veya evcil hayvan bakabilirsiniz.Merhaba,umarım bu yıl herkese hayalini kurduğu ne varsa getirir.Benim konularımı takip edenler bilir,ilçeye uzak bir köyde sınıf öğretmeniyim.Bu süreçte sosyal medyadan tanıştığım biriyle konuşuyordum,dün itibariyle benim için doğru kişi olmadığına kesin olarak karar verip ayrıldım.Bu süreçte köye dönüp tekrar boşluğa düşmek istemiyorum.Köyde kendimi geliştirmek için neler yapabilirim,okuldan sonra kalan vaktini nasıl değerlendirebilirim?
Ben bir haftada 4 sezon bitirdim nasıl olacak o dediğinizİnternet tam çekiyor mu? Çekiyorsa online eğitim alabilirsiniz,youtube aracılığıyla dans,yoga yapmaya başlayabilirsiniz. En kötü dizi,film izlersiniz. Haftada bir de şehir merkezine gidersiniz. Bir şekilde idare edeceksiniz el mecbur. Size uygun insan yoksa kendinizle vakit geçirmeyi öğrenmeniz ve normalleştirmeniz lazım. Korku ve gerilim dizilerini seviyorsanız American Horror Story'i öneririm. Tam olarak 12 sezonTüm sezonları izleyene kadar görev süreniz biter zaten.
Atatürk' te yüksek yapabilir arkadaş... eğitimi kaliteli hocaları iyidir. Erzurum güzeldir fırsat buldukça gidin gezin. Hayatmn en güzel yılları orda geçti. Kardeş bildiğim dostluklarım hep o şehirden... bende yeri hep çok ayrı..Merhaba, ben Çorum'un dağ köyüne atandığım zaman Ankara'da yükseğe başlamıştım.
Sizin bulunduğunuz yer biraz ters. İnternet imkanınız varsa uzaktan eğitim ile yüksek lisans önerebilirim.
Merhaba öneriniz için çok teşekkür ederim. Evet benim yakın arkadaşım da Erzurumlu ve gerçekten oraları görmemiz gerektiğini söylüyor. Sadece kış koşulları biraz sert geçtiği için gidip gelmesi zor olabilir diye uzaktan eğitim demiştim benAtatürk' te yüksek yapabilir arkadaş... eğitimi kaliteli hocaları iyidir. Erzurum güzeldir fırsat buldukça gidin gezin. Hayatmn en güzel yılları orda geçti. Kardeş bildiğim dostluklarım hep o şehirden... bende yeri hep çok ayrı..
Ceyizinize dantel orun :) saka bir yana ben 10-15 yaslarimdan beri bayilirim el isi yapmaya. Basit kanaviceler, tig isi minik seyler :) aralik ayinda icin daraliyordu aldim yunler rengarenk butun komsularima kulak isiciti sac bantlari ordum :) tanesi 2 saat falan surdu. Cok iyi geldi bana. Modelleri youtubedan buluyorum, cok kolay ama degisik ve sik duran modeller var.Merhaba,umarım bu yıl herkese hayalini kurduğu ne varsa getirir.Benim konularımı takip edenler bilir,ilçeye uzak bir köyde sınıf öğretmeniyim.Bu süreçte sosyal medyadan tanıştığım biriyle konuşuyordum,dün itibariyle benim için doğru kişi olmadığına kesin olarak karar verip ayrıldım.Bu süreçte köye dönüp tekrar boşluğa düşmek istemiyorum.Köyde kendimi geliştirmek için neler yapabilirim,okuldan sonra kalan vaktini nasıl değerlendirebilirim?
Ben Bursa'da doğmuş büyümüş bir Erzurumlu olarak Bursa'dan Erzurum'a ağlayarak gittim( görev sebebyle) çünkü tam bir Bursa aşığıyım dönerken iki katı ağlayarak döndüm. Gezilecek görülecek çok yer var gerçekten doğuda olmasına rağmen imkanları çok fazla... üniversite zaten çok güzel.. ikinci üniversitemi orda örgün okudum,yükseği orda yaptım. Gerçekten değerlendirilecek çok alan var orda...Merhaba öneriniz için çok teşekkür ederim. Evet benim yakın arkadaşım da Erzurumlu ve gerçekten oraları görmemiz gerektiğini söylüyor. Sadece kış koşulları biraz sert geçtiği için gidip gelmesi zor olabilir diye uzaktan eğitim demiştim ben
Ben de ilk izlediğimde iki haftada 5 sezonu bitirmiştim çok iyi aktı ama sonraki sezonlarda bir türlü tatmin olamadım. İlk 5 sezonun yeri çok ayrı. Bir tek 7.sezonu beğenmiştim. 2.sezon,1.sezon,5.sezon ve 7.sezonun yeri çok ayrıBen bir haftada 4 sezon bitirdim nasıl olacak o dediğiniz?
Ya bende aynı şeyi yaşıyorum bitmedi sonraki sezonları sıktı. İlk sezonlarda gece uyumayıp izliyordum. Bu tarzda başka var mı sevdiğiniz dizi?Ben de ilk izlediğimde iki haftada 5 sezonu bitirmiştim çok iyi aktı ama sonraki sezonlarda bir türlü tatmin olamadım. İlk 5 sezonun yeri çok ayrı. Bir tek 7.sezonu beğenmiştim. 2.sezon,1.sezon,5.sezon ve 7.sezonun yeri çok ayrı