kötü koku

bir kaç tatmin edici cevaptan sonra konu taşınabilir ama benim günlük hayatımı etkileyen BİR DERT benim için..malum hamileyim çok ilaçta verilmiyor daha önce doktora gittim alerji ve sinüzit dendi..aşırı geniz akıntım var tıkanıp duruyorum aşağıdan da reflü ve faranjit bastırıyor bir acayip kısır döngüdeyim ..hanımlar burnum cayır cayır yanıyor sanki aşırı isli dumanlı yanık kokusu var çok sık oluyor..internete baktığımızda tek el cevap beyin tümörü..Allah büyük tabi ama 2014 haziranında beyin tomografisi de çekilmişti olsa o zamanda çıkardı diye düşünüyorum..
benim gibi burnunda yanık kokusu olan biri oldu mu aranızda nasıl aştınız bu durumu artık çıldırıcam zaten hava da sıcak vallahi nefes almak zulüm...

not:doktora git gibi espriler işlemez başta belirttim doktora gittim..ama çözüme ulaşamadım.
Ben de hamileyken yanik kokusu alirdim. Bizim evin civarda lokanta ocakbasi var aslinda o kokular hep vardi ve var ama ben hamileligimde hep burnuma yanik kokusu gibi geliyordu ve yazin bile kapi pencere kapatiyodum. Siz de kokulara hassasiyetiniz olustugundan boyle olmussunuzdur diye dusunuyorum.

benım burnuma sureklı kanalızasyon kokusu gelıyor buda öğüre öğüre yurumeme evın ıcınde bıle agzımı burnumu peceteyle kapamama neden oluyorr
sanıırm hamılelıkte normal aklınıza kotu bırsey getırmeyın

Olasılıksız diye bir kitap okumuştum orada da epilepsi nöbeti hep aynı kokuyla geliyordu. Şimdi siz konu açınca aklıma geldi. Birkez daha muayene olmanızda fayda var. Çok geçmiş olsun

Burunuzdaki etler burundan nef3s almanizi engelliyor bu yuzd3n ağzınızdan alıp g3niz akıntısı ile balgam oluyor oda koku yapıyor hamilelikte idare edip etler yapılınca rahatlarsınız inş..bana dr kemik kaymasi dedi seneye. Burun ameliyat o olacağım

Sağolun hanımlar sinus kitim var tuzlu su yapıp çekmeye çalışayım bari..

Burnunda et varmı,oda nefes almayı ciddi şekilde önlüyor,1,5 ay önce radyo frekansla eti küçülttürdüm bayağı bir faydası oldu onunda.Hep ağzım açık yatıyordum geceleri,kapatayım dşyordum nefes alamıyordum resmen..
Şu an daha rahatım,ama tekrarlama durumu var bundada.

Burnunda et varmı,oda nefes almayı ciddi şekilde önlüyor,1,5 ay önce radyo frekansla eti küçülttürdüm bayağı bir faydası oldu onunda.Hep ağzım açık yatıyordum geceleri,kapatayım dşyordum nefes alamıyordum resmen..
Şu an daha rahatım,ama tekrarlama durumu var bundada.
var abla doktor radyofrekans yapalım dedi arkadaki etler birleşmiş neredeyse ama kadın doğumcum doğumdan sonra yaptır şimdi gerek yok diye müsaade etmedi..
birde madem yaptırdın sorayım radyofrekans işlemi nasıl yapıldı acısı oldu mu ufak bir sedatifle bayıltıp yapıyoruz ameliyathanede dedi doktor ne kadar sürüyor ..

var abla doktor radyofrekans yapalım dedi arkadaki etler birleşmiş neredeyse ama kadın doğumcum doğumdan sonra yaptır şimdi gerek yok diye müsaade etmedi..
birde madem yaptırdın sorayım radyofrekans işlemi nasıl yapıldı acısı oldu mu ufak bir sedatifle bayıltıp yapıyoruz ameliyathanede dedi doktor ne kadar sürüyor ..

Benim 10 dakika filan sürdü,narkoz yok ilk önce sprey sıktı sonra iğne yaptı duymadım bile,çok rahat bir şeklide yapıldı.
Bunun tek avantajı kanama olmaması,şişlik fşlanda olmadı,10 gün filan burunda bir kuruluk oluyor,birazda yanma hissediyorsun.Onun içinde tuzlu suyun içine birazda karbonat ekleyin dedi de,onunla burnunu yıkıyorsun.Tam nefes alma durumu 6 hafta sürüyor.Tavsiye ederim doğumdan sonra yaptır bence..

Benim 10 dakika filan sürdü,narkoz yok ilk önce sprey sıktı sonra iğne yaptı duymadım bile,çok rahat bir şeklide yapıldı.
Bunun tek avantajı kanama olmaması,şişlik fşlanda olmadı,10 gün filan burunda bir kuruluk oluyor,birazda yanma hissediyorsun.Onun içinde tuzlu suyun içine birazda karbonat ekleyin dedi de,onunla burnunu yıkıyorsun.Tam nefes alma durumu 6 hafta sürüyor.Tavsiye ederim doğumdan sonra yaptır bence..
doğumdan sonra nasipse yaptıracağım inşallah..

Sakın korkma bile ben gata'da yaptırdım işlemi,ameliyathanede yapılıyor bunlar..
işlem kısa işte neden ameliyathane diye tedirgin olmuştum açıkçası 10 dk lık bir işlem doktorun muayene odasında da yapılabilir oysaki..neyse vardır bildikleri ben kapalı alanlarda daralıyorum sıkıntım o :))

işlem kısa işte neden ameliyathane diye tedirgin olmuştum açıkçası 10 dk lık bir işlem doktorun muayene odasında da yapılabilir oysaki..neyse vardır bildikleri ben kapalı alanlarda daralıyorum sıkıntım o :))

Oda kanama olursa diye önlem bence,dr da öyle demişti..
Damar yolu filan açıldı kolda,ameliyathaneler zaten büyük tırsmana gerek yok bence dr var hemşire var rahat ol yeter.

X