Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yeni bir çarşaf takımı aldım %100 pamuk ancak yıkamana rağmen kötü bir kumaş kokusu var. bu durum nasıl geçer arkdaşlar? kokulara takıntılıyım baya kötü keskin bir kokusu var
Yıkamadan iade etseydiniz keşke.Neyse yıkamışsınız artık zamanla kokunun azalacağını düşünüyorum.siz Kullanmazsanız misafir için kullanabilirsiniz.Ya da yumuşatıcı kullanıyorsanız makinede ıslak bir gün beklesin ertesi gün tekrar yıkayın.
yeni bir çarşaf takımı aldım %100 pamuk ancak yıkamana rağmen kötü bir kumaş kokusu var. bu durum nasıl geçer arkdaşlar? kokulara takıntılıyım baya kötü keskin bir kokusu va1 bardak
1 bardak elma sirkesi sıvi deterjan ile yıkayın yumuşatıcı bölümüne yari yarıya elma sirkesi ve yumuşatıcı koyun açık havada kurutun büyük oranda koku gidecektir