ne munasebet ya kadin korun diyorsa ancak bir denyo surat asar
ayrica bu risk sadece mantar vs de degil allah korusun gebe de kalabilirsin. bu stresi yaşamamak icin de korunmak isteyebilirsin. bekar bir kadinin en dogal ihtiyacına bir de trip atiyor. Baska huylarinin guzel olacagina inanmıyorum böyle adamin. bence hep böyledir.
bu arada cogu vajinal problemde eşli tedavi lazım. doktorunuza sorun insallah ona da fitil falan verir akli basina gelir
benim arkadaşım evlendigi gün balayinda havuzdan sistit oldu, sonra nasil basladiysa öyle gitti her türlü vajinal rahatsızlığı yasadi, hatta bazen hastaneye eslik ettim. onun doktorlari "esin dikkat etmezse tekrarlar" diyip duruyor. esi de s.ctiktan sonra sifon bile cekemeyen bir insan (evlerinde denk gelmiştim manzarasiyla), biyerine su degdigine supheliyim. onlar da devamli kavgasini ediyorlar. kadin "sen beni hasta ediyorsun, bana yazik degil mi" diyor, adam triplerde.
hadi o evliyim diyor, ortak kredimiz var diyor, coluk cocuk var diyor da katlanıyor. siz neden size saygi duymayan bir adama katlaniyorsunuz ki?