• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü konuştum

• Konu Sahibi Konu Sahibi xiomi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben biraz ağır konustum sanırım çünkü anlamıyor güzellikle söylemekten libidosu aşırı yüksek yani çok afedersiniz boşaldıktan hemen sonra bile devm ediyor
Benim de yüksek ama bu sizi incitmesine bahane ve sebep değil. Üstelik hassas bir durumdasınız bu kadar anlayışı hak etmiyor musunuz libidosu yüksek diye? En sonunda sabrinizi taşırdı demek ki.

Merhaba
Hastalık ve temizlik komusunda takıntılarim var.Sakınan göze cöp mü batiyor bilmiyorum ama surekli bir vajinal enfeksiyon geciriyorum.Sevgilim de aşırı istekli bir adam bosalmasa bile sürekli içimde olmak istiyor.Bu durum beni bazen bıktırıyor.Ben ilişkiden hemen sonra orayi temizlemek istiyorum.Daha da önemlisi prezervatif ile korunmak istiyorum.Zibilyon tane bakteri mantar, virüs var cinsel yolla bulaşan. Gecenki beraberlikten sonra bende yine vajinal yanma oldu canım çok acıdı.Kesip atacağım neredeyse içi ayrı dışı ayrı yanıyor.Doktora da hemen randavu bulamadım artik sinirlerim bozuldu.Senin yüzünden oldu kac kere korunalım dedim dinlemedin bak yine yaşıyorum bu durumu, diye açtım ağzımı yumdum gözümü.Prazervatifi ben alıp eline veriyorum zevk almıyorum diye kullanmıyor sonra ben bunları yasıyorum.Baska şeyler de söyledim kötü konustum yani.Sonra bundan sonra istemiyorum cinsellik soğudum dedi.Sinirim gecince özür diledim ama şu an pek konuşmuyor ilgili adam ilgisini kesti.Ben kimsenin vebalini almak istemiyorum, böyle cinselliksiz gittiği yere kadr gitsin dedi.Kim haklı ben bile karar veremedim
Ne kadar kıymet bilmiyorsunuz.keşke hakeden birine denk gelseymiş bu beyefendi.hiç tepeleri atmıyor mu merak ediyorum valla.bana bir iki kişi böyle titizlenmişti de engelledim hemen.bu nedir arkadaş? Demirden korkan trene binmesin yani.durumunuzun da psikolojik olduğunu düşünüyorum.1 tane adamla neyin enfeksiyonu, neyin yanması? Herkesin başına gelen şeyler git doktora.herkesin cinsel hayatı var kime ne oluyor sanki? Bu kadar basit olsa dünyada insan mı kalırdı?

Son düzenleme:
Merhaba
Hastalık ve temizlik komusunda takıntılarim var.Sakınan göze cöp mü batiyor bilmiyorum ama surekli bir vajinal enfeksiyon geciriyorum.Sevgilim de aşırı istekli bir adam bosalmasa bile sürekli içimde olmak istiyor.Bu durum beni bazen bıktırıyor.Ben ilişkiden hemen sonra orayi temizlemek istiyorum.Daha da önemlisi prezervatif ile korunmak istiyorum.Zibilyon tane bakteri mantar, virüs var cinsel yolla bulaşan. Gecenki beraberlikten sonra bende yine vajinal yanma oldu canım çok acıdı.Kesip atacağım neredeyse içi ayrı dışı ayrı yanıyor.Doktora da hemen randavu bulamadım artik sinirlerim bozuldu.Senin yüzünden oldu kac kere korunalım dedim dinlemedin bak yine yaşıyorum bu durumu, diye açtım ağzımı yumdum gözümü.Prazervatifi ben alıp eline veriyorum zevk almıyorum diye kullanmıyor sonra ben bunları yasıyorum.Baska şeyler de söyledim kötü konustum yani.Sonra bundan sonra istemiyorum cinsellik soğudum dedi.Sinirim gecince özür diledim ama şu an pek konuşmuyor ilgili adam ilgisini kesti.Ben kimsenin vebalini almak istemiyorum, böyle cinselliksiz gittiği yere kadr gitsin dedi.Kim haklı ben bile karar veremedim
Bence başka kişilerle de ilişkiye giriyor.benim de birkaç defa olmuştu.ilk mesajda psikolojiktir dedim ama sonradan aklıma geldi.vajinam bir yanıyordu ki anlatmak mümkün değil öyle bir yanma.ama ben o zamanlar günde 3 kişiyle falan ilişkiye giriyordum.belli ki ondan olmuştu.

Bence başka kişilerle de ilişkiye giriyor.benim de birkaç defa olmuştu.ilk mesajda psikolojiktir dedim ama sonradan aklıma geldi.vajinam bir yanıyordu ki anlatmak mümkün değil öyle bir yanma.ama ben o zamanlar günde 3 kişiyle falan ilişkiye giriyordum.belli ki ondan olmuştu.
Bacım sen ne diyorsun

Benim de yüksek ama bu sizi incitmesine bahane ve sebep değil. Üstelik hassas bir durumdasınız bu kadar anlayışı hak etmiyor musunuz libidosu yüksek diye? En sonunda sabrinizi taşırdı demek ki.
Evet biraz oyle oldu ki ben de istekli biriydim

Prezervatifsiz ilişki istemediğinizi söylediğiniz için sizden soğuyup iletişimi kesen adam zaten sizi sevmiyor. Amacınız sadece cinsellikse bilemem ama duygusal bir ilişkiniz varsa bu adamın amacı belli.

Merhaba
Mantar ya da enfeksiyon olabilir. Jinekolojiye randevu bulabilirseniz idrar testi ister sizden. Korunmalı ilişki istemek en doğal hakkınız. Sevgilinizi bu konuda haksız buldum. Prezervatif kullanmayı kabul etmiyorsa siz de o zaman cinselliği reddedip istemiyorum diyebilirdiniz. Hayır deme hakkınız var sonuçta beden sizin . Söylediğiniz sözler neydi, ne kadar ağırdı bilemem , onun da zoruna gitmiş. Madem öyle sizin sağlığınızı düşünüp öyle cinsellik yaşayacaktı o da. Onunki can sizinki patlıcan mı

Ne kadar kıymet bilmiyorsunuz.keşke hakeden birine denk gelseymiş bu beyefendi.hiç tepeleri atmıyor mu merak ediyorum valla.bana bir iki kişi böyle titizlenmişti de engelledim hemen.bu nedir arkadaş? Demirden korkan trene binmesin yani.durumunuzun da psikolojik olduğunu düşünüyorum.1 tane adamla neyin enfeksiyonu, neyin yanması? Herkesin başına gelen şeyler git doktora.herkesin cinsel hayatı var kime ne oluyor sanki? Bu kadar basit olsa dünyada insan mı kalırdı?
Kıymet bilmemekle ne alakası var Ferhans ? Her kadının psikolojisi , bünyesi aynı değil. Hepimizde vajina var evet ama herkes senin gibi korunmasız prezervatifsiz ilişki yaşamak zorunda değilki. Konu sahibi doğal olarak sevgilisine prezervatif kullan demiş ama adam istememiş. Bir de zaten enfeksiyonu varmış. Gerçekten seviyorsa, ilişkileri cinsellikten ibaret değil duygusal bir bağ varsa böyle davranmamalıydı bana göre. Beden bizim bedenimiz neden mikroplarla virüslerle uğraşıp hastalık kapalım

bosalmasa bile sürekli içimde olmak istiyor
Abi öyle sabit duruyo mu içinizde dizi film falan izlerken? Libido sanki böyle bişi değil ya.

Neyse, o zevk alsın diye siz almıyorsunuz kafaya takmaktan. Hep fedakarlık yapan sizsiniz anlaşılan. Enfeksiyon kapıp sürekli antibiyotik kullanıyosanız vücut direncinizi de düşürüyorsunuz, zarar üstüne zarar

Back