Kadin dogum bölümü Interlitide alacaksınız önce randevuyuRandevuyu nasıl alıyorsunuz ben ilk randevu için arıyorum sürekli dolu diyor. Başka nasıl alabilirim acaba
Hatta şimdi baktım randevu var yanlış yere mi bakıyorsunuz acaba resim ekledimRandevuyu nasıl alıyorsunuz ben ilk randevu için arıyorum sürekli dolu diyor. Başka nasıl alabilirim acaba
Kadin dogum bölümü Interlitide alacaksınız önce randevuyu
Telefonla arayıp yapıyordum şimdi tekrar bakacağımHatta şimdi baktım randevu var yanlış yere mi bakıyorsunuz acaba resim ekledim
Şimdi alabildim canım çok teşekkür ederimTelefonla arayıp yapıyordum şimdi tekrar bakacağım
Rica ederimŞimdi alabildim canım çok teşekkür ederim
Merhaba durumunuz nedir? Bende dün opu oldum 11 yumurta toplanmış. 4 tanesi olgun çıkmış . Bunun 2 tanesi döllenmiş ama 1 tanesi geriden geliyor dedi. Biz pgt ye göndericez embriyoyu. 3 . Veya 5. Günğ arayıp beni bilgilendircekler. Eğer elde bi yumurtam kalmazsa veya 1 yumurtam oluşssa bile havuz sistemi yapıyorlar mı? Birde 1. Rapor hakkım 2. Toplama yaparsam bitiyo mu bilginiz var mı acabaRica ederim
Umuttepe de miydiniz sizde benim 2.kez yumurta toplanacak doktor 1.rapordan devam edeceğini söyledi 2.rapora geçmedi.simdi adet olmayı bekliyorum olamıyorum stres mi yaptım anlamadım var mi bildiğiniz yöntem cay vs biseyMerhaba durumunuz nedir? Bende dün opu oldum 11 yumurta toplanmış. 4 tanesi olgun çıkmış . Bunun 2 tanesi döllenmiş ama 1 tanesi geriden geliyor dedi. Biz pgt ye göndericez embriyoyu. 3 . Veya 5. Günğ arayıp beni bilgilendircekler. Eğer elde bi yumurtam kalmazsa veya 1 yumurtam oluşssa bile havuz sistemi yapıyorlar mı? Birde 1. Rapor hakkım 2. Toplama yaparsam bitiyo mu bilginiz var mı acaba
Hayırlısı olsun inşallah pgt yi siz mi istediniz doktor mu bende düşünüyorum ama doktor bisey söylemedi arastirinca öğrendimMerhaba durumunuz nedir? Bende dün opu oldum 11 yumurta toplanmış. 4 tanesi olgun çıkmış . Bunun 2 tanesi döllenmiş ama 1 tanesi geriden geliyor dedi. Biz pgt ye göndericez embriyoyu. 3 . Veya 5. Günğ arayıp beni bilgilendircekler. Eğer elde bi yumurtam kalmazsa veya 1 yumurtam oluşssa bile havuz sistemi yapıyorlar mı? Birde 1. Rapor hakkım 2. Toplama yaparsam bitiyo mu bilginiz var mı acaba
Evet bende umuttepedeym.O zaman transfer olmadığı sürece 1. Rapor hakkı bitmiyor doğru mu anladımUmuttepe de miydiniz sizde benim 2.kez yumurta toplanacak doktor 1.rapordan devam edeceğini söyledi 2.rapora geçmedi.simdi adet olmayı bekliyorum olamıyorum stres mi yaptım anlamadım var mi bildiğiniz yöntem cay vs bisey
Ben Sakarya'da çıkardım raporumu ama benim 2 tüp bebekle olan düşük geçmişim var . Sakaryada ki doktor bizde pgt yok dedi seni alamam ddi sana pgt li embrio öneriyorum rapor hakkını umuttepede kullan ddi öylelikle geldkHayırlısı olsun inşallah pgt yi siz mi istediniz doktor mu bende düşünüyorum ama doktor bisey söylemedi arastirinca öğrendim
Merhaba bende düşük amh ile başladım. 4. Denemem olcak ilk defa devlette yaptırcam. İlk ultrason da 1 yumurta göründü. İlaçlarla 11 yumurta toplandı dün. Ama maalesef 2 tanesi döllnmiş 1 taneside yavaş ilerliyor dedi. Yani 1 tanesi şuan elimde oda 3. Güne gider mi bilmiyorumHerkese merhaba bende bugün ilk başvuruyu yaptım evrakları halledicez inşaAllah
Amhım çok düşük 1 yumurtam varmış yine sadece görünen benim gibi sebeblerden umuttepede tedavi gören varmı şuanda aranızda acaba
Yaaa o 2 tane çok iyi kaliteli olurlar inşaAllah.Merhaba bende düşük amh ile başladım. 4. Denemem olcak ilk defa devlette yaptırcam. İlk ultrason da 1 yumurta göründü. İlaçlarla 11 yumurta toplandı dün. Ama maalesef 2 tanesi döllnmiş 1 taneside yavaş ilerliyor dedi. Yani 1 tanesi şuan elimde oda 3. Güne gider mi bilmiyorum
İlk benimde 1 tane göründü. Gonal iğneye başladıktan sonra çoğalmaya başladı. Sizde de aynısı olur merak etmeyin. Önemli olan 1 tane olsun iyi olsun. Ama insan ister istemez üzülüyor. 2 taneden 1 tanesinin gelişimi yavaşmış. 3 . Güne gidebilir mi bilmiyorum hayırlısı bakalm beklicez. Kalitesini artıktrmak için uğraşın bu süreçteYaaa o 2 tane çok iyi kaliteli olurlar inşaAllah.
bende 1 yumurta deyince umudum azaldı yine aynı şeyleri yaşıcam kalitesiz mi boş mu olcak diye
Olur inşaAllah bir taneds olsa dondururlar güzelce canınızı sıkmayın olumlu düşününİlk benimde 1 tane göründü. Gonal iğneye başladıktan sonra çoğalmaya başladı. Sizde de aynısı olur merak etmeyin. Önemli olan 1 tane olsun iyi olsun. Ama insan ister istemez üzülüyor. 2 taneden 1 tanesinin gelişimi yavaşmış. 3 . Güne gidebilir mi bilmiyorum hayırlısı bakalm beklicez. Kalitesini artıktrmak için uğraşın bu süreçte
İnşallah seninde hayırlısıyla denk gelism güzel haberler alOlur inşaAllah bir taneds olsa dondururlar güzelce canınızı sıkmayın olumlu düşününaynen raporum çıkana kadar dikkat edicem neler yapabilirim diye
Sizlerin nasıl geçiyor kızlarİnşallah seninde hayırlısıyla denk gelism güzel haberler albal propolis arı sütü polen karıöı yaptrdım ben arıcıya tavsiye ederim eğer ki alerjik bi durumunuz yoksa. Avakado yiyin mutlaka
Yumurtalar her ay farklı tepki veriyor ya bende çözemiyorum artık daha önce vardı sizin dondurulan dimi yumurtanız2.yumurta toplama oldu ama az çıktı bu sefer 2 tane onlar da ilerlemedi çok can sıkıcıne kadar sağlıklı beslensem de hiç bir etkisi olmuyor anlamadım ne olacak ya