Kötü konuştum

Ben de yaptırayım bari.hatta 30 yaşını geçtik amh testi de yaptırmak lazım.sen yaptırdın mı?

Ben de yaptırayım bari.hatta 30 yaşını geçtik amh testi de yaptırmak lazım.sen yaptırdın mı?
yoo yaptirmadim. cocuk düşünürsem baktiririm.
ama adet azalman vardi . gitmisken onu söyle doktora, adetin ikinci günü kan veriyorsun hormonlarina bakiyor.

yoo yaptirmadim. cocuk düşünürsem baktiririm.
ama adet azalman vardi . gitmisken onu söyle doktora, adetin ikinci günü kan veriyorsun hormonlarina
Yine de durumunu öğrensen iyi olurdu bence.dondurma falan yaptırırdın belki.tamam sağol.

Yine de durumunu öğrensen iyi olurdu bence.dondurma falan yaptırırdın belki.tamam sağol.
dondurmaya o kadar para verip stres olamam ya. baba adayim var öyle bisey olsa onla planlari erkene cekerdik ama gerek yok.Hem cevremde hem KKda tonla örnek var amh tsh oranlari kötü olup doktorlarin kötü konusmasina rağmen cocuk sahibi olan. en yakın arkadasim nisanliyken doktor cocugun olmaz dedi diye dram filmi yasadi, nisanlisina ayrilma baskısı yapti falan komplekse girip. sonuc olarak evliligi erkene cektiler bir an once tup bebege baslayalim diye daha ilk aydan hamile kaldi kuzenimin de evliligi sarsintidayken ve zaten 1 cocugu varken gittigi doktor "bir daha cocugun olamaz" falan diye konusmus, bir anda o elindekini kaybetme korkusuyla gaza gelip cocuk yapmışlar. sonra boşandılar falan. kuzenim hep soyler kiz muhabbetinde "doktor gazına gelip yaptik onu" diye biraz da stres faktoru var. doktor az olumsuz konussa beynim stres olacak, odagim bebek olacak. sonra olacak cocuk da olmayacak . hiiic gerek yok.

bu arada konu disi olmasin diye çektiğim resmi ekleyecektim ama cinsellik topigine foto ekleyemiyormusum.
benim belediyemde ilce saglik müdürlüğünde 30-65 yasa ucretsiz hpv dna testi , 40-69 yasa da KETEMde ucretsiz mamografi tarama var. yaptirmak isteyenler de kendi belediyelerine il saglik mudurluklerine falan sorabilir

Bence de.ne deseler boş.kısmet işi.

Pantnerin ve sen de doktor dan alacagınız ilaç tedavisi yeterli olur ikinizde tedavi olmanız lazım ki tekrar olmaması lazım tek taraflı çözüm degil bence

Ay o kadar haklısınız ki erkeklerin cogu temizlikten bir haber zaten bilmiyorum onda da vardır belki ama benim kronik sorunum bu

Yani benn de batikon banyosu yapıyorum ilişkiden sonra ne yapayım icim rahat etmiyor

Ya biri şey yazmış vajinayı yıkıyormusunuz siz diye
Niye yıkanmıyor mu
Taharet alınmıyor mu
Tuvalete gidince falan orayı anlamadım

Benim tek takıldığım nokta evlenmeden nasıl ilişkiye girebilir bir insan.
neden böyle dediniz?
bulasici hastalik testi, akciger filmi ve 4 fotoğraf ile belediyeye harc odeyip imza atmayinca o sey o bacagin arasina giremiyor mu? ille imzali belge olunca mi vajina onay verip aciliyor?

Ya biri şey yazmış vajinayı yıkıyormusunuz siz diye
Niye yıkanmıyor mu
Taharet alınmıyor mu
Tuvalete gidince falan orayı anlamadım
Sizin söylediğiniz yer vulva, suyla yıkanması ve temiz olması gereken yer. Vajinal duş asla yapılmamalı, hele konu sahibi batikon falan demişsiniz yapmayınnn napıyorsunuz Bütün yararlı bakterileri öldürür pH dengesini bozar enfeksiyonlarla uğraşır durursunuz. Yara mı bu batikon gereksin. Sperm gayet temiz içerden gelen steril bir sıvı, su yeterince temizliyor emin olun

Ama tabii spermin temiz olması cinsel ilişkiyle geçecek sürüyle hastalığı engellemiyor orası ayrı, prezervatif kullanmam diyen erkeğin bir de bencilliği ayrıca tilt ediyor beni. O zaman kullanman gerekmez tamam canım diyip geçiniz efem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…