• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü konuştum

hpvnin türleri dahil cogu hastalik bagisiklik sistemiyle - bagisiklik sistemi de stresle bağlantılı. bu açidan sana katılıyorum. stres seviyesi yüksek olan insanlarin hastaliklara daha cok yakalandigina ben de inanıyorum. bir de bazi kadinlar kendilerini titiz sandiklari için kimyasala daha cok maruz kaliyorlar, vajinasini hali yikar gibi yikayanlar, guzel koksun diye ph dengesini bozacak seyler kullananlar falan daha cok hastalikla karsilasiyor olabilirler.
ama sen kendini "cok saglikliyim, 55 erkekle yattim bir virus bulasmadi" diye lanse edemezsin çünkü ne hpv testi verdin ne smear ne kan testi. önce testlerini yap , sorun cikmazsa gel yaz ortalarda "olsa bana olurdu" diye. ben tek eşliyim, eş kişisine dair de aklimda en ufak soru isareti yok. ona rağmen her sene giderim smear testimi yaptırırım.
Ben de yaptırayım bari.hatta 30 yaşını geçtik amh testi de yaptırmak lazım.sen yaptırdın mı?

Ben de yaptırayım bari.hatta 30 yaşını geçtik amh testi de yaptırmak lazım.sen yaptırdın mı?
yoo yaptirmadim. cocuk düşünürsem baktiririm.
ama adet azalman vardi . gitmisken onu söyle doktora, adetin ikinci günü kan veriyorsun hormonlarina bakiyor.

yoo yaptirmadim. cocuk düşünürsem baktiririm.
ama adet azalman vardi . gitmisken onu söyle doktora, adetin ikinci günü kan veriyorsun hormonlarina
Yine de durumunu öğrensen iyi olurdu bence.dondurma falan yaptırırdın belki.tamam sağol.

Yine de durumunu öğrensen iyi olurdu bence.dondurma falan yaptırırdın belki.tamam sağol.
dondurmaya o kadar para verip stres olamam ya. baba adayim var öyle bisey olsa onla planlari erkene cekerdik ama gerek yok.Hem cevremde hem KKda tonla örnek var amh tsh oranlari kötü olup doktorlarin kötü konusmasina rağmen cocuk sahibi olan. en yakın arkadasim nisanliyken doktor cocugun olmaz dedi diye dram filmi yasadi, nisanlisina ayrilma baskısı yapti falan komplekse girip. sonuc olarak evliligi erkene cektiler bir an once tup bebege baslayalim diye daha ilk aydan hamile kaldi😅 kuzenimin de evliligi sarsintidayken ve zaten 1 cocugu varken gittigi doktor "bir daha cocugun olamaz" falan diye konusmus, bir anda o elindekini kaybetme korkusuyla gaza gelip cocuk yapmışlar. sonra boşandılar falan. kuzenim hep soyler kiz muhabbetinde "doktor gazına gelip yaptik onu" diye😅😅 biraz da stres faktoru var. doktor az olumsuz konussa beynim stres olacak, odagim bebek olacak. sonra olacak cocuk da olmayacak . hiiic gerek yok.

bu arada konu disi olmasin diye çektiğim resmi ekleyecektim ama cinsellik topigine foto ekleyemiyormusum.
benim belediyemde ilce saglik müdürlüğünde 30-65 yasa ucretsiz hpv dna testi , 40-69 yasa da KETEMde ucretsiz mamografi tarama var. yaptirmak isteyenler de kendi belediyelerine il saglik mudurluklerine falan sorabilir

dondurmaya o kadar para verip stres olamam ya. baba adayim var öyle bisey olsa onla planlari erkene cekerdik ama gerek yok.Hem cevremde hem KKda tonla örnek var amh tsh oranlari kötü olup doktorlarin kötü konusmasina rağmen cocuk sahibi olan. en yakın arkadasim nisanliyken doktor cocugun olmaz dedi diye dram filmi yasadi, nisanlisina ayrilma baskısı yapti falan komplekse girip. sonuc olarak evliligi erkene cektiler bir an once tup bebege baslayalim diye daha ilk aydan hamile kaldi😅 kuzenimin de evliligi sarsintidayken ve zaten 1 cocugu varken gittigi doktor "bir daha cocugun olamaz" falan diye konusmus, bir anda o elindekini kaybetme korkusuyla gaza gelip cocuk yapmışlar. sonra boşandılar falan. kuzenim hep soyler kiz muhabbetinde "doktor gazına gelip yaptik onu" diye😅😅 biraz da stres faktoru var. doktor az olumsuz konussa beynim stres olacak, odagim bebek olacak. sonra olacak cocuk da olmayacak . hiiic gerek yok.

bu arada konu disi olmasin diye çektiğim resmi ekleyecektim ama cinsellik topigine foto ekleyemiyormusum.
benim belediyemde ilce saglik müdürlüğünde 30-65 yasa ucretsiz hpv dna testi , 40-69 yasa da KETEMde ucretsiz mamografi tarama var. yaptirmak isteyenler de kendi belediyelerine il saglik mudurluklerine falan sorabilir
Bence de.ne deseler boş.kısmet işi.

Merhaba
Hastalık ve temizlik komusunda takıntılarim var.Sakınan göze cöp mü batiyor bilmiyorum ama surekli bir vajinal enfeksiyon geciriyorum.Sevgilim de aşırı istekli bir adam bosalmasa bile sürekli içimde olmak istiyor.Bu durum beni bazen bıktırıyor.Ben ilişkiden hemen sonra orayi temizlemek istiyorum.Daha da önemlisi prezervatif ile korunmak istiyorum.Zibilyon tane bakteri mantar, virüs var cinsel yolla bulaşan. Gecenki beraberlikten sonra bende yine vajinal yanma oldu canım çok acıdı.Kesip atacağım neredeyse içi ayrı dışı ayrı yanıyor.Doktora da hemen randavu bulamadım artik sinirlerim bozuldu.Senin yüzünden oldu kac kere korunalım dedim dinlemedin bak yine yaşıyorum bu durumu, diye açtım ağzımı yumdum gözümü.Prazervatifi ben alıp eline veriyorum zevk almıyorum diye kullanmıyor sonra ben bunları yasıyorum.Baska şeyler de söyledim kötü konustum yani.Sonra bundan sonra istemiyorum cinsellik soğudum dedi.Sinirim gecince özür diledim ama şu an pek konuşmuyor ilgili adam ilgisini kesti.Ben kimsenin vebalini almak istemiyorum, böyle cinselliksiz gittiği yere kadr gitsin dedi.Kim haklı ben bile karar veremedim
Pantnerin ve sen de doktor dan alacagınız ilaç tedavisi yeterli olur ikinizde tedavi olmanız lazım ki tekrar olmaması lazım tek taraflı çözüm degil bence

ne munasebet ya kadin korun diyorsa ancak bir denyo surat asar😡😡😡
ayrica bu risk sadece mantar vs de degil allah korusun gebe de kalabilirsin. bu stresi yaşamamak icin de korunmak isteyebilirsin. bekar bir kadinin en dogal ihtiyacına bir de trip atiyor. Baska huylarinin guzel olacagina inanmıyorum böyle adamin. bence hep böyledir.
bu arada cogu vajinal problemde eşli tedavi lazım. doktorunuza sorun insallah ona da fitil falan verir akli basina gelir😅 benim arkadaşım evlendigi gün balayinda havuzdan sistit oldu, sonra nasil basladiysa öyle gitti her türlü vajinal rahatsızlığı yasadi, hatta bazen hastaneye eslik ettim. onun doktorlari "esin dikkat etmezse tekrarlar" diyip duruyor. esi de s.ctiktan sonra sifon bile cekemeyen bir insan (evlerinde denk gelmiştim manzarasiyla), biyerine su degdigine supheliyim. onlar da devamli kavgasini ediyorlar. kadin "sen beni hasta ediyorsun, bana yazik degil mi" diyor, adam triplerde.
hadi o evliyim diyor, ortak kredimiz var diyor, coluk cocuk var diyor da katlanıyor. siz neden size saygi duymayan bir adama katlaniyorsunuz ki?
Ay o kadar haklısınız ki erkeklerin cogu temizlikten bir haber zaten bilmiyorum onda da vardır belki ama benim kronik sorunum bu

hpvnin türleri dahil cogu hastalik bagisiklik sistemiyle - bagisiklik sistemi de stresle bağlantılı. bu açidan sana katılıyorum. stres seviyesi yüksek olan insanlarin hastaliklara daha cok yakalandigina ben de inanıyorum. bir de bazi kadinlar kendilerini titiz sandiklari için kimyasala daha cok maruz kaliyorlar, vajinasini hali yikar gibi yikayanlar, guzel koksun diye ph dengesini bozacak seyler kullananlar falan daha cok hastalikla karsilasiyor olabilirler.
ama sen kendini "cok saglikliyim, 55 erkekle yattim bir virus bulasmadi" diye lanse edemezsin çünkü ne hpv testi verdin ne smear ne kan testi. önce testlerini yap , sorun cikmazsa gel yaz ortalarda "olsa bana olurdu" diye. ben tek eşliyim, eş kişisine dair de aklimda en ufak soru isareti yok. ona rağmen her sene giderim smear testimi yaptırırım.
Yani benn de batikon banyosu yapıyorum ilişkiden sonra ne yapayım icim rahat etmiyor

Ya biri şey yazmış vajinayı yıkıyormusunuz siz diye
Niye yıkanmıyor mu 🙄🙄
Taharet alınmıyor mu 🙄
Tuvalete gidince falan orayı anlamadım

Benim tek takıldığım nokta evlenmeden nasıl ilişkiye girebilir bir insan.
neden böyle dediniz?
bulasici hastalik testi, akciger filmi ve 4 fotoğraf ile belediyeye harc odeyip imza atmayinca o sey o bacagin arasina giremiyor mu? ille imzali belge olunca mi vajina onay verip aciliyor?

Ya biri şey yazmış vajinayı yıkıyormusunuz siz diye
Niye yıkanmıyor mu 🙄🙄
Taharet alınmıyor mu 🙄
Tuvalete gidince falan orayı anlamadım
Sizin söylediğiniz yer vulva, suyla yıkanması ve temiz olması gereken yer. Vajinal duş asla yapılmamalı, hele konu sahibi batikon falan demişsiniz yapmayınnn napıyorsunuz 😅 Bütün yararlı bakterileri öldürür pH dengesini bozar enfeksiyonlarla uğraşır durursunuz. Yara mı bu batikon gereksin. Sperm gayet temiz içerden gelen steril bir sıvı, su yeterince temizliyor emin olun

Ama tabii spermin temiz olması cinsel ilişkiyle geçecek sürüyle hastalığı engellemiyor orası ayrı, prezervatif kullanmam diyen erkeğin bir de bencilliği ayrıca tilt ediyor beni. O zaman kullanman gerekmez tamam canım diyip geçiniz efem 😅

Back