Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Kova Burcu Arkadaşımla Nasıl Barışırım ?

yelisjim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
15
0
kova burcu arkadaşımla aramız kötü ona ne yaparsam cezbederim kovalar gelinnnnnnnnn

Valla benim hic kusme huyum yoktur ama beklemedigim bir anda sevdigim biri eve cicek gonderse cok mutlu olurum :KK70:

yaklaşımın güzel:) ne yapsam bilemedim oluruna bıraksam düzelmiyeceğini biliyorum sadece arkadaşımı kaybetmek istemiyorum...

kova arkadaşınsa arkadaş canlısıdırlar cok bence güzel bi konusmayla özür dileyebilirsin fakat sevgilinse zor ya benim erkek arkadaşımda kova ben biraz bebek gibi konusup onu yumuşatıyorum ama zaman alıyo laf sokuşturmaya devam edebilir:KK70: kovalarda hafif bi kin duygusu var ya

hayır erkek arkadaşım değil bi kova ile çıkmakla anlaşamazdık diye düşünüyorum ben başak:)

erkek olsa uzak dururdum arkadaşım olduğu için üzüldüm kovalar evet arkadaş canlısı ama hepsi için demiyorum falan bazıları arkadan iş çevirebiliyor:KK70:

Ben de kova burcuyum ve ister bayan olsun ister erkek,bir kovayla aran kötüyse yapabileceğin en güzel şey alıp karşına onu neyi ne niyetle yaptığını güzelce biiir birrr açıklaman olacaktır.
Emin ol kovalar dürüstlükten çok hoşlanır ve onu alıp açıklama zahmetinde bulunduğunu görünce çok mutlu olacaktır,ona değer verdiğini,önemsediğini düşünecektir. Eğer ki hiç bir şey yapmaz kös kös oturup olayların kendinden hallolmasını beklersen çok beklersin.Ama şöyle de bir ayrıntı var,olay nedir bilmiyorum ama suç ondaysa gelir arayı düzeltmeye uğraşır bir şekilde,yok eğer o hiç suçlu dğlse,kesinlikle oturur ve senin bu arkadaşlık için çabalamanı bekler.Ve bunu gördüğünde de hemen adımını atar hiç naz etmez emin ol.Eğrisi doğrusu yoktur kovanın,nettir..Karmaşık dğl basittir aslında.

bende bir kova burcu olarak şunu söyleyebilirim ki bir kovayı sinirlendirdiysen mutlaka sinirinin geçmesini bekle. ama yalnızca kırdım diyorsan yapacağın mantıklı bir açıklama onu ikna edicektir bence :KK15:

Bazi kovalar o kadar vurdum duymazdirki bazen sorun oldugunu anlamazlar bile,
ben oyleyim. Belki kendine kendine kus olan arkadaslarim vardir ama tavsan daga kusmus dagin haberi yok.
Arada bi sitem edenler oluyorda:KK37:

zaman geçtikçe sinirinin geçmesini bekledim ama o nuh diyo peygamber demiyor e 2 kere adım attım vazgeçicem fazla naz aşık usandırıyor.. bende bir başak olarak vazgeçtiğimde bunun asla geri dönüşü olmaz...

X