Köy okuluna yardım

eyzgi

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
8
Ankara Haymana Ataköy İlk ve Ortaokulunda okul müdürü olarak görev yapıyorum. Okulumuz imkanları kısıtlı bir köy okulu. Çocuklarımızın maddi yetersizliklerinden dolayı bir çok eksiği var. Kendi imkanlarımızla çok şeyi tamamlamaya çalışıyoruz fakat bizim de güzümüz bir yerde yetersiz kalıyor malesef. Çocuklarımıza kırtasiye malzemesi ve ana sınıfımız için oyuncak ihtiyacımız var. Bize yardımda bulunabilecek güzel kalpli dostlarımız lütfen bizimle iletişime geçin.

Ezgi Çomak
Ataköy İlk ve Ortaokulu Müdürü
eyzgi190@gmail.com

sayfayı gündüz saatlerinde güncel tutarsanız,faydalı olabılır..

yardım konuları yasak canım.müge anlıya başvur.mutlaka yardımcı olurlar.

yardım konuları yasak canım.müge anlıya başvur.mutlaka yardımcı olurlar.
Miniklerim için elimden ne geliyorsa yapmaya çalışıyorum. Buradan belki bizi ciddiye alan bir kaç kişiye ulaşabiliriz diye şansımızı denedik.

yardım konusu yasak mı ben bılmıyorum ama bebegı ıcın yardım toplamaya çalışan çok oldu..yonetımın uyarısını gormedım..bılemem

yardım konusu yasak mı ben bılmıyorum ama bebegı ıcın yardım toplamaya çalışan çok oldu..yonetımın uyarısını gormedım..bılemem
Ben de aynı şekilde bu şekilde hem yardım talebinde bulunan hem de yardım etmek isteyen çok fazla kişinin mesajını gördüm. Neden biz de yazmayalım dedim.

evet yasak,o açılan konular kapatılıyor zaten.suistimale çok açık olduğu için yasak.

evet yasak,o açılan konular kapatılıyor zaten.suistimale çok açık olduğu için yasak.
Anlıyorum. Doğrudur tabi o konuda yorum yapamam. Ama biz yazdıklarımızın arkasındayız. Dediğim gibi miniklerim için her ne gerekiyorsa yapmak istiyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…