• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü koku :/

Birakitamolsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
4.024
5.042
158
32
Merhabalar konuyu dogru yeremi açıyorum bilmiyorum.sorunum kot montumdaki berbat koku .Alırken hiç farketmez. Yikadm giydim o zaman aldım kokuyu o kadar ıgrenc ki . Kaç kere yikadm ama yok gitmiyor. Başına gelen varmı nasıl kurtulurummm bu konudan o_O

Geçen sene deri mont almıştım çok berbat kokuyordu ne amaçla hatırlamıyorum ama elimde çıkamıştım ve simsiyah kir çıkmıştı sanırım deterjanlı suda bekletmiştim bir de, sonra geçti kokusu.

Merhabalar konuyu dogru yeremi açıyorum bilmiyorum.sorunum kot montumdaki berbat koku .Alırken hiç farketmez. Yikadm giydim o zaman aldım kokuyu o kadar ıgrenc ki . Kaç kere yikadm ama yok gitmiyor. Başına gelen varmı nasıl kurtulurummm bu konudan o_O
Eğer yıkadığında çamaşır makinesinde beklettiysen en çok kota siniyor pis koku ve bir daha da gitmiyor.

İlkkez böyle bişey duydum güzel bi yumuşatıcıda yıka bol koy evin içinde kurut mis gibi kokar gene kötü koktuğunu düşünüyorsan sorun sende olabilirmi :/

Camasir makinesinde bekliyorsa eğer camasir makinesi suyu direk kanalizasyona gider ve boru açık oldugu icin camasirlari hemen cikarmadiginizda kanalizasyon kokusu siner ve bu bulasik makinesi için de gecerlidir...

İlkkez böyle bişey duydum güzel bi yumuşatıcıda yıka bol koy evin içinde kurut mis gibi kokar gene kötü koktuğunu düşünüyorsan sorun sende olabilirmi :/
yumuşatıcınin falan bi faydası yok yeni aldığım şeyleri yikamadan giymem asla sorun bende olsa diğer kiyafetlerimde kokar ama sadece bu kokuyor kuru temizlemeye vericem yine gtmezse atarm yapcak bsy yok

Camasir makinesinde bekliyorsa eğer camasir makinesi suyu direk kanalizasyona gider ve boru açık oldugu icin camasirlari hemen cikarmadiginizda kanalizasyon kokusu siner ve bu bulasik makinesi için de gecerlidir...
evet bahsettiğiniz konu çok doğru fakat annem asla bekletmez bu koku sanki kotta yani

genelde bu koku kumaştaki boya kokusu ve koyu renk boyalı giysilerde oluyor.
küvette deterjanlı yumuşatıcılı sıcak suya bastırın ve sık sık suyunu değiştirin. solma varmı bilmiyorum ama varsa da en aza inene kadar suyu değiştirin, içinize sinene kadar yaptıktan sonra makineye atın, deterjan + yumuşatıcıyla yıkayın.

genelde bu koku kumaştaki boya kokusu ve koyu renk boyalı giysilerde oluyor.
küvette deterjanlı yumuşatıcılı sıcak suya bastırın ve sık sık suyunu değiştirin. solma varmı bilmiyorum ama varsa da en aza inene kadar suyu değiştirin, içinize sinene kadar yaptıktan sonra makineye atın, deterjan + yumuşatıcıyla yıkayın.
evet haklı olabilirsiniz koyu renk çünkü bunuda deniycem teşekkür ederim

Bazı metal düğmeler berbat bir koku yayıyor düğmeleriyle alakalı olabilir mi? Bir bakın isterseniz.

geçen gün kendime yeni deri bi çanta aldım.alınca birşey farketmedim geldim evde bir açtım allahım bir koku var ki evlere şenlik.:KK57: hiç bir çözümde bulamadım malesef.öylece duruyor orda kokusuyla beraber.:KK17:

Back