Merhabalar. Benim gittigim etutte 4 kisilik gruplarla derse giriyoruz bir arkadasimiz inanilmaz fazla sigara iciyor ve biz bu kokuya dayanamiyoruz. Benim alerjim var zaten asiri rahatsiz oluyorum bunu belli ettigim halde umursamadi. Kalbi kirilir diye uyarmak istemedik cocugu ama cidden dayanilir bir koku degil o yuzden son derece kibarca acik acik soyledik rahatsiz oluyoruz diye. Tamam ben kimseye sigara icme diyemem ama en azindan bir elini yuzunu yika sakiz cigne bir seyler yap yani. Umursamadi yine ayni sekilde devam ediyor bu cocuk. Sigara icen bir suru hocamiz var dip dibe oturup ders yapmamiza ragmen kimseden bu kadar rahatsiz olmadim ben. Cocuk sinifa girince benim gozlerim direkt kizariyor burnum akiyor basim agriyor. Acaba sigara degil de baska bir sey mi iciyor diye dusunmeye basladim. Sizce bu duruma nasil bir cozum bulabilirim? Sonucta benim sagligimi etkiliyor burnumu gozumu silmekten dikkatimi derse veremiyorum ve diger arkadaslarim da onun kokusundan tiksiniyor.
4 kisi derse giriyoruz yer degistirme sansimiz yok. Hepimiz ayni masanin etrafinda oturmak zorundayiz.hocalarına söyleyip yerini değiştir bence. sigarayı fazla içiyorsa mesela 10dk da 2 tane doğal olarak ne sakız ne parfüm vs çare olmaz
O zaman arkadaşınıza biraz daha empati yapmasını sağlığının etkilendiğini ve bir şey olursa sorumlunun onun olacağını söylemelisin.4 kisi derse giriyoruz yer degistirme sansimiz yok. Hepimiz ayni masanin etrafinda oturmak zorundayiz.
Cocuk sonradan bizim gruba geldi yani derslerimize misafir olarak giriyor bir nevi. Hem fazlalik hem de kokusu hepimizi rahatsiz ediyor bir de pis zaten saci basi yagli o yuzden de cok fazla kokuyor sanirim. Ama asla umrunda degil bu durum.İçip ardından derse giriyorsa engel olamaz kokuya. Grubunuzu değiştirin hocalarınızla konuşup.
Cocuk sonradan bizim gruba geldi yani derslerimize misafir olarak giriyor bir nevi. Hem fazlalik hem de kokusu hepimizi rahatsiz ediyor bir de pis zaten saci basi yagli o yuzden de cok fazla kokuyor sanirim. Ama asla umrunda degil bu durum.
Hahaha zybanla 3. Günümdeyim
Hahaha zybanla 3. Günümdeyim
Sigaa bırakma ilacı, topic bile actım ama kazen dısında kimse ilgi göstermedi :)zybanla ne ola ki :)
Ooo cok sevindim hadi bakalim bende 21 gun barajina
yaklastim gececegim insallah
Sigaa bırakma ilacı, topic bile actım ama kazen dısında kimse ilgi göstermedi :)
Derste surekli burnum akiyor cok kotu oluyorum bunu gordugu halde umursamiyor. Ben sirf sigara kokusunu sevmedigim icin uyarmis olsam neyse ama sagligimi etkiliyor. Beyefendi kendisi hasta olur diye adananin sicaginda klima actirmiyor bize ama onun yuzunden litha her gun sumuklu sumuklu dolassin oh ne guzel. Sinuzitim de var zaten basimi cok agritiyor onun kokusu. Anlattikca sinirlendim tekrarCidden kötü bir durum ama uyardığınız halde aynı şeyi yapmaya devam diyorsa yapacak pek bir şey yok gibi...
Acik acik soyledim de zaten ama bir sey degismedi. Kalbini kirmayim dedim sonucta genc bi erkek bi kizin kotu kokuyorsun demesi gururuna dokunur falan ama yok bizimki gayet rahatImalardan anlamiyorsa tersleyin. Kimse kimsenin sigara kokusunu çekmek zorunda değil gerekirse kötü olun. Bir keresinde dayanamayıp bu ne böyle ya sınıfı kahvehane gibi kokutuyorsunuz diye cama koşmuştum hazırlık sınıfındayken. Sonra dikkat eder oldular.
Kesinlikle oyle ya komur havzasi gibi kokuyor diyor bi arkadasim. 19 yasindaki adama banyo yap da denilmez ki yanisık yıkanmayan insanlar izmarit gibi kokuyor gercekten. Su yeni içip gelmiş kokusu baska üstüne tenine sinmiş kokusu baska. Cok iyi anlıyorum boyle bi tanıdığım var bnmde. Anlayana kadar soyliceksim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?