Kou Umuttepe tüp bebek yaptıranlar

lilaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
679
265
36
Özelde iki defa tüp bebek yaptırdım ikincisi boş gebelik dendi ara vermeden başlamak istiyorum emek hocayı önerir misiniz

Kocaeli üniversitesi Umuttepe’de tüp bebek yaptıranlar önerileriniz var mı

Merhaba umuttepede rapor için ne şartlar istiyorlar acaba
İstedikleri kan testi vs işlemler var ,eşlerden test alıyorlar, resmi evraklar var onlar zaten e devletten çıktı alıyoruz o kolay, şartı nedir çok detaylı bilmiyorum ama yaşayan çocuk varsa yapmıyorlar benim tekrarlayan dusuklerim vardı tüp bebek diye başlamadım bu sürece aslında ama emek hoca tüp bebek deneyelim dedi amh değerim düşük 5 yumurta toplandı 1 embriyo olusmuş dün aradık biraz üzüldüm ama bakalım hayırlısı

Üzülerek söylüyorum geçen ay olan bir negatif transferim var emek hoca ilgilenmisti ama nasip değilmiş olmadı
Bende pek umutlu değilim 1 tane olduğu için sizin nasildi ve şuan ne aşamadasınız tekrar deneyecemisiniz umuttepe de

Bende pek umutlu değilim 1 tane olduğu için sizin nasildi ve şuan ne aşamadasınız tekrar deneyecemisiniz umuttepe de
Umudunuz daim olsun lütfen benimde amh düşük 3 yumurta toplandı bir tane iyi bir tanede orta kaliteydi ikisini de transfer ettiler. Bu arada taze transferdi benim ama nasip değilmiş olmadı orda yaptiripta pozitif alan çok gördüm inşallah sizin olur umudunuzu yitirmeyin

Ancak dediğim gibi benim amh düşük olduğu için daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum bana kalsa ben yine umuttepeye giderim de eşim özel de deneyelim diyor bu kez de

Bende konakta denedim çok masraf olduğu için ilaçlarla birlikte bu sefer Umuttepe de yapmak istiyoruz . Ama belli bir sorun olmadığı için rapor çıkmayacak bize . Yine aynı masraf mı olacak bilemedim

Bende konakta denedim çok masraf olduğu için ilaçlarla birlikte bu sefer Umuttepe de yapmak istiyoruz . Ama belli bir sorun olmadığı için rapor çıkmayacak bize . Yine aynı masraf mı olacak bilemedim
Önce Umuttepe kadın doğum bölümüne interlitide tüp bebek ilk başvurudan randevu alın zaten orda ona göre bir yol izleniyor.randevu almak da kolay istediğin güne randevuyu kolaylıkla alabiliyorsun test vs hemen başlıyorlar tavsiyem işlem hızlı sürmesi adına adetin 2 veya 3.gunu gitmen ben 1 günde neredeyse çoğu evragi tamamlamıştım.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20231104-100540_Chrome.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 154
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…