Burun ameliyatı oldun mu? Ondan sonra bende bazen oluyor. Ya da hamilelik hassaslığıdır. Hiçbir şey olmaz inşallah, üzülme. Canını sıkmak yerine doktora git, için rahat etsin. :)bir kaç tatmin edici cevaptan sonra konu taşınabilir ama benim günlük hayatımı etkileyen BİR DERT benim için..malum hamileyim çok ilaçta verilmiyor daha önce doktora gittim alerji ve sinüzit dendi..aşırı geniz akıntım var tıkanıp duruyorum aşağıdan da reflü ve faranjit bastırıyor bir acayip kısır döngüdeyim ..hanımlar burnum cayır cayır yanıyor sanki aşırı isli dumanlı yanık kokusu var çok sık oluyor..internete baktığımızda tek el cevap beyin tümörü..Allah büyük tabi ama 2014 haziranında beyin tomografisi de çekilmişti olsa o zamanda çıkardı diye düşünüyorum..
benim gibi burnunda yanık kokusu olan biri oldu mu aranızda nasıl aştınız bu durumu artık çıldırıcam zaten hava da sıcak vallahi nefes almak zulüm...
not:doktora git gibi espriler işlemez başta belirttim doktora gittim..ama çözüme ulaşamadım.
oyle kotu seyler aklına getırme...hamılesınız normal bır donem degıl..olmayan kokuları bıle algıladıgımız bır donem
mısal ben sankı corbaların ıcınde demır var gbı hıssedıyordum..oyle ığrenç bır tadı vardı sankı ( barı yemeyeydım degılmı nerdeee))))
oyuzden bosuna kendınızı uzmeyın....sonuct hamılesınız sıksık kan tahlılınız alınıyordur bır kotu sonuca rastlansa mutlaka arastırır doktor
Bende yıllardır o sorun var doktor bahar alerjisi diyor ama her mevsim yaşıyorum
bütün tahliller yapıldı
bir dünya ilaç kullandım hiçbiri işe yaramadı ne yazık ki
belli dönemlerde azıtıyor iyice
okyanus suyu ile burnunu temizlediğinde az da olsa ferahlatıyor o koku hafifliyor
birkaç gün sonra geçer inşallah
geçen seneki gebeliğimde başladı daha da geçmedi yanık kokusu geldiğinde bir on gün kalıp gidiyor..daha yeni geldim doktordan burnuma genzime kulağıma komple baktı burun etlerin yapışmış yakalım dedi..ama yaptırmadım kadın doğumcum sonra yaptır dedi..Burun ameliyatı oldun mu? Ondan sonra bende bazen oluyor. Ya da hamilelik hassaslığıdır. Hiçbir şey olmaz inşallah, üzülme. Canını sıkmak yerine doktora git, için rahat etsin. :)
Hamilelikte burun hassas oluyor
evde bir şey olmasın
eşin alamaz ama o kokuyu sen evde keşfe çık
dışarıda oluyor mu peki
epilepsi olsa beyin mr ı ve tomografisinde çıkmaz mıydı..?Epilepsi nobetlerinde yanik koku ozellikle yanik lastik kokusu aliyor hastalar. Belki oyle bir durumdur. Kimi hastalarin nobeti belli belirsiz oluyor. Her epilepsi hastasi agzindan kopukler gelerek nobet gecirmiyor. Bunuda dikkate alin derim.
teşekkür ederim geçen sene bir gebelik yaşadım kürtaj olmak durumunda kaldım o dönem düşük tehdidi sırasında hastanede yatarken bir başladı daha da geçemedi inşallah bu doğumumla beraber geçer..e gördunmu bak bosuna dert edıyosun..çunku kan tahlılınde sanırım aşırı azalma yada asırı yukselme ( ALLAH kımseye yazmasın) olunca doktorlar suphelenıyor zaten
ınş gebelıkten sonra gecer...
Parfümü eline sık burnuna sür bir müddet almazsın barikan tahlillerim genelde tertemiz şükürler olsun
okyanus suyu kankam oldu burnum onla ıslanınca bir kaç dk geçiyor sonra geri geliyor son bir senedir olan bir şey ve bir senedir de alerji ve sinüzit demeye başladılar...
geçen seneki gebeliğimde başladı daha da geçmedi yanık kokusu geldiğinde bir on gün kalıp gidiyor..daha yeni geldim doktordan burnuma genzime kulağıma komple baktı burun etlerin yapışmış yakalım dedi..ama yaptırmadım kadın doğumcum sonra yaptır dedi..
şu an işteyim evde de iştede koku sadece benim burnumda koku halüsinasyonu gibi..ama koku aşırı rahatsız ediyor işte..
benimki EEG'yle anlaşılmıştı. normal tomografiyle görüntülebildiğinden emin değilim, bir araştırın isterseniz.epilepsi olsa beyin mr ı ve tomografisinde çıkmaz mıydı..?
peki son bir kez KBB ye gidip derdimi anlatıp şüphelerimden bahsedeyim olmadı nörolojiden randevu alayım teşekkürler..benimki EEG'yle anlaşılmıştı. normal tomografiyle görüntülebildiğinden emin değilim, bir araştırın isterseniz.
bir kaç tatmin edici cevaptan sonra konu taşınabilir ama benim günlük hayatımı etkileyen BİR DERT benim için..malum hamileyim çok ilaçta verilmiyor daha önce doktora gittim alerji ve sinüzit dendi..aşırı geniz akıntım var tıkanıp duruyorum aşağıdan da reflü ve faranjit bastırıyor bir acayip kısır döngüdeyim ..hanımlar burnum cayır cayır yanıyor sanki aşırı isli dumanlı yanık kokusu var çok sık oluyor..internete baktığımızda tek el cevap beyin tümörü..Allah büyük tabi ama 2014 haziranında beyin tomografisi de çekilmişti olsa o zamanda çıkardı diye düşünüyorum..
benim gibi burnunda yanık kokusu olan biri oldu mu aranızda nasıl aştınız bu durumu artık çıldırıcam zaten hava da sıcak vallahi nefes almak zulüm...
not:doktora git gibi espriler işlemez başta belirttim doktora gittim..ama çözüme ulaşamadım.
rica ederim, dilerim önemli bir şey değildir.peki son bir kez KBB ye gidip derdimi anlatıp şüphelerimden bahsedeyim olmadı nörolojiden randevu alayım teşekkürler..