Kovid sonrası tekrar test olmak gerekiyor mu?

loveinnovember

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
4.229
6.709
158
Arkadaşlar merhaba 8 gün önce testim pozitif geldi. Haftaya pazartesi bitiyor son günüm. Bitişte tekrar test olmayı araştırdım sağlık bakanlığı önerilmemektedir demiş. Arkadaşlarıma sordum onlar da biz yaptırmadık dedi. Ben çalışıyorum iş yeri isterse ne yapmalıyım? Yine pozitif çıkabiliyormuş bu durumda tekrar 14 gün karantinam olacak ne yapmalıyım? Virüs vucutta zaten 1 aya kadar kalabiliyormuş ama 10. Gün sonrasında bulaşması azalıyormuş. Tekrar test yaptırdınız mı siz?

İş yeri istiyorsa yaptırın yada içiniz rahat etsin derseniz yaptırın ama pozitif bile çıksanız 14.gün bitiyor karantinanız. Bulaş olmuyor 14.günden sonra

Ben yaptırdım çalışıyorum bende çalışabilmem için negatif görmem gerekiyordu 10 gün sonra test yaptırdım pozitif çıkmıştı 2 gün sonra yine yaptırdım negatif gördüm negatif çıkan raporu da çalıştım yere verdim öyle çalıştım

Yani istediğimiz zaman yapıyor mu devlet hastanesi karantinam bitince gitsem hayır gerek yok derler mi?

Merhabalar, bende pozitifim bugün dördüncü günüm ama tat koku kaybı dışında hiç bir rahatsızlığım kalmadı gibi. Şunu merak ediyorum on dört günü tamamlamadan test yaptırmak mümkün mü, diyelim ki onuncu gün test yaptırdım negatif çıktı karantina bitiyor mu yoksa illa ki on dört gün devam mı edecek. Bilen var mı acaba

10. Gün test negatif çıkarsa izolasyon süresi bitiyormuş. Belirtin olmayacakmis ama

Varyant değilse bitiyor.

Arkadaşlar merhaba, varyantlarda süre dolmadan izolasyon bitmiyor, test negatif çıksa da. Varyant degilse, normal Covid ise 10. Gün veya sonrasında test verip negatif çıkarsanız izolasyon bitiyor. HES güncellemesini gece saat 01.00 gibi yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…