- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- Konu Sahibi Damla_2689
Bu olay da seni olgunlastrdi bu yönden bak biraz rahat ol ama tekrarlama aslaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aklıma eski bir gazetedeki "isim şehir oynarken hamile kaldım" diye abuk bir haber vardı ,o geldi.
biraz erken davranmışsın,
bakir bir erkekseAma kabul ettikten sonra en ufak tartışmada yüzüne vuruyor Türk erkekleri
bu arada ben bu sebepten değil hamilelikten korkarım yahu!haklısınız zaten baskalarına karsı tavız vermem bu konuda kendımı ezdırmem ama burda sıze sormak ıstedm.sanırım ılk,yenı ve hazırlıksız oldugu ıcın etkılendm.anlamadan oldu dedigm yakınlastk ama ben bılmıyodm canım ynar sanıyodm canım hc yanmadı ve ılerı gıtmedk cok kısa surdu o rahattı tecrubelı oldugu icin ben de korkmadım o anda.O kadar önemli degl zatn öyle olmasydı da söylerdm.bilerek istyerk hazırlıklı olarak yapms olsam sylerim neden saklıym yasadıgımı brebir anlatıyorm o yüzden öyle yazdm
Bi de bakir erkek var mı ki .. sevistigi onca kadın da gün gelicek baskasinin eşi karısı olucak. O da bakire es istiycek. İlginç bi kısır döngü dimibakir bir erkekse
sinirlenince yüzüne vurabılır elbet.
eeeBi de bakir erkek var mı ki .. sevistigi onca kadın da gün gelicek baskasinin eşi karısı olucak. O da bakire es istiycek. İlginç bi kısır döngü dimi
o kadar anlamadım ve o kadar kısa surdu kı bi süre süphelendim yine de ama hastalandım sonrabu arada ben bu sebepten değil hamilelikten korkarım yahu!
evet aynen oyle sandım bı yandan da o yuzden çok sarsıldım...dıktırmeyı ben de asla dusunmuyorum kendıme haksızlık etmıs olurum bu yazılanlar sayesınde kendımı daha ıyı hıssedıyorum zaten suan baslarda cok kotuydm
suanlık ıyı gıdıyo sevıyorum ama ne olucagını bılmıyorum daha unıversıteye yenı basladım oyle yıllarca cıkmadık ıcımde olan bı kaygıydı o ıster ıstemez dusundumBulursun Derken Niye Ayrilacakmis Gibi Düsünüyorsun.. 19 cokta Kücük Degilsin.. Önce Nisan Yapin sonrada ne zaman isterseniz evlenin hemen niye ayy baskasi beni kabul edermi böyle diyorsun anlayamadim sonunuzu göremiyorsan o baska tabi..
Tatlım haberin olmadan nasi iliskiye giriyorsun anlayamadim? Oyle sacma.sey mi olur. Yaptigin seyin arkasinda dur
Dua et de hamile kalma
Kötü hissetme bakirelik diye bir kavram kalmadı zaten artık kaldır başını bak etrafına herkesin neredeyse artık cinsel hayatı var ama sorsan herkes bakire :) İnan kendini ezmeni gerektirecek bir durum söz konusu değil pişmansan bir daha yaşamazsın olur biter bak kendini dışarıya yansıtan çok önemli kendiini nasıl görürsen dışarıya da onu yansıtırsın bunu yapma
Soyunmakla bakire kalmamanin ne alakası var ? Biraz anlayış . Kiziniz veya yigeniniz yok mu
- Aslinda bakitelik benin icin asla lnemli degil ..
- Ama buraya gelipte farlibda degildim deme bari , soyunjncadami farkinda degildin , her naneyi yiyosunuz sonrada bskire kaliyosunuz öylemi o adamla soyundun sevistin kizligina bisey olmasa ilerde baska tanisacagin adama ben el degmemisim diyecektin öylemi .
- Bakirelik iki bacak arasibdada degil , böyle davranip sonradan cözüm arayan beyinlerde...