Kötü konuştum

• Konu Sahibi Konu Sahibi xiomi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben biraz ağır konustum sanırım çünkü anlamıyor güzellikle söylemekten libidosu aşırı yüksek yani çok afedersiniz boşaldıktan hemen sonra bile devm ediyor
Benim de yüksek ama bu sizi incitmesine bahane ve sebep değil. Üstelik hassas bir durumdasınız bu kadar anlayışı hak etmiyor musunuz libidosu yüksek diye? En sonunda sabrinizi taşırdı demek ki.

Ne kadar kıymet bilmiyorsunuz.keşke hakeden birine denk gelseymiş bu beyefendi.hiç tepeleri atmıyor mu merak ediyorum valla.bana bir iki kişi böyle titizlenmişti de engelledim hemen.bu nedir arkadaş? Demirden korkan trene binmesin yani.durumunuzun da psikolojik olduğunu düşünüyorum.1 tane adamla neyin enfeksiyonu, neyin yanması? Herkesin başına gelen şeyler git doktora.herkesin cinsel hayatı var kime ne oluyor sanki? Bu kadar basit olsa dünyada insan mı kalırdı?

Son düzenleme:
Bence başka kişilerle de ilişkiye giriyor.benim de birkaç defa olmuştu.ilk mesajda psikolojiktir dedim ama sonradan aklıma geldi.vajinam bir yanıyordu ki anlatmak mümkün değil öyle bir yanma.ama ben o zamanlar günde 3 kişiyle falan ilişkiye giriyordum.belli ki ondan olmuştu.

Bacım sen ne diyorsun

Benim de yüksek ama bu sizi incitmesine bahane ve sebep değil. Üstelik hassas bir durumdasınız bu kadar anlayışı hak etmiyor musunuz libidosu yüksek diye? En sonunda sabrinizi taşırdı demek ki.
Evet biraz oyle oldu ki ben de istekli biriydim

Prezervatifsiz ilişki istemediğinizi söylediğiniz için sizden soğuyup iletişimi kesen adam zaten sizi sevmiyor. Amacınız sadece cinsellikse bilemem ama duygusal bir ilişkiniz varsa bu adamın amacı belli.

Mantar ya da enfeksiyon olabilir. Jinekolojiye randevu bulabilirseniz idrar testi ister sizden. Korunmalı ilişki istemek en doğal hakkınız. Sevgilinizi bu konuda haksız buldum. Prezervatif kullanmayı kabul etmiyorsa siz de o zaman cinselliği reddedip istemiyorum diyebilirdiniz. Hayır deme hakkınız var sonuçta beden sizin . Söylediğiniz sözler neydi, ne kadar ağırdı bilemem , onun da zoruna gitmiş. Madem öyle sizin sağlığınızı düşünüp öyle cinsellik yaşayacaktı o da. Onunki can sizinki patlıcan mı

Kıymet bilmemekle ne alakası var Ferhans ? Her kadının psikolojisi , bünyesi aynı değil. Hepimizde vajina var evet ama herkes senin gibi korunmasız prezervatifsiz ilişki yaşamak zorunda değilki. Konu sahibi doğal olarak sevgilisine prezervatif kullan demiş ama adam istememiş. Bir de zaten enfeksiyonu varmış. Gerçekten seviyorsa, ilişkileri cinsellikten ibaret değil duygusal bir bağ varsa böyle davranmamalıydı bana göre. Beden bizim bedenimiz neden mikroplarla virüslerle uğraşıp hastalık kapalım

bosalmasa bile sürekli içimde olmak istiyor
Abi öyle sabit duruyo mu içinizde dizi film falan izlerken? Libido sanki böyle bişi değil ya.

Neyse, o zevk alsın diye siz almıyorsunuz kafaya takmaktan. Hep fedakarlık yapan sizsiniz anlaşılan. Enfeksiyon kapıp sürekli antibiyotik kullanıyosanız vücut direncinizi de düşürüyorsunuz, zarar üstüne zarar

Evet hafta yedi ben sekiz doktrdayim

Ben onun yazdıklarinı ciddiye almıyorum günde 3 farkli kisiyle birlikte olan birine anlatamazsın hastalık vs

ne munasebet ya kadin korun diyorsa ancak bir denyo surat asar
ayrica bu risk sadece mantar vs de degil allah korusun gebe de kalabilirsin. bu stresi yaşamamak icin de korunmak isteyebilirsin. bekar bir kadinin en dogal ihtiyacına bir de trip atiyor. Baska huylarinin guzel olacagina inanmıyorum böyle adamin. bence hep böyledir.
bu arada cogu vajinal problemde eşli tedavi lazım. doktorunuza sorun insallah ona da fitil falan verir akli basina gelir benim arkadaşım evlendigi gün balayinda havuzdan sistit oldu, sonra nasil basladiysa öyle gitti her türlü vajinal rahatsızlığı yasadi, hatta bazen hastaneye eslik ettim. onun doktorlari "esin dikkat etmezse tekrarlar" diyip duruyor. esi de s.ctiktan sonra sifon bile cekemeyen bir insan (evlerinde denk gelmiştim manzarasiyla), biyerine su degdigine supheliyim. onlar da devamli kavgasini ediyorlar. kadin "sen beni hasta ediyorsun, bana yazik degil mi" diyor, adam triplerde.
hadi o evliyim diyor, ortak kredimiz var diyor, coluk cocuk var diyor da katlanıyor. siz neden size saygi duymayan bir adama katlaniyorsunuz ki?

Böyle bir şey mi var ya oh ben keyfime bakıyım ne olursa olsun sana. Ya şöyle insanları hayatınıza almayın arkadaşlarım. Düşüncesiz. Ayrıca evlilik dışı ilişkiler toplum sağlığını bozuyor sonra herkes hastalıklarla uğraşıyor. Yarın ayrılacaksnız başka başka insanlara da bulaşacak.

Sen mi ayrilirsin biz mi ayıralım
Bir erkekte empati duygusu gelişmemiş ve merhamet yoksa at o erkeği çöpe

Kimse katılmayacak ve bilimsel bir dayanağı da yok ama bence olay kafada bitiyor.şu yaşıma geldim nerede buluttan ne kapan, etrafta hastalık hastalık diye dolaşan, tek eşli olsa bile korunmayla kafayı bozmuş obsesif insan varsa onların başına geliyor bunlar.atalarımız boşuna sakınan göze çöp batar dememişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…