• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kotu yorumlarinizi kendinize saklayin lutfen

birnasss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2015
8
6
1
27
Ben 24 ocak 1998 tarihinde dogdum erkek arkadasimla kacarak evlenmek zorundayiz yasim tutuyormu bilginiz varmi

Kaçarak evlenmek gibi bir hataya düşme nolur yapma boyle bir şey. Ailenin rızası olmalı her şeyde. Hem daha çok erken değil mi tatlım neden hemen evlenmek istiyorsun. Birkaç sene bekleyin daha iyi olacak bu sizin için. Hem çevreden gördüğüm şeylere gore söylüyorum kaçarak evlenen insanlar mutsuzlar veya boşandılar. Birkaç sene daha sabret tatlım en güzeli bu olur :)

Kaçarak evlenmek istediğin çocuk uyuşturucu bağımlısı çocuk mu? Eğer öyleyse sigara tiryakileri sigarayı bırakamazken uyuşturucuyu kimse bırakamaz şıp diye
Oyüzden sadece kanma derim yaşın tutmuyor kaçmak için neyseki iyi yönü bu

Benim de bir arkadaşım vardı 2011 de birini sevdi ailesi istemedi o zamanlar ama bak 4 buçuk sene sonra nişanlandılar. Az sabret. Her şey olacağına varır zaten. Allah hayırlı yazmışsa ailen de engel olamaz bir süre sonra kalpleri yumuşar ve razi gelirler :) ama kacmak çok büyük bir yanlış iyi düşün tatlım bence :)

Kaç.

Okulunu da okuma. Eğitim alıp ne yapacaksın ki. Üniversite hayatının insana verdiği o zenginliklerden mahrum kal. Müthiş bir sosyal çevre, kişiye kattığı bakış açısı filan bunlar önemsiz şeyler.

Kendi mesleğini de eline alma. Kocandan para istersin her gün. Ağzının içine bakarsın. Ehliyet alamazsın kariyer yapamazsın, çocuğunu istediğin şartlarda eğitemez yetişiremezsin. Ekonomik özgürlüğün olmaz ama önemli değil çok seviyorsun nasılsa. Her gününü kadın programları izleyerek , komşularla dedikodu yaparak ya da kayınvalidene hizmet ederek geçirirsin.

Yaşın 18 sonuçta 2 sene sonra da çocuk yaparsın.

Birey olduğunu unutursun , muhtemelen bir çok kişinin hizmetini de görürsün, yemek , bulaşık filan. Karşı tarafın ailesi kaçıp gittiğini en ufak tartışmada yüzüne vururlar ama olsun eşin olacak adamı çok seviyorsun ya değer.

Karşındaki kaç yaşında bilmiyorum. Ama sen yaşlardaysa muhtemelen senden çabuk sıkılır henüz gençliğini yaşamadığı için bir süre sonra arkadaşları ile vakit geçirip eve gelmez akşamları , ama olsun sende camda yolunu gözlersin.

Çok seviyor eminim seni. Ama bir şey daha söyleyeyim tatlım hiç kimse seni annen kadar koşulsuz sevmeyecek.

Buna ailen de dahil.

Şimdi aklın varsa kaç ve tüm özgürlüğünü bireyselliğini adamın birine teslim et.

Tutmuyor. Başınız ciddi belaya girer. Sürünürsünüz mahkemelerde.Kaçmayın.

KAç canım kaç :KK53::KK53:
2 gün sonra dizilerini dövmeye başlarsın.:KK51:
Anne babanın yanına gitmeye yüzün olmaz. Çünkü onların başını yere eğdin.:KK20::KK20:
Birde hamile kaldın mi bu küçücük yaşta üstüne tatlı niyetine yersin artık. :KK67:
25li yaşlara geldiğinde de hayattan bikmis bezmis bir bayan olarak yaşamına devam edersin.:KK12::KK12:

Şunu unutma ailen senin mutluluğunu ister. Sakın onları üzecek birsey yapma.

Senden sadece 4 ay buyuğum ama gerçekten böyle seyler düşünmene kardeşimmişsin gibi çok üzüldüm. Eğer bu şekilde gidersen hem de bu yaşta ilerde seni çok fena ezerler. Kotu yorum yapmıyoruz senın iyiliğini istiyoruz. Okuyup mesleğini eline alsan ayakların sağlam bassa sonra ailen istemiyorsa da git evlen aile durumlarına karışamam. Ama hem ailen istemiyorken bu yaşta okumadan etmeden ele karı olursan 1 yıla kalmaz hizmetçileri yaparlar seni hiç bekleme birbirimizi seviyoruz ediyoruz hikayelerini.
Bilmiyorum çocuk kaç yaşında ne iş yapar eder sen bi kere böyle bi şey yaparak çocuklarının hakkını bile yiyorsun onlara böyle bi hayat vermeye hakkın yok yorumlarda okuduğum o uyuşturucu olayı doğruysa baba uyuşturucu kullanıcı anne ailesinden izinsiz kaçmış mesleği de yok ne iş yapıp bakacaksınız çocuklara. Seni öyle bi ezerlerki kimse seni kurtaramaz aklını başına al. Şimdi yaşın tutmuyor diye böyle bi şey yapamasan da en azından bi süre iyice düşün okul oku meslek edin. Üçüncü sayfa karı koca cinayet intihar haberlerinde çıkma karşımıza.

Back