Hayırlısı Rabbimden .O kadar çaba sarfediyoruz. Gerisi Allah tan elimizden geleni yapalım da ,bence özelde de aynı Umuttepe de devam etseydiniz 3 hakkımız varmış.Benim özelde yaptırım suan Umuttepe ye gelen arkadaşlarım aynı diyor özel ile tabi özel hastanede ilgi daha fazla buraya göre.Umudunuz daim olsun lütfen benimde amh düşük 3 yumurta toplandı bir tane iyi bir tanede orta kaliteydi ikisini de transfer ettiler. Bu arada taze transferdi benim ama nasip değilmiş olmadı orda yaptiripta pozitif alan çok gördüm inşallah sizin olur umudunuzu yitirmeyin
Evet bende öyle diyorum ama eşim işte 5 yıl oldu bizimde olmayınca yeter diyor devlette 1 yıl olacak nerdeyse sürekli gidip geliyordukHayırlısı Rabbimden .O kadar çaba sarfediyoruz. Gerisi Allah tan elimizden geleni yapalım da ,bence özelde de aynı Umuttepe de devam etseydiniz 3 hakkımız varmış.Benim özelde yaptırım suan Umuttepe ye gelen arkadaşlarım aynı diyor özel ile tabi özel hastanede ilgi daha fazla buraya göre.
Umuttepe de mi 1 yıl oldu tüp bebek kaçıncı deneme sizinEvet bende öyle diyorum ama eşim işte 5 yıl oldu bizimde olmayınca yeter diyor devlette 1 yıl olacak nerdeyse sürekli gidip geliyorduk
Evet umuttepede Şubat ayindan beri gidip geliyorduk sürekli darıca da oturuyorum ben. Kist vardı onlar alındı surekli gidip gelip kan alıyorlardı bende mayista1 defa yumurta toplama oldu tek yumurta toplandı oda dejenere oldu yani transfer iptal edildi daha sonra Eylül ayında hemen ignelere başladık 3 yumurta toplandı biri dejenere oldu diğer ikisi gelişim gösterince yumurta toplamadan 2-3 gün sonrası gibi taze transfer yaptılar ama malesef negatif. Benim ilk tüp bebek deneyimimdi. Daha önce bir defa gebe kaldım normal yoldan ama 8 haftalıkken düşük yaptım. Sonrasında da olmayınca umuttepeyi önerdi bir arkadaşım onun orda oldu mesela imkansıza yakındı onunki ama pozitif sonucu orda aldı.Umuttepe de mi 1 yıl oldu tüp bebek kaçıncı deneme sizin
Bende çayırova da oturuyorum yakınmışzEvet umuttepede Şubat ayindan beri gidip geliyorduk sürekli darıca da oturuyorum ben. Kist vardı onlar alındı surekli gidip gelip kan alıyorlardı bende mayista1 defa yumurta toplama oldu tek yumurta toplandı oda dejenere oldu yani transfer iptal edildi daha sonra Eylül ayında hemen ignelere başladık 3 yumurta toplandı biri dejenere oldu diğer ikisi gelişim gösterince yumurta toplamadan 2-3 gün sonrası gibi taze transfer yaptılar ama malesef negatif. Benim ilk tüp bebek deneyimimdi. Daha önce bir defa gebe kaldım normal yoldan ama 8 haftalıkken düşük yaptım. Sonrasında da olmayınca umuttepeyi önerdi bir arkadaşım onun orda oldu mesela imkansıza yakındı onunki ama pozitif sonucu orda aldı.
Amin inşallah Allahım herkesin duasını kabul etsinÖnce Umuttepe kadın doğum bölümüne interlitide tüp bebek ilk başvurudan randevu alın zaten orda ona göre bir yol izleniyor.randevu almak da kolay istediğin güne randevuyu kolaylıkla alabiliyorsun test vs hemen başlıyorlar tavsiyem işlem hızlı sürmesi adına adetin 2 veya 3.gunu gitmen ben 1 günde neredeyse çoğu evragi tamamlamıştım.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Çok kişi var öyle rapor adlandırdığımız gibi önce umuttepe kadın doğum tüp bebek başvuru bölümünden randevu almalinizSebepsiz gebelik oluşmuyorsa bunda da rapor alabiliyor muyuz acaba 2 yıldır deniyoruz olmadı bir tüp bebek negatif oldu
*Rapor alanÇok kişi var öyle rapor adlandırdığımız gibi önce umuttepe kadın doğum tüp bebek başvuru bölümünden randevu almaliniz
Merhaba ben bulamadım randevuyu yani umuttepe çıkmıyor genel kocaeli kadın doğum diye giriyorum ondada çıkmıyor infetilide die tam olarak nerden alıyoruz randevuyuÇok kişi var öyle rapor adlandırdığımız gibi önce umuttepe kadın doğum tüp bebek başvuru bölümünden randevu almaliniz
Evet çok yakınız görüşmek istersen buluşup dertleşirizBende çayırova da oturuyorum yakınmışzben 8 yıllık evliyim 4 kez hamile kaldım doğal yolla 3u 8 haftalık ken düşükle sonuçlandı kalp atışı duruyordu. Biri boş gebelik oldu 3 kez kürtaj olmak zorunda kaldım düşüklerden dolayı gitmediğim hastane ,doktor vs kalmadı en son arkadaşım umuttepe ye gidiyordu sende başla buraya bir dene demesiyle başladım aslında onca doktora özel klinklere gidip bir sebep yok ne sizde ne eşinizde dediklerinde diyordum ki o zaman neden böyle oluyor diyordum interlitide tanımını koydular sebebi bilinmeyen düşük. Ama unuttepe de benim amh değerimin düşük olduğunu eşimde de bazı sorunların olduğunu söylediler. En azından nedenini bulduk yani artık vakit kaybetmek için De tüp bebek dediler işte
Koü randevu diye aratın çıktığında bilgilerinizi girin erişkin hastanesi diyin sonrasında bölüm için kadın doğum diyin Google ordan sizi infertilite tüp bebek şeklinde yönlendiriyor zatenMerhaba ben bulamadım randevuyu yani umuttepe çıkmıyor genel kocaeli kadın doğum diye giriyorum ondada çıkmıyor infetilide die tam olarak nerden alıyoruz randevuyu
Çok teşekkür ederimKoü randevu diye aratın çıktığında bilgilerinizi girin erişkin hastanesi diyin sonrasında bölüm için kadın doğum diyin Google ordan sizi infertilite tüp bebek şeklinde yönlendiriyor zaten
Hayırlı olsun inşallah. Yumurta toplama işlemine tekrar başlayacağız bir tane dondurulmustu bu ay tekrar istedi doktorEvet çok yakınız görüşmek istersen buluşup dertleşirizbiz özele basladik inşallah sizin için Umuttepe cidden umut vadeder gerek kalmaz bazı şeylere. Amh değeriniz kaç benimde düşük.
Sizde neden donduruldu acaba bende direkt taze transfer yapıldıHayırlı olsun inşallah. Yumurta toplama işlemine tekrar başlayacağız bir tane dondurulmustu bu ay tekrar istedi doktor
Bilmiyorum bende öyle uygun gördüler. Yumurta toplayıp iyi kalite de olan dolduruluyor 2 ay sonra da transfer ediliyorSizde neden donduruldu acaba bende direkt taze transfer yapıldı
Hayırlı olsun inşallahBilmiyorum bende öyle uygun gördüler. Yumurta toplayıp iyi kalite de olan dolduruluyor 2 ay sonra da transfer ediliyor
Hayırlısı bakalımHayırlı olsun inşallah
Randevuyu nasıl alıyorsunuz ben ilk randevu için arıyorum sürekli dolu diyor. Başka nasıl alabilirim acabaÖnce Umuttepe kadın doğum bölümüne interlitide tüp bebek ilk başvurudan randevu alın zaten orda ona göre bir yol izleniyor.randevu almak da kolay istediğin güne randevuyu kolaylıkla alabiliyorsun test vs hemen başlıyorlar tavsiyem işlem hızlı sürmesi adına adetin 2 veya 3.gunu gitmen ben 1 günde neredeyse çoğu evragi tamamlamıştım.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah