- Konu Sahibi BellaBellucci
Evde de çalışsam,dershaneye de kayıt olsam 2-3 ayda bir bende bir kopma oluyor. Yani o 2-3 aylık harıl harıl çalışma durumu gittikçe azalıyor. Bir de bakıyorum o gün hiçbir şey yapmadan yatağıma uzanmışım,pel pel tavana bakıyorum
Yeniden aynı tempoya ulaşmam çok zaman alıyor.Çünkü sağlığım yüzünden bünyem,tez canlılığım yüzünden de sabrım kalmıyor 2-3 ay sonra.
Tablo şu şekilde oluyor yani :
İlk 2-3 ay : aşırı tempolu
Sonraki 1 ay tempo yarının yarısına düşüyor,gün geliyor hiç ders çalışamıyorum,ya da çalışsam bile aklımda kalmıyor o çalıştıklarım
Diğer 1 ay ısınma evresi : idare eder düzeyde çalışma
Diğer 2-3 ay yine çok tempolu
Sınava son 1 ay kala yine temposuzluk,yine duvarlara pel pel bakma hali ( ki son ay çok önemli tekrar açısından )
Dershaneye gidersem en azından bu durgunluk dönemlerinde hiçbir şey yapmasam bile derslere girer ders dinlersem az çok bir kulak dolgunluğu olur mu diye düşünüyorum :44:
maddi olarakta sıkıntın yoksa git derim ama dersaneye laf olsun ortam olsun diye gelen gruplardan ve aşk ilişkilerinden uzak dur derim. dersaneye gidip eve uğramayan arkadaşlarım oldu az tempoyla başlayıp yavaş yavaş arttırsan. branşın güzel atanman çok bölüme göre çok çok iyi. sıralaman çok mu kötü ben bu sene ing umutluyum geçen yıl gibi ataması çok olur