Sizin ailenizle aranızdaki iletişime karışamaz bir kere..Bu kadar saygısızlık ve şiddet dolu evlilikte zaten yürümez..oraya taşınınca yanlız kalacaksınız sorunlar buyuyecek..gebesiniz birde onu bile umursamıyor..ben olsaydım resti cekerdimEşim 6 7 ay önce bi whatsapp durumu icin ailesinin gaziyla ben babamlardayken çıkıp gelip ustume yurudu bogazimi sıkmaya çalıştı kardeslerim araya girdi kardesimin eşi tuttu cekti onu. Yetmez gibi annemi arayip sen bozuyosun ne zmn gelip gitsen bu böyle yapıyo bidaha evime gelemezsn gibi saygszlik yaptı kardeslerimde bu davranisi yuzunden esime slm vermio. Oturdugumuz evden tasinmamiz gerekiyo eşim tutturdu annemin üstünü yaptiricam kiraya gecmiycem. Annesi felaket bi kadın gözü dört dönüyo dilli. Başinda altli üstlü oturmuycagimi söleyerek evlendim. Simdi kabul etmiyorum diye eşim bana ayri eve gecnce hergun kardeşlerin gelicek gidicek sen onlar oraya gelip gtmez diye gecmiosun oyuzdn kiraya cikarsak kardeslerin evime gelemez diyor. Bana slm vermeyen evime gelmesin diyo. Yanlissin diorum bak bnde ailenden zarar gördüm bigün evime gelmesnler demedm ddm yok dio kabul etmiosan annemin üstüne gecicez dio. Bn oraya gecersem ne ailem evime geLir ne arkadaslarim nede ben yasayabilirjm ve 9 haftalik gebeyim hergün sinirden aglitorum bu adam niye bole oldu diye. 8 yil bekledik brbrimizi öle evlendik zor oldu hic demiyor ne zorluklarla aldim böle yapmiyim önceligim ailem olsun sizce napim
Keşke boş ‘çene’yi başka başlıkta sürdürseniz burada önemli bir sıkıntı var sizin boş vaktinizle çözüleceğini sanmıyorum hakkaten eleştirecek çok kontrolsüz bayan vardır başka başlıklarda ego yapsanızaHayatinizda hersey kontrölünüz icinde olmaz ama bile bile yapiyorsaniz "neden yapiyorsun" derler. Birde "cene" kelimesi: Bize ayar vereceginize önce kendi yazdiklariniza bir dikkat edin.
Keşke boş ‘çene’yi başka başlıkta sürdürseniz burada önemli bir sıkıntı var sizin boş vaktinizle çözüleceğini sanmıyorum hakkaten eleştirecek çok kontrolsüz bayan vardır başka başlıklarda ego yapsanıza
Kusura bakma da böyle karektersiz bir adamla evli kalmazdim.Boylesinden ne koca olur ne baba.İsin zor,herzaman söylüyorum bazı şeyleri çözmek için bütün ipleri koparmak, herşeyi göze almak lazım.Allah yardımcın olsun o kocan denilen kisiye akıl fikir versin.Eşim 6 7 ay önce bi whatsapp durumu icin ailesinin gaziyla ben babamlardayken çıkıp gelip ustume yurudu bogazimi sıkmaya çalıştı kardeslerim araya girdi kardesimin eşi tuttu cekti onu. Yetmez gibi annemi arayip sen bozuyosun ne zmn gelip gitsen bu böyle yapıyo bidaha evime gelemezsn gibi saygszlik yaptı kardeslerimde bu davranisi yuzunden esime slm vermio. Oturdugumuz evden tasinmamiz gerekiyo eşim tutturdu annemin üstünü yaptiricam kiraya gecmiycem. Annesi felaket bi kadın gözü dört dönüyo dilli. Başinda altli üstlü oturmuycagimi söleyerek evlendim. Simdi kabul etmiyorum diye eşim bana ayri eve gecnce hergun kardeşlerin gelicek gidicek sen onlar oraya gelip gtmez diye gecmiosun oyuzdn kiraya cikarsak kardeslerin evime gelemez diyor. Bana slm vermeyen evime gelmesin diyo. Yanlissin diorum bak bnde ailenden zarar gördüm bigün evime gelmesnler demedm ddm yok dio kabul etmiosan annemin üstüne gecicez dio. Bn oraya gecersem ne ailem evime geLir ne arkadaslarim nede ben yasayabilirjm ve 9 haftalik gebeyim hergün sinirden aglitorum bu adam niye bole oldu diye. 8 yil bekledik brbrimizi öle evlendik zor oldu hic demiyor ne zorluklarla aldim böle yapmiyim önceligim ailem olsun sizce napim
Millette de bir çene bir çene vay efendim niye çocuk yaptın vay efendim gururlu ol , evet ya siz mükemmel bir hayat elçisisiniz hayatınızda her şey kendi kontrolünüzde evet.
İnsanlar dert yazıyor birileri de klavye sevdasıyla yanıp tutuşuyor allah yardımcınız olsun anladığım kadarıyla ailenizde eşinize biraz gebe ne olacak bu böyle
Tabi ki hayatımız bizim kontrolümüzde. Sizin hayatınızı başkaları mı kontrol ediyor? Eş seçimi, evlilik zamanlaması, çalışıp-çalışmamak, gebelik... Bunlar hep bizim kontrolümüzde değil mi?
Konu sahibi bedava yaşamayı seviyor o yüzden söylenen her söz geri beddua olarak bize dönüyorBiz burda kadinlara kendi yasam alaninizi kurmadan, evliliginizde söz sahibi olmadan, ekonomik sartlariniz uygun olmadan hamile kalmayin desek suclu oluyoruz yeminle. Sanki cileyi ceken sonunda yine kadin degil. Konu sahibine daha önce sende calis denildiginde "esim market müdürü izin vermiyor" veya "calisip citirligimi bozamam" gibi cevap vermesi ama sorum degil o zaman. Adam "kira ödeyip gecimi saglayamam" diye annesinin evinin üstüne gecmek istedigini de biliyordu. Daha kendi esyalari bile yok yani. Üstüne bügün de siddet hikayesi eklendi. Yani tam kaos ortami. Neden simdi birde cocuk desek aha suclu yine biz. Cünkü cocuk da yine ayni devam etmesinin bahanesi olacak. Sanki Türkiyedeki ekonomik durumlar ortada degil gibi. Sorgulamak yok, suclamaya devam. yok adi üstünde ego tatmini yapiyormusuz burda, sanki gercek hayatda hicbirsey basaramadik gibi
Allah yardımcınız olsunEşim 6 7 ay önce bi whatsapp durumu icin ailesinin gaziyla ben babamlardayken çıkıp gelip ustume yurudu bogazimi sıkmaya çalıştı kardeslerim araya girdi kardesimin eşi tuttu cekti onu. Yetmez gibi annemi arayip sen bozuyosun ne zmn gelip gitsen bu böyle yapıyo bidaha evime gelemezsn gibi saygszlik yaptı kardeslerimde bu davranisi yuzunden esime slm vermio. Oturdugumuz evden tasinmamiz gerekiyo eşim tutturdu annemin üstünü yaptiricam kiraya gecmiycem. Annesi felaket bi kadın gözü dört dönüyo dilli. Başinda altli üstlü oturmuycagimi söleyerek evlendim. Simdi kabul etmiyorum diye eşim bana ayri eve gecnce hergun kardeşlerin gelicek gidicek sen onlar oraya gelip gtmez diye gecmiosun oyuzdn kiraya cikarsak kardeslerin evime gelemez diyor. Bana slm vermeyen evime gelmesin diyo. Yanlissin diorum bak bnde ailenden zarar gördüm bigün evime gelmesnler demedm ddm yok dio kabul etmiosan annemin üstüne gecicez dio. Bn oraya gecersem ne ailem evime geLir ne arkadaslarim nede ben yasayabilirjm ve 9 haftalik gebeyim hergün sinirden aglitorum bu adam niye bole oldu diye. 8 yil bekledik brbrimizi öle evlendik zor oldu hic demiyor ne zorluklarla aldim böle yapmiyim önceligim ailem olsun sizce napim
Konu sahibi bedava yaşamayı seviyor o yüzden söylenen her söz geri beddua olarak bize dönüyor
Ayrıca olaya sebep olan whatsap durumunu da merak ettimBabanız için kullandığınız kelimeye çok tepki verilmiş ama kimse de durduk yerde babası hakkında böyle konuşmaz. Belli ki bir yaşanmışlık var. Belli ki ortada sağlıksız bir baba kız ilişkisi var. Ve şöyle de bir gerçek var ki babasıyla sağlıklı bir ilişki kuramayan kız doğru bir eş seçimi yapamıyor. Ve belli ki eşiniz çok doğru biri değil.
Hamilelik olmasa hiç düşünme ayrıl derim de ortada çocuk olunca öncelik çözüm aramak gibi geliyor.
Konuşmayı dene. Evlilik terapisi mutlaka faydalı olur.
Konu sahibinin sorun yasamadigi ve laf söylemediği kimse var mı ki etrafında? Gayet de kendi geçimsiz olup da etrafındakilere saran onlara laf söyleyen ve hep etrafını suçlu gören insanlar var. Yani biri birine kötü laf etti diye illa suçun çoğu karşı taraftadır diyemeyiz. Önceki konularını bilmesen böyle bir önyargıyla yaklasabilirdim ama bu konuda kim hatalı hiç bilemiyorum.Babanız için kullandığınız kelimeye çok tepki verilmiş ama kimse de durduk yerde babası hakkında böyle konuşmaz. Belli ki bir yaşanmışlık var. Belli ki ortada sağlıksız bir baba kız ilişkisi var. Ve şöyle de bir gerçek var ki babasıyla sağlıklı bir ilişki kuramayan kız doğru bir eş seçimi yapamıyor. Ve belli ki eşiniz çok doğru biri değil.
Hamilelik olmasa hiç düşünme ayrıl derim de ortada çocuk olunca öncelik çözüm aramak gibi geliyor.
36 yaşındayım daha babamın bir kere saçımı okşadığını kızım dediğini hatırlamam. Çok olaylar da yaşadık ama hakaret etme hakkını görmedim kendimde. bu sadece baba için değil kim olursa olsun hakaret bana çok kolay olan yol gibi geliyor.Babanız için kullandığınız kelimeye çok tepki verilmiş ama kimse de durduk yerde babası hakkında böyle konuşmaz. Belli ki bir yaşanmışlık var. Belli ki ortada sağlıksız bir baba kız ilişkisi var. Ve şöyle de bir gerçek var ki babasıyla sağlıklı bir ilişki kuramayan kız doğru bir eş seçimi yapamıyor. Ve belli ki eşiniz çok doğru biri değil.
Önceki konularını bilmiyorum.Konu sahibinin sorun yasamadigi ve laf söylemediği kimse var mı ki etrafında? Gayet de kendi geçimsiz olup da etrafındakilere saran onlara laf söyleyen ve hep etrafını suçlu gören insanlar var. Yani biri birine kötü laf etti diye illa suçun çoğu karşı taraftadır diyemeyiz. Önceki konularını bilmesen böyle bir önyargıyla yaklasabilirdim ama bu konuda kim hatalı hiç bilemiyorum.
Önceki konularını bilmiyorum.
Bilmememe rağmen dediğiniz gibi bir izlenim oluşmuştu aslında ben de.
Hatta daha uzun yazacaktım o kısmı da kısa kestim biraz.
Evlilik terapisi bu yönden faydalı olabilir diye düşündüm. Uzman desteğiyle herkes kendi hatasını daha iyi görüyor sonuçta.
Ama aile konusunda emin değilim. Ailesinden sevgi ve saygı görmüş birisi babası için böyle saygısızca bir kelime kullabilir mi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?