- 8 Aralık 2011
- 961
- 2.149
- 333
- Konu Sahibi BellaBellucci
En çok da belirttiğim cümleniz açıklamış aklımdaki soruların en büyüğünü. Bu yüzden uzaktan eğitim tam anlamıyla yardımcı olamazsa diye ciddi şüphelerim var.
Öte yandan reklam konusuna da katılıyorum. Bu sene gittiğim ve memnun kalmadığım dershane yazın 5 günlük ücretsiz tanıtım dersleri yapmıştı ve hepimiz "vaaaaav hemen kaydolalım bu dershaneye" demiştik ama meğer o sadece fragmanmış
Ben de dilciyim,matematiğim hiç yok. Bu sene KPSS'de 3 materusu yaptım (Allah'tan 3ü de doğru) ,durum bu kadar vahim yani
Matematik hariç diğer dersleri kendim çalışırsam yapabileceğimi düşünüyorum,matematiği de özel dersle mi kapatsam acaba ? Ama bu da aileme çok pahalıya patlayacak
Bilemiyorum,şaştım kaldım![]()
Matematik yaninda yardımcı olmadan cidden zor. Ama tek matematikse sıkıntı çok bbüyütülecek birşey yok demektir. Dersanelerin sadece tek dersine kaydolabilirsin bizim ssınıfta vardı öyle iki arkadas. Uzakdan eğitim de hocalar canlı ders işliyor orada sorabilirsin ama matematik de nasıl isler bilemiyorum. Çünkü pratik yaptıkça farklı sorular göreceksin. Ders dışı sorularını nasıl cozeceksin.
Türkçe de bir hoca var i...t yayının hocası imiş video sitelerinde falan cçıkıyor. Ben o adamla hallettim tavsiye ederim. Coğrafya tarih vat. Dersane hocalariyla yetindim ki çoğu şeyi ben kendim evde okuyarak öğrendim tekrar yapa yapa. Ama matematik de pratik şart maalesef. İnternette araştır antrenmanlarda mat. Var mesela. Onda adim adim işliyor. Onun dışında çözümlü ssorulari coz mutlaka ki takildigin yerde bakabilesin. Özelden de hatta watsapdan falan da ben de kkli hatunlar da takildigin yerde yardimci oluruz.