kötü seyler yazmayn..

Olaydan sonra hastalandıysan belki o kan gelmiştir. Hiç bir şey hissetmeden bekaretin bozulacağını zannetmiyorum ama takma kafaya.
Ayrıca ne demek beni böyle kabul eden olur mu? Erkeklerin kaçı bakir ki zaten?

merabalar ben sadece bi sey sormak icin bugun uye oldum cok fazla bilgi vermıcem kendım hakknda cunku ozel bi konu sadec fkırlerınızı duymak istiyorum ama cok sert seklde yazmazsanz sevınırm hla cok ıı sayılmam, erkek arkadasımla birlkte olduk ama isteyerk planlanms degildi farkında bile olmadm yakınlasıyodk aklımn ucundan gecmezdi hep evlenmk istiyodu benmle ben farkında olmasam da o farkında olablr diye düsünüyorm bu yüzden cok agladm cok acı cektim kendmi kaybettim baska br sey düsünemiyodm br daha yakınlasamadk zaten 2 ay gecti üstünden aramz cok iyi br daha ilski olmadı yakınlasmadk ama benimle evlenmk istediğini söylüo yasımz cok kücük evlenmezsek ve kendme olan gvenimi iyice kaybederim diye cok korkuyorm beni boyle sevebilcek birini bulabilirmiyim sizce
ilişkiye girdiğin için çok pişman oldun madem bundan sorasında aynı hataya tekrar asla düşme.
ama bu konuyu ilişkinizi yürütmede yok sayman gerekiyor. asla ve asla karşı tarafa bu nedenden ötürü ona muhtaç olduğun evlenmek zorunda olduğun izlenimi oluşturma. ve zaten asla böyle de düşünme. hayatını yoluna koy okulunu oku işini kazan birbirinizi iyice tanıyın. şartlar olgunlaştığında bu adamı hala seviyorsan evlenirsin. sevmiyorsan da asla evlenme.

Erkekler bu konuyu kadınlar kadar önemsemiyor inanın... Hayatıma giren hiç bir erkek bakire değil misin, kiminle oldun, kaç kişiyle oldun diye sormadı. Ama bakire olmadığımı öğrenen her kadın ovvv :KK57: nasıl olur, bundan sonra ne yapıcan evleneceğin adama ne dicen moduna girdi.
Normal bir insan için hayatındaki kadının ya da erkeğin geçmişi önemli değildir. Kararlarına, yaşanmışlıklarına saygı duyar.

nasıl hiç hissetmedin yaaaa anlamadım benim canım kıymetli sanırım ben evlendim 2 ay vajinusmusla uğraştım hemen yaşayanlara o zaman çok imrenmiştim :KK66:)) ben eşimi çooooook seviyorum ama canım acıyacak korkusuyla 2 ay sonra birlikte olabiildik..

merabalar ben sadece bi sey sormak icin bugun uye oldum cok fazla bilgi vermıcem kendım hakknda cunku ozel bi konu sadec fkırlerınızı duymak istiyorum ama cok sert seklde yazmazsanz sevınırm hla cok ıı sayılmam, erkek arkadasımla birlkte olduk ama isteyerk planlanms degildi farkında bile olmadm yakınlasıyodk aklımn ucundan gecmezdi hep evlenmk istiyodu benmle ben farkında olmasam da o farkında olablr diye düsünüyorm bu yüzden cok agladm cok acı cektim kendmi kaybettim baska br sey düsünemiyodm br daha yakınlasamadk zaten 2 ay gecti üstünden aramz cok iyi br daha ilski olmadı yakınlasmadk ama benimle evlenmk istediğini söylüo yasımz cok kücük evlenmezsek ve kendme olan gvenimi iyice kaybederim diye cok korkuyorm beni boyle sevebilcek birini bulabilirmiyim sizce

olan olmuş canım bu saatten sonra üzülme . senin yaşında erkekler genelde istediğini alıp da yüzüstü bırakıyorlar erkek arkadaşın seni seviyor belli ki ve senin üüzldüğünü görüp tekrar böyle bir talebi olmamış. bence tekrar böyle birşey yaşamayı n çünkü cinselliğe hazır değilken yaşamışsın yaşın da çok küçük . önce okulunu düşün, erkek arkadaşınla da sevgili olmaya dvm edeceksiniz zaten ama sırf bunu yaptın diyeevlenmek zorunda hissetme kendini. seviyorsan anlaşıyorsan devam et.

demek siz evlenmeyi düşünmüyordunuz ki şuan sevgiliniz varken beni böyle biri sevebilir mi diye soruyorsunuz ayrıca yaşadığınız sizin özeliniz kabul eden eder etmeyene hpşçakal zaten iş oraya gelene kadar yaşanan yaşanıyor omudur önemli olan sadece ayrıca ayıp sadece bacak arasında değildir erkekler de bu zihniyetten sıyrılmalı

farkında olmadan nasıl birlikte olunuyor?
konuna cevap verebilmem için önce bunu öğrenmem gerek..

o kadar cok yorum yapmıssınız ki bakireligimn gtmediğinden süphelenmeye basladım cunku cıdden hıssetmedım yalan soylemıyorum,kızlıgımın gidip gitmedigini anlamanın bır yolu var mı gordugum kandan bıle suphe ettım suan

Seni seviyorsa öylede sever...sen sadece acik kartlarla oyna ve bence benim görüsümce bunu evlenicegin adamdan saklamaki sana en basindan güvensin...güvensiz bir evlilik cok zor oluyor cünkü.... Ayrica yaslarinizda cok kücük degilmis...eger icin rahatliycaksa bende evlenmeden sevdigim adamla beraber oldum(isteyerek,bilerek) ama o adam suan benim kocam....biz evlendik ama beraber olduk diye degil birbirimizi sevdigimiz icin

gerçekten karakteri oturmuş ve seni tüm kalbiyle seven bir adam için hiç önemli değil bunlar. ama tabi bu konuda senin kendine güvenin ve kendini nasıl gördüğün de önemli. kendini ezik hissedersen karşındakine fırsat vermiş olursun. yaşın küçük bundan sonra daha sağlam adımlar at hayatta bu yaşta ve sırf birlikte olduğun için evlenirsen sonrası büyük hüsran olabilir. kimseye kendini ispat etmeye ihtiyacın yok hesap vermeye de. diktirmek çok yanlış bi davranış bana göre karşındakini aptal yerine koymaktan başka birşey değil. ileride gerçekten ciddi olduğun sevdiğin ve seni seven biri olduğunda ona açıkça anlatırsın. ha yok ben kabul edemem derse de yolla gitsin. herşey o değil hayatta bakire olup her boku yemektense dürüstçe arkasında duracaksın. bu hayatta incecik bi zar parçasından daha önemli şeyler var.

X