- Konu Sahibi BellaBellucci
-
Evde de çalışsam,dershaneye de kayıt olsam 2-3 ayda bir bende bir kopma oluyor. Yani o 2-3 aylık harıl harıl çalışma durumu gittikçe azalıyor. Bir de bakıyorum o gün hiçbir şey yapmadan yatağıma uzanmışım,pel pel tavana bakıyorum
Yeniden aynı tempoya ulaşmam çok zaman alıyor.Çünkü sağlığım yüzünden bünyem,tez canlılığım yüzünden de sabrım kalmıyor 2-3 ay sonra.
Tablo şu şekilde oluyor yani :
İlk 2-3 ay : aşırı tempolu
Sonraki 1 ay tempo yarının yarısına düşüyor,gün geliyor hiç ders çalışamıyorum,ya da çalışsam bile aklımda kalmıyor o çalıştıklarım
Diğer 1 ay ısınma evresi : idare eder düzeyde çalışma
Diğer 2-3 ay yine çok tempolu
Sınava son 1 ay kala yine temposuzluk,yine duvarlara pel pel bakma hali ( ki son ay çok önemli tekrar açısından)
Dershaneye gidersem en azından bu durgunluk dönemlerinde hiçbir şey yapmasam bile derslere girer ders dinlersem az çok bir kulak dolgunluğu olur mu diye düşünüyorum :44:
maddi olarakta sıkıntın yoksa git derim ama dersaneye laf olsun ortam olsun diye gelen gruplardan ve aşk ilişkilerinden uzak dur derim. dersaneye gidip eve uğramayan arkadaşlarım olduaz tempoyla başlayıp yavaş yavaş arttırsan. branşın güzel atanman çok bölüme göre çok çok iyi. sıralaman çok mu kötü ben bu sene ing umutluyum geçen yıl gibi ataması çok olur
Babamla ilişkilerimiz pek iyi değil. Geçen evden işe giderken kapıda durup "E bu sene dershaneye gitmezsin herhalde,evde oturup çalışırsın dershanede göreceğini gördün" gibisinden konuştu. Ben de uzaktan eğitim falan olabilir belki o da dershane kadar tutmaz dedim,hiç yorum yapmadan çıktı gitti. O yüzden ona minnet etmek istemiyorum daha.
Şu anda kendi bölümümdeki sıralamam belli olmadığı için ve alım ne kadar olur bilmediğim için hiçbir şey diyemiyorum :18:
anladım. bak forumda çok konu var soru falan da paylaşılıyo. istedikten sonra gitmeden de olur. hangi derslerde sıkıntın var onu belirle öncelikle. canını sıkma bölümünün her türlü gideri var :) çok sıkıntılı bi süreç 4. sınıftayken okul staj geme tozma birde mayıs gibi sevgili yapıp son 2 ayım yoktu ona rağmen atandıım :) kafan rahat olsun olur hayırlısıyla
Ayy darısı başıma inşallah :26:
Size de hayırlı uğurlu olsun inşallah atamanız,siz de mi İngilizce öğretmenisiniz ?
Forumdaki konuların daimi takipçisi olacağım bu sene zaten orası belli artık
ben eskidim artık ya 2011 atamasıyım pdr alanım canım.
Anlıyorum
88l lisiniz galiba,benden 3 yaş büyüksünüz. Estağfurullah ne eskimesi,en güzel çağlarınızdasınız,hem atanmışsınız da.
Darısı tüm atanmak isteyenlere inşallah
evet 88liyim . meslekte eskidik artık :) inş atanırsın canım
Burada okuduğum konulardan sonra çok büyük bir dert sayılır mı bilmiyorum ama bu bölüme yazılan konuların daha çok reyting yaptığını gördüğümden buraya açtım konumu.
Adminlerden çok konu dışı görmedikleri sürece başka bir bölüme taşımamalarını rica ediyorum (mümkünse)
Gelelim derdime :
Henüz mezun olmuş,çiçeği burnunda İngilizce öğretmeniyim ( KPSS puanıma bakarsak bu sene atanamaması muhtemel bir İngilizce öğretmeni)
Üniversite son senemde Türkiye�de bir çok şubesi olan,isim yapmış bir dershaneye gittim ve memnun kalmadım. (Kötülemek ya da reklam yapmak istemediğimden isim vermiyorum,dileyenlere özel mesajdan ismini verebilirim kurumun)
Dediğim gibi dershaneye gittim ama hiç verim alamadım.Zaten üniversite son sınıf öğrencisi olduğum için vizelerim ve finallerim vardı ve staja gittiğim okul vs. Üstüne bir de dershaneye gidince 3 yere bölündüm. Elimden geldiğince dershaneye gitmeye,dersleri kaçırmamaya çalıştım. Dershaneye başladıktan 4-5 ay sonra fark ettim ki dershaneye gitmem bende çok fark yaratmadı,ama dershane ücretini peşin ödediğimiz için mecbur devam ettim. (Son 2 ay dershaneye toplasanız 10 kez gitmişimdir, o da denemelere girmek için)
Şimdi siz değerli kk hanımlarına sorum şu :
Bu yıl mezunum ve KPSS�ye ikinci hazırlanışım olacak.Dershaneye gitmek dışında önerdiğiniz şeyler var mı. Uzaktan eğitim vs gibi ? Uzaktan eğitimi kimileri çok övüyor kimileri aman sakın diyor. Tavsiye ediyorsanız neden ediyorsunuz ? Etmiyorsanız neden etmiyorsunuz anlatabilir misiniz ? :44:
Dipnot :
Evde kendi haline bırakılınca yan gel yat Osman bir yapım var,bir dershaneye ya da benzeri bir şeye yazılmazsam günlerim miskinlikle geçecek diye korkmuyor da değilim
Önerilerinizde bu dipnotumu dikkate alırsanız çok memnun kalırım.
Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum
Bu arada hayırlı uğurlu olsun atamanız,darısı başıma inşallah :26:
Sakıncası yoksa bölümünüzü öğrenebilir miyim ?
Canım yeni atanmadım 3 yıl bitti Türkçe öğretmeniyim ama bizim zamanımızda bu bölümden 500-600 kişi anca atıyorlardı Şimdi maşallah tavan yaptı atamalar
Canim hic uzulme zaten inan okul final vize dersane zor yurur.Ben de 2013 mezunuyum.Bu sene de formasyonla ugrastim.Dersaneye filan yazilamadim.Hazirliksiz girdim oyle sansa.Tde ogretmeniyim ben de.En cok mezun bizden ama en az atama bizden.Senin bolumun cok iyi ogretmenlikler arasinda :) Ben de alandan dersaneye gideyim diyorum sadece.70.8 almisim p121 calismadan iyi diyorum zugurt tesellisiBi de kendi alanimizdaki siralamalar ne zaman yapilir acaba fikrin var mi
Canım yeni atanmadım 3 yıl bitti Türkçe öğretmeniyim ama bizim zamanımızda bu bölümden 500-600 kişi anca atıyorlardı Şimdi maşallah tavan yaptı atamalar
Bende bu yil girdim kpssye. Sene basinda dersaneye yazilip aralikta biraktim . 82 puan aldim . Bende dersanenin gereksizligine inananlardanim. Sorunun sadece matematikse ozel ders alman dersaneden daha ucuza gelecektir sana. Hatta universite ogrencilerinden bile yardim alabilirsin. Evde calismak bi sure sonra sekteye ugruyor gercekten. Uygun bi takim arkadasiyla kutuphane yada cafe gibi bi gerde calisabilirsiniz diye dusunuyorum ..
Mezun sayisi da artti ama oranlarsan gene pek fark yok :)
Allah'ım bana da nasip olacak mı 3 yıllık İngilizce öğretmeniyim demek :26:
Allah diğer her şeyi de gönlünüze göre versin o zaman
"Bu bölüm" derken kastettiğiniz Türkçe mi İngilizce mi ?
Evet ben de sizin gibi düşünüyorum.
Bölümünüz nedir,82 epey iyi puan maşallah
Benim bölümün türkçe canım Allah inşallah Biran önce sana da nasip eder Çok sıkı çalış Ümidini hiç yitirme Allah emeğini boşa vermesin
Okul oncesi benim .. Hepimizin hakkinda hayirlisi insAllah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?