kötü seyler yazmayn..

hepiniz cok saolun,benı sınırlendıren erkek arkadasmın boyle seylere onem verıp bana gelınce dusunmemesı bu canımı cok yaktı eskı sevgılsı onu cok kez aldatmıs ılıskıye gırms olmalarna ragmen o kızdan sonra hep duzgun bırını aramıs onu uzmucek bırını aramıs 'benım ıcın onemlı artık boyle seyler bazı kızlar kendını kaptırıyo cunku' dıyen cocuk bu,benden daha deneyımlı ıstemese yapmazdı o yuzden dusundum cok,tabıı bende de bı cahıllık varmıs yok degl bılmedıgmden...sızce ona daha cok baglanmam ıcın yapmıs olabılır mı ???????

Oyle bir konusuyorsunuz ki sanirsin adam size zorla tecavuz etti de bekaretinizi bozdu. Hayret birsey. Karsilikli olarak istemis ve beraber olmussunuz iste. Ne demeye sucu diger tarafa atip duruyorsunuz? 19 yasindasiniz, yasiniz o kadar da kucuk degil. Yok acaba ona daha cok baglanmam icin mi yapti, yok ben birsey anlamadim. Kendinizi zavalli konumunda gostermekten vazgecin. Yaptiginiz seyin de arkasinda durun. Sanki bu kadar basitti hersey Allah'im ya.

Oyle bir konusuyorsunuz ki sanirsin adam size zorla tecavuz etti de bekaretinizi bozdu. Hayret birsey. Karsilikli olarak istemis ve beraber olmussunuz iste. Ne demeye sucu diger tarafa atip duruyorsunuz? 19 yasindasiniz, yasiniz o kadar da kucuk degil. Yok acaba ona daha cok baglanmam icin mi yapti, yok ben birsey anlamadim. Kendinizi zavalli konumunda gostermekten vazgecin. Yaptiginiz seyin de arkasinda durun. Sanki bu kadar basitti hersey Allah'im ya.

sızın ıstegınıze göre yazmıcam bı seyı ne hissediyosam onu yazdım kötü hissettim yazdım zorla bi sey yapmadı oyle bisey yazmadım ben suphelendım acaba o yuzden yapmıs olabılır mı dıye bunu paylastım suc falan atmak ıstesem atardım ama oyle bır durum yok sevdıgımı de mutlu oldugumu da soyledım suanda neden rahatsız oldugunuzu anlamadım,kotu hıssettım yazdım ve suan daha ıyıyım bırcok arkadasıma hak verdım napıyorum ben dedım kendıme geldım gayet de yararlı oldu benım ıcın ıcınızdekı bu sınırı anlayamadım bıraz sakın olun

sızın ıstegınıze göre yazmıcam bı seyı ne hissediyosam onu yazdım kötü hissettim yazdım zorla bi sey yapmadı oyle bisey yazmadım ben suphelendım acaba o yuzden yapmıs olabılır mı dıye bunu paylastım suc falan atmak ıstesem atardım ama oyle bır durum yok sevdıgımı de mutlu oldugumu da soyledım suanda neden rahatsız oldugunuzu anlamadım,kotu hıssettım yazdım ve suan daha ıyıyım bırcok arkadasıma hak verdım napıyorum ben dedım kendıme geldım gayet de yararlı oldu benım ıcın ıcınızdekı bu sınırı anlayamadım bıraz sakın olun
Takma kimseyi canim

onun farkında olup olmadgnı bılmıyorum ama ben degıldım yalan soylucek degılım ben farkında olsam yapmazdım en azından braz daha beklerdm ılla evlenene kadar degl ama beklerdm yakınlasıyoduk ona bısey demıyorum ama canım o kadar yanmadı ve deneymsızm gercektn oyle cok bı sey olmadı kısa surdu tuvalete gıttgmde anladım sonrası da chennem oldu anca toparlandm yazabılıyorm ısteyerk yapmıs olsam bu kdar uzulmem

Yalnız ben şu cümleyi anlamadı. Kısa sürdü tuvalete gittiğimde anladım olayını kavramakta güçlük çekiyorum şu an. Olay kısa ya da uzun sürmesi değil nasıl anlamazsınız bunu ?? Hani canınızın yanmasını geçtim cidden nasıl anlayamıyorsunuz. Bir de giden bir şeyin ardından ne diye ağlıyorsunuz. Sevgilisiniz birlikte olmuşsunuz tamamdır bitti yani. O olmaz bir başkası olur gerekirse. Bir de şu evlenicez diyor olayına da ayrı bir sinir oluyorum. Evlenmesiniz ne olur ki ?? Bekaret dediğiniz iki damla kandan başka birşey değil. Bu kadar büyütmeyin. Olur da terk edilirseniz bir başkası sizi öyle kabul eder merak etmeyin. Herkes bakire kadın aramıyor karakter daha önemli.

Yorumunuzda istemezse yapmazdi yaziyorsunuz. Bu olayin yukunu sizin omuzunuzdan alip karsi tarafa yukler benim nezdimde. Siz ikiniz istediniz ve birlikte oldunuz. Kendinizde yazmissiniz mutluyum diye. Mutlu iseniz mutlusunuz fakat varmis ki takildiginiz bir nokta burada fikir alisverisinde bulunmak istemissiniz. Ben sizin istediginiz sekilde cevap yazamadigim icin uzgunum. Benim de bu konuda fikrim budur ve burda fikrimi verme ozgurlugum var. Burda her turlu yoruma alisik olmalisiniz. Cok kirici yorumlarda cikabilir karsiniza. Sizi kiracak bir yorum yaptigimi sanmiyorum. Ben kafanizi dik tutun ve bir dahaki sefere bir ise kalkismadan once bin sefer dusunun demek babinda bir yorumda bulundum. Siz baska anladiysaniz bilemem. Elbette yasadiginiz sey dunyanin sonu degil ama bir dahaki sefere lutfen daha dikkatli olun ki olacaginiza eminim :KK66:

Yorumunuzda istemezse yapmazdi yaziyorsunuz. Bu olayin yukunu sizin omuzunuzdan alip karsi tarafa yukler benim nezdimde. Siz ikiniz istediniz ve birlikte oldunuz. Kendinizde yazmissiniz mutluyum diye. Mutlu iseniz mutlusunuz fakat varmis ki takildiginiz bir nokta burada fikir alisverisinde bulunmak istemissiniz. Ben sizin istediginiz sekilde cevap yazamadigim icin uzgunum. Benim de bu konuda fikrim budur ve burda fikrimi verme ozgurlugum var. Burda her turlu yoruma alisik olmalisiniz. Cok kirici yorumlarda cikabilir karsiniza. Sizi kiracak bir yorum yaptigimi sanmiyorum. Ben kafanizi dik tutun ve bir dahaki sefere bir ise kalkismadan once bin sefer dusunun demek babinda bir yorumda bulundum. Siz baska anladiysaniz bilemem. Elbette yasadiginiz sey dunyanin sonu degil ama bir dahaki sefere lutfen daha dikkatli olun ki olacaginiza eminim :KK66:

orda demek ıstedıgım o benden daha tecrubelı ben gercekten bılerek yapmadım buna ne kadar ınanıyorsunuz bılmıyorum ama ben kendımı bılıyorum dusundugum sey tecrubelıydı ama devam ettı sadece bunu soylemeye calıstım cunku sonra onunla da konustugumda buna benzer bır konusma gectı aklıma takıldı sadece.tabıkı fıkır alısverısı yapıcaz ama farklı bır muameleyle yazdıgınızı hıssettım cevap verme geregınde bulundum.evet tabıkı olucam yıne de tesekkurler

insan ne kadar bilgisi olmasa dahil kızlığının nasıl gittiği kısmını yazdıklarınızı okuduktan sonra bile anlam veremedim.burda her ne kadar artık kızlık önemli değil deselerde benim yaşadağım çevrede ve toplumda kız olama önemlidir ha bu böyle diye kız olmayan kişilerede asla saygısızlık yapılmaz bizi ilgendirmez der çekiliriz bazı değerlerin önenmlerini yitirmemek gerekir bence bu tamamen benim fikrim.ve siz yaptıktan sonra kalkıpta ayırlırsam kızlık zarımı diktiryim diyorsunuz karşınızda erkeği kandurma çok mu doğru peki? yaptıysanızda yapmışsınızdır yaptığınızın arkasında durum ne sevgilinize ne başkasına ezdirmeyin kendinizi.

insan ne kadar bilgisi olmasa dahil kızlığının nasıl gittiği kısmını yazdıklarınızı okuduktan sonra bile anlam veremedim.burda her ne kadar artık kızlık önemli değil deselerde benim yaşadağım çevrede ve toplumda kız olama önemlidir ha bu böyle diye kız olmayan kişilerede asla saygısızlık yapılmaz bizi ilgendirmez der çekiliriz bazı değerlerin önenmlerini yitirmemek gerekir bence bu tamamen benim fikrim.ve siz yaptıktan sonra kalkıpta ayırlırsam kızlık zarımı diktiryim diyorsunuz karşınızda erkeği kandurma çok mu doğru peki? yaptıysanızda yapmışsınızdır yaptığınızın arkasında durum ne sevgilinize ne başkasına ezdirmeyin kendinizi.

bu sizin fikriniz bisey diyemem saygı duyarım,kızlık zarımı dıktırıyım demedım ''ben dıktırmenn daha ktu oldugunu dusunuyorm'' ve ''dıktırmeyı ben de asla dusunmuyorum kendıme haksızlık etmıs olurum''dedim,sadece digerleri gibi fikrinizi almak istedim daha bugun uye oldum bunu sormak ıcın ama bazı arkadaslarıma tesekkurler bana gayet ıyı geldı sıze de tesekkurler

Soyunmakla bakire kalmamanin ne alakası var ? Biraz anlayış . Kiziniz veya yigeniniz yok mu
İnsan bu sozleri soylerken biraz cekinir
Daha fazla yazmiycam, bi gün frkinda olmadan bi şey gelirse başınıza anlarsınız ,

Bıçağı elinize alıyorsunuz. Bi şey dogruycaksiniz yani bıçağı başka bi yere degdiriyosunuz ama gelin görün ki bıçak kayabiliyor biri gelip carpabiliyor ve elinizi kesiyor

Elinizi kesiceginizi bilseydiniz o bıçağa dokunur muydunuz hiç ?
Bastada dedigim gibi evlenmeden cinsel iliskiye karsi degilim olabilir , bicagi elimize alip kesniyoruz...
Farkibda olmadan oldu diyor arkadas farkinda olmadan olamaz..
Benim icin bakirelik hic dokunulmamis olmaktir , ha herseyi yasarsin bitek iliskiye girnesin ne anlami kaldiki o bakireligin allah askina .
Ben yanlislikla oldu bahanesine inanmiyorum bugün kiz kardesim karsinda dursa ve böyle yanlislikla oldu dese ayni seyi onada derim ..

Bastada dedigim gibi evlenmeden cinsel iliskiye karsi degilim olabilir , bicagi elimize alip kesniyoruz...
Farkibda olmadan oldu diyor arkadas farkinda olmadan olamaz..
Benim icin bakirelik hic dokunulmamis olmaktir , ha herseyi yasarsin bitek iliskiye girnesin ne anlami kaldiki o bakireligin allah askina .
Ben yanlislikla oldu bahanesine inanmiyorum bugün kiz kardesim karsinda dursa ve böyle yanlislikla oldu dese ayni seyi onada derim ..
Size açık açık anlatmiycam
Saygı duyuyorum, peki

( yanii başka kadınlara dokunan birlikte olan bi erkeği miden kaldırır mı hç düşnmeden kabul edebilir misin???? Eğer edersen onlarda seni kabul eder. Bu kadar net.. bEN Kabul etsemde içimden çıkaramazdm böyle bşeyi. Onada böyle ............ Yaptı mı die..

Farkinda olmadan birlikte olmak mumkun degil, bence olmadiniz, oldugunuzu zannettiniz. Kadin doguma git muayene ol, bu kadar yikilma her seyin sonu degil ki

ıstemedıgım bı evlılık yapmam ama daha baglı hıssedıyorm kendmı elımde degl ayrılırsak kotu hıssederm dıye korkuyorum....
Bir bekaretle insan birbirine baglanmaz kendini yipratma canim istemissin olmus karalar baglayip oturmanin anlami yok kendini kotu hissetme mecbur asla hissetme

Diktirmek ne yA diktirerek kime neyi ispat edecek yada kimi kandiracak diktiren insanlar anlamiyorum. Senin icinde olmus bikere seni boylede seven bulursun artik erkekler bu konuya fazla takilmiyorlar. Hayatta basarilar

ıstemedıgım bı evlılık yapmam ama daha baglı hıssedıyorm kendmı elımde degl ayrılırsak kotu hıssederm dıye korkuyorum....
Ayrılmayın siz de belki evlenirsiniz ama bir daha aynı günahı işlememeye çalışın önemli olan bu gelecek için endişelenmenize belki de gerek bile yoktur o kadar ömrünüz olmayacak belki de. Önemli olan pişmanlığınız. Sizin sorumlu olduğunuz dünyadaki insanlar gelecekte evleneceğiniz eş ya da sevgiliniz değil ki onlara hesap veresiniz hesap verilecek ancak Allah'tır onu düşünün günahınız sizde kalsın kimseye hesap vermeyin ama pişman olun hayatınızı bu pişmanlığı göre şekillendirin. Burdakilerin de dediği gibi kendinizi geliştirin kimseye mahkum yaşamayın ve başka sorumluluklarınızı unutmayın. Her insan hata yapar. Önemli olan aynı delikten iki defa geçmemek. İnşallah mutlu olursunuz...

merabalar ben sadece bi sey sormak icin bugun uye oldum cok fazla bilgi vermıcem kendım hakknda cunku ozel bi konu sadec fkırlerınızı duymak istiyorum ama cok sert seklde yazmazsanz sevınırm hla cok ıı sayılmam, erkek arkadasımla birlkte olduk ama isteyerk planlanms degildi farkında bile olmadm yakınlasıyodk aklımn ucundan gecmezdi hep evlenmk istiyodu benmle ben farkında olmasam da o farkında olablr diye düsünüyorm bu yüzden cok agladm cok acı cektim kendmi kaybettim baska br sey düsünemiyodm br daha yakınlasamadk zaten 2 ay gecti üstünden aramz cok iyi br daha ilski olmadı yakınlasmadk ama benimle evlenmk istediğini söylüo yasımz cok kücük evlenmezsek ve kendme olan gvenimi iyice kaybederim diye cok korkuyorm beni boyle sevebilcek birini bulabilirmiyim sizce
canım olan olmus kendı ıstegınle bırlıkte olmusun, erkek arkadasınında tek derdı bu degılkı senı zorlamıyor bu konuda, hem artık bebek degılsınzı yetıskın ınsanlarsınız. ılerde evlenırsınız yada evlenmezsınız bunu zaman gosterır, ama cınsellık yasadın dıye kendını ona mecbur hıssetme, senın bedenınle ılgılı kararlar artık sana aıt.
ılerde ayrılırsanız da senı gercekten sevecek, senınle evlenecek elbette bırılerı cıkar karsına, cogu erkek ıcın artık bekaret bır tabu degıl..

onun farkında olup olmadgnı bılmıyorum ama ben degıldım yalan soylucek degılım ben farkında olsam yapmazdım en azından braz daha beklerdm ılla evlenene kadar degl ama beklerdm yakınlasıyoduk ona bısey demıyorum ama canım o kadar yanmadı ve deneymsızm gercektn oyle cok bı sey olmadı kısa surdu tuvalete gıttgmde anladım sonrası da chennem oldu anca toparlandm yazabılıyorm ısteyerk yapmıs olsam bu kdar uzulmem

Bekle biz burda seks'ten bahs ediyoruz degil mi? Hani iki taraf ciplak olan, af edersin penisin vajinaya girmesini? Bu nasil fark edilmez?? :KK57:

Yok yani hangi kafadaydiniz anlamadim "gel ciplak ciplak takilalim, birsey olmaz" mi ? :KK53:

Hayir yani sonucta hormonar var, istek olmustur ve bir cinsel birlik yasanmistir anlarim, fakat gelip "ben fark etmedim" deme lütfen.

Edit: konuyu okudum ve galiba asil gaye sürtünmekmis fakat daha ileriye gitmis. Eh yine bu fark edilirki. Aci ile felan alakasi yok, yada tecrübesine güvenmek. Insan af edersin al taraftan bir cism girdiginde elbette fark eder.

Ve halen celiski oluyor konuda. Madem bekaret bu kadar önemli, ne diye ciplak ciplak sürtünmeye calisiyorsunuz? Hani ha icine girmis, ha girmemis ne farki kaliyor? Üstelik sürtünmek ile bosalsa bile cook kücük ihtmal ama hamile bile kalabirdin.

Ondan dolayi "yok hayatim cehenem oldu" laflari biraz bos kaliyor. Böyle birsey olabilcegini idrak etmeliydin. Ben evlilikten önce cinsellige karsi degilim, hatta taraftariyim fakat ya cinselligi yasayip arkasinda duracaksin, yada önlemlerini alip hic cinsellik yasamayacaksin. Neticede cinsellik sadece zar ve ya alt taraftan bir cism girmesinden ibaret degildir. Haz almaktan ibarettir.

Son düzenleme:
X