- 27 Aralık 2024
- 2
- 0
- 1
- 19
Öncelikle merhaba 16 yaşındayım 11 yaşındayken ilk defa regl oldum 14 yaşındayken de ilk defa lekelenmem (sanırım) oldu. Birkaç gün simsiyah kan gibi bir şey geldi çok korktum pedim dolup taşıyordu pek emin değilim ama sanki o leke ya da kan gelirken rahimimin sol tarafında bir şişlik oluştu ama sonra indi bu da tek seferliğine oldu. Bu 2 yıl içinde de âdetimden 8-10 gün sonra hem simsiyah yoğun kanama geldi, hem daha kahverengimsi akıntı gibi geldi, hem de kahverengi olup kanama gibi geldi. Günü de belli olmuyor az gelirse 2-3 gün belki en fazla 5 gün. Kanama gibi geldiğinde normal âdet günüm gibi 7 gün boyunca geliyor. Hiç dikkat etmedim fakat bi 4-5 ay içinde en az bir defa olmuyor tahminimce. 4 ay olursa 5.ay olmuyor gibi. Genellikle âdetimden sonra oluyor yani hem de acayip bir kokusu var tuvalete girmeye korkuyorum böyle balık gibi ekşimsi bir koku var, pedle birlikte ağır bir iğrenç hamur kokusu varmış gibi oluyor ve kardeşim bunu bana söyledi yani kokuyu alıyorlar yanımdaki kişiler ancak sadece söylediğim gibi bu kanamada oluyor ondan sonra koku gidiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum artık beni çok rahatsız etmeye başladı. Umarım bilindiği gibi sadece lekedir. Annene söyle diyeceksiniz biliyorum annemle babam ayrı ve annemle görüşmüyorum. Yine de annemin kisti olduğunu biliyorum kist olabilir mi? Lütfen cevaplar mısınız??