"Kötü Pis Sınav Stresi" tekrarı :(

maddi olarakta sıkıntın yoksa git derim ama dersaneye laf olsun ortam olsun diye gelen gruplardan ve aşk ilişkilerinden uzak dur derim. dersaneye gidip eve uğramayan arkadaşlarım oldu az tempoyla başlayıp yavaş yavaş arttırsan. branşın güzel atanman çok bölüme göre çok çok iyi. sıralaman çok mu kötü ben bu sene ing umutluyum geçen yıl gibi ataması çok olur

Babamla ilişkilerimiz pek iyi değil. Geçen evden işe giderken kapıda durup "E bu sene dershaneye gitmezsin herhalde,evde oturup çalışırsın dershanede göreceğini gördün" gibisinden konuştu. Ben de uzaktan eğitim falan olabilir belki o da dershane kadar tutmaz dedim,hiç yorum yapmadan çıktı gitti. O yüzden ona minnet etmek istemiyorum daha.

Şu anda kendi bölümümdeki sıralamam belli olmadığı için ve alım ne kadar olur bilmediğim için hiçbir şey diyemiyorum :18:

anladım. bak forumda çok konu var soru falan da paylaşılıyo. istedikten sonra gitmeden de olur. hangi derslerde sıkıntın var onu belirle öncelikle. canını sıkma bölümünün her türlü gideri var :) çok sıkıntılı bi süreç 4. sınıftayken okul staj geme tozma birde mayıs gibi sevgili yapıp son 2 ayım yoktu ona rağmen atandıım :) kafan rahat olsun olur hayırlısıyla

Ayy darısı başıma inşallah :26:

Size de hayırlı uğurlu olsun inşallah atamanız,siz de mi İngilizce öğretmenisiniz ?

Forumdaki konuların daimi takipçisi olacağım bu sene zaten orası belli artık

Canim hic uzulme zaten inan okul final vize dersane zor yurur.Ben de 2013 mezunuyum.Bu sene de formasyonla ugrastim.Dersaneye filan yazilamadim.Hazirliksiz girdim oyle sansa.Tde ogretmeniyim ben de.En cok mezun bizden ama en az atama bizden.Senin bolumun cok iyi ogretmenlikler arasinda :) Ben de alandan dersaneye gideyim diyorum sadece.70.8 almisim p121 calismadan iyi diyorum zugurt tesellisi Bi de kendi alanimizdaki siralamalar ne zaman yapilir acaba fikrin var mi

Bu arada hayırlı uğurlu olsun atamanız,darısı başıma inşallah :26:

Sakıncası yoksa bölümünüzü öğrenebilir miyim ?

Canım yeni atanmadım 3 yıl bitti Türkçe öğretmeniyim ama bizim zamanımızda bu bölümden 500-600 kişi anca atıyorlardı Şimdi maşallah tavan yaptı atamalar

Bende bu yil girdim kpssye. Sene basinda dersaneye yazilip aralikta biraktim . 82 puan aldim . Bende dersanenin gereksizligine inananlardanim. Sorunun sadece matematikse ozel ders alman dersaneden daha ucuza gelecektir sana. Hatta universite ogrencilerinden bile yardim alabilirsin. Evde calismak bi sure sonra sekteye ugruyor gercekten. Uygun bi takim arkadasiyla kutuphane yada cafe gibi bi gerde calisabilirsiniz diye dusunuyorum ..

Çok teşekkür ederim cidden moral verdiniz bana

Branşınızın ne olduğunu tam anlayamadım kısaltarak yazdığınız için ? :26:

Ben eğitim fakültesi mezunu olduğum için ayrıca formasyon durumum yok ama bildiğim kadarıyla formasyon alıp öğretmen olanların puanı p121 den başka p'li bir puandı,iyi araştırın ne olur ne olmaz (aklımda öyle kalmış) :44:

Kendi alanımızda sıralamalar en geç bayram sonrası belli olur diyorlar ama bilemiyorum hiç,kesin konuşamıyorum :18:

Çalışmadan çok iyi almışsınız,seneye iyi bir çalışmayla atanırsınız inşallah

Canım yeni atanmadım 3 yıl bitti Türkçe öğretmeniyim ama bizim zamanımızda bu bölümden 500-600 kişi anca atıyorlardı Şimdi maşallah tavan yaptı atamalar

Allah'ım bana da nasip olacak mı 3 yıllık İngilizce öğretmeniyim demek :26:

Allah diğer her şeyi de gönlünüze göre versin o zaman

"Bu bölüm" derken kastettiğiniz Türkçe mi İngilizce mi ?

Evet ben de sizin gibi düşünüyorum.

Bölümünüz nedir,82 epey iyi puan maşallah

Mezun sayisi da artti ama oranlarsan gene pek fark yok :)

Çok fark var 5000 atama yaptı bu yıl 500 Nerde 5000 Nerde Varsın yapsın da daha çok yapsın O zamanda 20000 üzerinde bekleyen vardı canım Şimdi de daha fazla değil Geçen yıl 4-5 yıldır atanamayanlar bile atandı Neyse bunlar önemli değil Eskiye göre şanslı dönemdesiniz Allah inşallah Biran önce nasip eder Yoğunlaşmaya çalış

Benim bölümün türkçe canım Allah inşallah Biran önce sana da nasip eder Çok sıkı çalış Ümidini hiç yitirme Allah emeğini boşa vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…