How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

"Kötü Pis Sınav Stresi" tekrarı :(

Çok fark var 5000 atama yaptı bu yıl 500 Nerde 5000 Nerde Varsın yapsın da daha çok yapsın O zamanda 20000 üzerinde bekleyen vardı canım Şimdi de daha fazla değil Geçen yıl 4-5 yıldır atanamayanlar bile atandı Neyse bunlar önemli değil Eskiye göre şanslı dönemdesiniz Allah inşallah Biran önce nasip eder Yoğunlaşmaya çalış

Turkceyi bilemiycem ama biz Turk Dili ve Edebiyati olarak gittikce artiyoruz ve kadro hep ayni degismiyor.Vahim bir bransiz :/

Çok teşekkür ederim cidden moral verdiniz bana :46:

Branşınızın ne olduğunu tam anlayamadım kısaltarak yazdığınız için ? :26:

Ben eğitim fakültesi mezunu olduğum için ayrıca formasyon durumum yok ama bildiğim kadarıyla formasyon alıp öğretmen olanların puanı p121 den başka p'li bir puandı,iyi araştırın ne olur ne olmaz (aklımda öyle kalmış) :44:

Kendi alanımızda sıralamalar en geç bayram sonrası belli olur diyorlar ama bilemiyorum hiç,kesin konuşamıyorum :18:

Çalışmadan çok iyi almışsınız,seneye iyi bir çalışmayla atanırsınız inşallah
:16:

Ben Turk Dili ve Edebiyatiyim canim.P121 egitim arti alan olmuyor mu? Onla yapiliyor diye biliyorum alimlar.P10 var bi de o da egitim arti gk gy.P3 sadece gk gy o da b grubu kadrolar icin.

Cidden o amaçla gelenler var mı ya,ne günlere kaldık :1:

Dediklerinize katılıyorum,artık bir karar vereceğim ama atama sonuçlarını görmeden hiçbir işe de başlayamıyor insan :25:

Yolladığınız mesajı göremedim ama tekrar deneyeyim,sayfayı birkaç kez yenilediğim halde göremedim çünkü :44:

Bilen biliyordur. Yazayım direk. İhtiyaç yyayınının YouTube daki seri dersleri kast ettiğim. Harf hatası olmuş sanırım diger mesajda . :) özellikle türkçe hocasını takip ettim. Bire bir gittiğim Dersane hocasından alamadigim verimi aldım.

Bilen biliyordur. Yazayım direk. İhtiyaç yyayınının YouTube daki seri dersleri kast ettiğim. Harf hatası olmuş sanırım diger mesajda . :) özellikle türkçe hocasını takip ettim. Bire bir gittiğim Dersane hocasından alamadigim verimi aldım.

Çok teşekkür ederim,kesinlikle izlemeye çalışacağım :6:

Back