kötü koku

Psikoloji insani cok etkiliyor bu konuda kendi kendinize tumor hastalik vb. Gibi fobi gelistirmis olma ihtimaliniz var mi
Hamileyken herkesin bunyesi farkli tepki veriyor hamilelikten kaynaklanıyo olabilir mi

bir kaç tatmin edici cevaptan sonra konu taşınabilir ama benim günlük hayatımı etkileyen BİR DERT benim için..malum hamileyim çok ilaçta verilmiyor daha önce doktora gittim alerji ve sinüzit dendi..aşırı geniz akıntım var tıkanıp duruyorum aşağıdan da reflü ve faranjit bastırıyor bir acayip kısır döngüdeyim ..hanımlar burnum cayır cayır yanıyor sanki aşırı isli dumanlı yanık kokusu var çok sık oluyor..internete baktığımızda tek el cevap beyin tümörü..Allah büyük tabi ama 2014 haziranında beyin tomografisi de çekilmişti olsa o zamanda çıkardı diye düşünüyorum..
benim gibi burnunda yanık kokusu olan biri oldu mu aranızda nasıl aştınız bu durumu artık çıldırıcam zaten hava da sıcak vallahi nefes almak zulüm...

not:doktora git gibi espriler işlemez başta belirttim doktora gittim..ama çözüme ulaşamadım.
canim bi sorun oldugunu dusunmuyorum.
bende tertemiz evde cok yogun bi toz kokusu alirdim.. mide bulanisindan evden tasinmayi bile dusunmustum..

bende deri alerjileri, alerjik rinit, alerjik astım var ayrıca sık sık sinüzit olurum. bir koku alırım (kötü bir koku) ama o nasıl tarif edemem...

belki de hamile olduğunuz için duyduğunuz koku çok fazla geliyordur...

içinde kalacaksa git beyin cerrahına konuş... en azından şüphen kalmaz...

bu arada bebeğini sağlıklıca kucağına al inşallah...

küçükpisicim senle sıkıntımız aynı bende de rinit ve sinüzit var en son bir de alerji dediler kokuyu bende belki tarif edemem ama yanık kokusu diye adlandırdım beni tıkayan bir koku..Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin Allahım :KK66:

Psikoloji insani cok etkiliyor bu konuda kendi kendinize tumor hastalik vb. Gibi fobi gelistirmis olma ihtimaliniz var mi
Hamileyken herkesin bunyesi farkli tepki veriyor hamilelikten kaynaklanıyo olabilir mi

yok kendi kendime fobi geliştiremem yeteri kadar var zaten hani netten bakma gereği duymamın tek sebebi çözümü var mı idi yoksa tırnağım kırıldı yazsan Google a kanser yazar biliyorum..hamilelikten kaynaklanıyor desem sadece şiddetini arttırmış olabilir bir senedir var bu kokuyu ara ara duyuyorum..

hastalık belirtilerini internete yazıp araştırmayın bence. çunku illaki sonu ya kanser yada tümöre çıkıyor.

Koku için bi tavsiye verebilirim viks hem burnun açılır hemde güzel kokuyor hatta sıcak suya koyup buharınıda içine çekebilirsin geçmiş olsun :KK66:

Muhtemelen hamilelik tendir.Aklima geldi annem koku alma duyusunu 3 hafta kaybetti dr sinuzitlerden kaynakli demiş ilaclar vermisti ve sık sık kuru turk kahvesi koklamasini söylemişti işe yaradi.Kahve tüm kokuları nötr lermis dene istersen

bende hamileliğe bağlıyorum canım... benim bir arkadaşımın da burnuna kan kokusu geliyordu çok sıkıntı çekmişti sürekli doktor doktor gezdi ama sonuç yoktu pskolojikmiş:) içiniz rahat olsn

Alerji, rinit vs gibi problemleri olan kişilerde bu durum yaygın oluyor sanırım. Eczanelerde yüksek hacimli nazal yıkama kit'leri satılıyor. Ph'ı düzenlenmiş tuzlu su yani. Çok tıkandığınızda ya da burnunuza koku geldiğinde kullanmanızı tavsiye ederim. Özellikle KBB doktorunuz bir burun spreyi yazdıysa spreyinizi kullanmadan hemen önce burnunuzu bu kitle temizleyin. Çok yardımcı olduğunu göreceksiniz.

Bende 15-20 gündür inanılmaz geniz akıntısıyla beraber tıkalıyım. Bana da alerjik dedi ama alerji ilaçları fayda etmedi. Otrivine adını yanlış yazmış olabilirim ama tek açan burun spreyi bu. İnsanlık dışı bi buluş cidden anında açıyor ve 24 saat açık geziyorsunuz. Ama tabii eksileri var. Max. 5 gün kullanıcaksın dedi doktor. Daha fazlası burna zarar veriyormuş.

hastalık belirtilerini internete yazıp araştırmayın bence. çunku illaki sonu ya kanser yada tümöre çıkıyor.
Ama ben kızımın hastalığına netten ulaşmıştım ve cidden öyle çıktı ya :KK57:
Lakin mevzu kendim olduğunda netten aids teşhisi konmuş olarak çıkıyorum :KK70:
"Haaaasssttrrr" diyip doktora gidiyorum tabi :KK45:

Sağolun hanımlar sinus kitim var tuzlu su yapıp çekmeye çalışayım bari..

kan tahlillerim genelde tertemiz şükürler olsun :KK66:

okyanus suyu kankam oldu burnum onla ıslanınca bir kaç dk geçiyor sonra geri geliyor son bir senedir olan bir şey ve bir senedir de alerji ve sinüzit demeye başladılar...

geçen seneki gebeliğimde başladı daha da geçmedi yanık kokusu geldiğinde bir on gün kalıp gidiyor..daha yeni geldim doktordan burnuma genzime kulağıma komple baktı burun etlerin yapışmış yakalım dedi..ama yaptırmadım kadın doğumcum sonra yaptır dedi..

şu an işteyim evde de iştede koku sadece benim burnumda koku halüsinasyonu gibi..ama koku aşırı rahatsız ediyor işte..
Hamileliktendir kuzu
bahar alerjisinden de kaynaklaniyor olabilir bende de var olmayan kokulari duyuyordum ustune bir de tekstil fabrikasinda calisiyorum igrenc kokular yuzunden gina geldi nefret ettim calismaktan

Bence allerjik olabilir.Allah senide bebeğinide korusun canım.Eğer tümör olsaydı o kendini daha kötü belli ederdi bence öyle çok kötü bişey yoktur Allah korusun.

Ben de hamileyim ve sürekli kümes kokusu alıyorum, evet tavuk kümesi kokusu :KK70::KK70:
Fazla üzerine düşmeyin zamanla unutursunuz. Bende öyle oluyor.
Ayrıca internette hep en kötü ihtimaller yazıyor. Ne zaman baksam belirtilerime hep kanser diyor, hep ölümcül hastalık oluyor. Ciddiye almayın.

bir kaç tatmin edici cevaptan sonra konu taşınabilir ama benim günlük hayatımı etkileyen BİR DERT benim için..malum hamileyim çok ilaçta verilmiyor daha önce doktora gittim alerji ve sinüzit dendi..aşırı geniz akıntım var tıkanıp duruyorum aşağıdan da reflü ve faranjit bastırıyor bir acayip kısır döngüdeyim ..hanımlar burnum cayır cayır yanıyor sanki aşırı isli dumanlı yanık kokusu var çok sık oluyor..internete baktığımızda tek el cevap beyin tümörü..Allah büyük tabi ama 2014 haziranında beyin tomografisi de çekilmişti olsa o zamanda çıkardı diye düşünüyorum..
benim gibi burnunda yanık kokusu olan biri oldu mu aranızda nasıl aştınız bu durumu artık çıldırıcam zaten hava da sıcak vallahi nefes almak zulüm...

not:doktora git gibi espriler işlemez başta belirttim doktora gittim..ama çözüme ulaşamadım.
Reflü gebeliğin olmazsa olmazı maalesef normal karşıla onu :) koku meselesi de ben hamileyken evde bi hayvan ölüsü var kesin kokusunu alıyorum diye eşime evi altüst ettirmiştim akşam akşam :))) durumlarının hamilelikten kaynaklandığını düşünüyorum. Ha internette hastalık belirtisi aramayı da Bırak bence ben sırf o yüzden normal akıntım arttığında kesem patladı diyip acile gitmiştim :)))

S
Reflü gebeliğin olmazsa olmazı maalesef normal karşıla onu :) koku meselesi de ben hamileyken evde bi hayvan ölüsü var kesin kokusunu alıyorum diye eşime evi altüst ettirmiştim akşam akşam :))) durumlarının hamilelikten kaynaklandığını düşünüyorum. Ha internette hastalık belirtisi aramayı da Bırak bence ben sırf o yüzden normal akıntım arttığında kesem patladı diyip acile gitmiştim :)))
Sen beni guldurdun Allahta seni guldursun:)))hastalık belirtisi aramıyorum google amca tırnak kırılsa kanser diyor zaten..:KK66:

X