Kötü kalpli bir insanım

Bütün dünyada genelde böyle oluyor çünkü....hem kadinlar hem erkekler için çok net ve doğru bir tespit...siz niye bu kadar sinirlendiniz ki?
Konu sahibi bunu kendisi daha önceki bir konusunda dile getirmişti,ben muhafazakar bir ailede büyüyüp kıyafet konusunda çok baskı gördüm ve bu yüzden dekolte giyinen insanları çok kıskanıyorum diye.Burada benim kabahatim ne,anlamadım.

İnsan kendinde olmayanı kıskanır. Ben de kesinlikle inanmıyorum yazdığınız gibi ilişkiler yaşadığınıza. Aksine eksikliğini hissettiğiniz için kıskanıyorsunuz.
Bende olan bir şey başkasında varsa neden kıskanayım?
Onu düşünmem bile.
Eğer benim istediğim ama bende olmayıp başkasında olan bir şey varsa öyle kıskanırım. Hatta kıskanmakta değil de gıpta edebilirim o kadar.

Merhaba.beni zaten bilenler biliyor.insanların linç ihtiyacını tek başıma karşılıyorum resmen sitede 😄 yıllar yılı aşamadığım sorunum kıskançlık.kendimi insanlardan hem üstün buluyorum hem de kıskanıyorum.özellikle eşi, partneri istekli olan insanları.haa bende yok olarak algılanmasın.benim hayatımda da fazla fazla istekli partnerler oldu ama nedense başkasından duyunca sinir ve kıskançlık basıyor.biri mesela kocam çok istekli, en az iki günde bir yapıyor, ilişkimiz çok yolunda dese bile sinirleniyorum.stres basıyor.en sevdiğim konular isteksiz koca konuları.zaten burada da sık sık böyle olduğum için linçleniyorum.sanki bazı şeyler bana özel olmalı.bir türlü doymuyorum.sevgilim, partnerim varken bile bundan ayrılırsam da başkasını hemen bulabilir miyim diye strese giriyorum.karşımdaki insana da yeterince saygı duymuyorum.sırf diğer kadınlardan aşağı kalmama yarışı gibi düşünüyorum.bir dönem cinsel hayatım olmasa aşağılık kompleksine giriyorum.beğenmediğim kendime göre çirkin, gösterişsin bulduğum kadınların bile(!) çok mutlu ilişkileri, evlilikleri olmasına gıcık oluyorum.bu kadınla birlikte olacak kadar yoklukta mısınız falan diyorum içimden.neden bu kadar kötü kalpliyim.bazen telkinlerle iyi düşünüyorum ama sonra yine eski tas eski hamam.kötü biri olmaktan nasıl kurtulabilirim? Düşünce sistemini kalıcı olarak değiştirmenin bir yolu var mı ?
Ya resmen haset fesat bir tipsin ahahahahah ama dürüstsün sevdim o yüzden. :KK8: Ama sadece burda sevdim. Çünkü dışarda asıl yüzünü saklıyorsun, mesela istemediğin halde usturuplu giyiniyor, millete ahlak bekçiliği yapıyorsun ama kendin urba altından yemediğin halt kalmıyor. Kendin dedin açıkça giyim konusunda, açık giyersem görünür ama gizlice aktif seks hayatım olsa büssürü kürtaj yaptırsam kimse bilmez diye. Bunları kötü bir şey diye demiyorum bilakis sensin kötü gören, o yüzden yaşadıklarının arkasında duramıyorsun , kendine mani olamıyor başkası yapınca yuhalıyorsun. Bence çok zorlama iyi olmaya ya, içinden gelmiyor demek ki. Bak ben de duygusal biri değilim, canım cicim olamıyorum herkese falan , o sevgi dolu insanı kalbine sokacak kadar sevgisini gösterebilenlerden olamıyorum, Allah yarattı diye sevemiyorum öyle herkesi her şeyi, bazen çok hissiz çok gaddar olabiliyorum elimde değil. Sen de en azından burdaki dürüstlüğünü gerçek hayatında tatbik edebilirsin, kaybedeceklerini göze alabilirsen tabi.

Konu sahibi bunu kendisi daha önceki bir konusunda dile getirmişti,ben muhafazakar bir ailede büyüyüp kıyafet konusunda çok baskı gördüm ve bu yüzden dekolte giyinen insanları çok kıskanıyorum diye.Burada benim kabahatim ne,anlamadım.
Biliyorum ya, ferhans benim favori uyelerimden, hiçbir konusunu kacirmam :KK45: Aşırı baskı altında büyüdüğünü, sonradan kendi özgür iradesiyle mücadele ederek bu baskıyı reddedip yetiştiği inanç ve kültürden uç bir yaşam biçimi edindigini kendi anlattı, hatta bu mücadeleyi bildiğim için şu an anlattıkları, hissettikleri bile batmıyor bana ... kafesten kaçmış küçük bir çocuk gibi davranması normal geliyor. Hatta endişeleniyorum onun için

Niye özellikle cinsellik?
Mesela burada sizden daha prestijli mesleklere sahip, daha başarılı, daha kültürlü, daha esprili, daha vs vs bir sürü kadın var. Sizin derdiniz niye kimin haftada kaç gün seviştiği, kimin ne sıklıkla hamile kaldığı? Bu uğurda tecavüz bile güzellediniz.
Kendi hırslarınız için doğurmayacağınız çocuğa hamile kalmaya çalıştınız.
Düz kötülük değil bu, gidip doğru düzgün tedavi olmalısınız.
Hepsi yalansa bile ilgi çekmek için bunları yazan insan sağlıklı değdir.

Ya gerçekten tuhaf biri,çözemedim bir türlü.Muhafazakar ve çok baskıcı bir ailede büyümüş,ondan olabilir belki de.

Ne kadar saçmalıyorsunuz ya??? Muhafazakar nedir kastınız ne? Türkiye de p kadar muhafazakar kesim var siz ne demek istiyorsunuz ?
Bazıları çok inançlı olduğunu düşünüp yanlış dini bilgilerle çocukları fazla kısıtlayabiliyor. Bazıları gerçekten olması gerektiği gibi kısıtlama yapabiliyor ve bunub sebebini belirtmeden sadece yasak deyip engel olabiliyor. Bu tip ailelerde de çocukların o yasaklarla arasında bir çekim oluşuyor. Gerçekten de yapmamaları gereken bir şeyse de bir fırsatını bulduklarında yapıyorlar. Yasaklar delinmek içindir misali. Bu dini konularda değil her şeyde öyle.

Kendimden örnek vereyim. Doktor bana şu şu sebeple şekeri azalt dedi bir ara. Şeker artık kısıtlı ya, canım nasıl baklavalar çekiyor. Yasak olmasa canım çekmez bu kadar. Ama beni durduran neydi? Doktorun sunduğu sebep. Bana sebebi düzgünce açıklamasa ben kaçamak yapardım arada. Dirayetli olma sebebim o konu hakkında doğru bilgiye sahip olmamdı.

Tabii şöyle bir durum da var. Çocukken kısıtlanmasaydı yine yapabilecek potansiyelli olanlar var. Kısıtlanması sadece gizli kapaklı bu işi yürütmesini veya serbest kalacağı günü iple çekmesini sağlıyor ki ben ferhansın böyle olduğunu düşünüyorum niyeyse.

Valla b
evet para, mal ,mülk, aile ,arkadaş hiçbirini tınlamıyorum.yeter ki cinsel bir mesele, erkek arkadaş, koca meselesi olmasın.
Nasıl yani bak şimdi bi arkadaşın var, çok iyi bir aileden geliyor, eş ailesi ona bayılıyor, kocası çok seviyor malı mülkü önüne yığıyor falan kıskanmaz mısın şimdi?

Genelde küçük yaşlardan kendimize yöneltilen eleştirileri hatta bazen şakaları ve alayları içselleştirip iç sesimiz yaparız ve dünyayı o filtrelerden değerlendirmeye başlarız. Mükemmelliyetçi ebeveynler veya zorba akranlar, kıyas yapan akrabalar vs. Sizin de algınızın maruz kaldığınız olaylar sonucu bu şekilde sağlıksız örüntülendiğini ve çarpıklaştığını düşünüyorum.
Özdeğerinizi cinsel ilgiye bağlamışsınız, ne kadar arzu edilirsem ne kadar aktif yaşarsam o kadar değerliyim gibi bir denklem oluşturmuşsunuz. Ama bu şekilde değerli hissetmeye çalışmak da aşırı yorucu aslında ve kendinizi yetersiz görmeye çok müsait. Bu yüzden de başkalarını küçümseyip daha değerli olduğunuzu kendinize ispat peşinizdesiniz.
Ama bu fiksasyonlar sizi mutsuz eder kendinizi kendiniz olduğunuz için sevmenizi engeller.
Benzer bir yorum yapacaktım. Küçükken yaşatılan şeyleri bilinçaltı kusuyor bir şekilde.
Konu sahibi değerini başkalarının gözünde arıyor.
Takdir, istek, talep görebildiği tek konu cinsellik olunca, hayatının merkezine oturtmuş kadın erkek ilişkilerini.
Oysa ki bu tarz ilişkilerde partnerinin ona iyi hissettiren davranışlarının menfaat sebebiyle geçici ve sabun köpüğü gibi olduğunu farketse bu kadar yıpratmayacak kendisini.
bir dönem cinsel hayatım olmasa aşağılık kompleksine giriyorum.beğenmediğim kendime göre çirkin, gösterişsin bulduğum kadınların bile(!) çok mutlu ilişkileri, evlilikleri olmasına gıcık oluyorum.bu kadınla birlikte olacak kadar yoklukta mısınız falan diyorum içimden
O kadınların aslında kadın erkek ilişklerin de doğru değeri gördüklerini, normal bir ilişki içinde olduklarını fark etmelsiniz.
Kadın ve erkek sadece cinsellik yaşamak için ilişki içinde olmazlar. Paylaşmak, konuşabilmek, birlikte eğlenebilmek insanları birbirine çeker. Çekim yaşayan insanlarda birbirlerini isterler.
Bir kadının istenmesi için illa sizin düşündüğünüz gibi ultra güzel ve seksi görünmesine gerek yok.

Aslında şöyle denmesi gerekiyor. Konu sahibide bunu yanlış lanse etmiş

Muhafazakar aile değil muhafazakarlığı ve dindarlığı yanlış anlamış bir aile diyelim. Eşim ve ailem fazlasıyla muhafazakar kimse bana bir baskı yapmadı yapmıyor. Çünkü gerçek muhafazakarlar herkesin kendi hayatı olduğunu tavsiye be güzellikle söylemekten başka bir şey yapamayacaklarını bilirler. Annem kapanmamı çok ister bu şekilde yetiştirdi ama ben istemeyince senin hayatın deyip çekildi. Bana hayatı zindan etmedi.
Direkt muhafazalar aile Deyince aslında muhafazakarlara hakaret gibi oluyor.
Üzgünüm ama birde kendini yetiştirmemiş kesim aileler genelde böyle.

Burada kimse sizin düşünce sisteminizi değiştiremez bence altta yatan sebep bulunmalı.
Kendinizi eşittir cinsellik olarak tanımlama sebebiniz ne mesela?
Her insan bir şekilde birine özenir kıskanır da sizinki patolojik ve özellikle cinselliğin sizde böyle algıda olması da bence patolojik
Bir psikoloğa gidilmesi de şart

Kötü kalpli insanım vs vs lik arabesklik bir durum yok bence

Diğer alanlarda çoğu kadınla yarışacak becerileri yok çünkü.

Tüm enerjisini cinselliğe yoğunlaştırmasına rağmen onda da başarılı değil ki. Sevgili diye seçtiği adama bak.
Bu kadar hırs yaptıysa daha büyük oynasaymış bari. Herkese ağzını ayırıp bakan adamla her gün 5 defa sevişsen ne olacak? Hem hırs yapmış hem çıtası yerlerde 🙄

seni tanımam etmem, üyeleri aklımda tutma konusunda inanılmaz balık hafızalıyım. o yüzden hangi konularda linçlendin bilemiyorum ama tüm bunların farkında olman önemli bir şey. çünkü senin gibi hisseden çoook kşi var eminim, hepimizin çevresinde de var ama onlar bunun farkında değil veya kabul etmiyorlar. kabul etmek iyileşme konusunda atılacak en önemli adım. profesyonel yardım almaktan çekinme. düzelmek istiyorsan düzelebilirsin elbette.

Genelde küçük yaşlardan kendimize yöneltilen eleştirileri hatta bazen şakaları ve alayları içselleştirip iç sesimiz yaparız ve dünyayı o filtrelerden değerlendirmeye başlarız. Mükemmelliyetçi ebeveynler veya zorba akranlar, kıyas yapan akrabalar vs. Sizin de algınızın maruz kaldığınız olaylar sonucu bu şekilde sağlıksız örüntülendiğini ve çarpıklaştığını düşünüyorum.
Özdeğerinizi cinsel ilgiye bağlamışsınız, ne kadar arzu edilirsem ne kadar aktif yaşarsam o kadar değerliyim gibi bir denklem oluşturmuşsunuz. Ama bu şekilde değerli hissetmeye çalışmak da aşırı yorucu aslında ve kendinizi yetersiz görmeye çok müsait. Bu yüzden de başkalarını küçümseyip daha değerli olduğunuzu kendinize ispat peşinizdesiniz.
Ama bu fiksasyonlar sizi mutsuz eder kendinizi kendiniz olduğunuz için sevmenizi engeller.
Çok güzel bir yorum yapmışsınız. Bende de konu sahibinin durumunun tam tersi vardı, dediğiniz gibi küçüklüğümden geldiğini düşünüyorum.

Küçükken erkeklerin beğenisi ve bakışları hep taciz gibi hissettirdiği için, cinsel olarak arzulanabilir olmak bende utanç duyulacak bir durum algısı oluşturmuştu. Değişen vücudumla kadınsı olarak değil, bir insan gibi muamele görmek istiyordum. Çünkü benim dişi olmamın ve beni beğenmelerinin, erkeklerin gözünde karakterimi ve varlığımı ezip küçümsemelerine neden olduğunu düşünürdüm çocukken. Bu sebeple kimseyle yakınlık kurmadım yıllarca. Bunun doğal bir süreç olduğunu öğrenmem ve erkeklerle normal ilişkiler kurabilmem yıllar aldı.

Son düzenleme:
Ben cinsel açıdan
Teşekkür ederim hava atmadığınız için.eskilerim maşallahı varmış valla.kadınlar daha lohusalığı bitmeden tekrar hamile kalıyormuş. Hem kadınların üreme aisteminin, hem erkeklerin performansının maşallahı varmış.bu arada eski nesile de ayrı ifritim 😄
Ya ne maşallahı gözünü seveyim, heriflerin dayanma süresi tek postada max 10 dk, bak yine iyimser günüme denk geldi hadi ahahshs . Kadının başka türlüsünü gördüğü yok, sayıların heyecanına kapılmış yani, o ona yetip artıyor, gocam haftada 3 kere yapıyo diye beynen tatmin oluyor kadın, orgazm bile olmadı belki ömründe biraz deşsen nedir ortaya çıkar da , işte.

Tüm enerjisini cinselliğe yoğunlaştırmasına rağmen onda da başarılı değil ki. Sevgili diye seçtiği adama bak.
Bu kadar hırs yaptıysa daha büyük oynasaymış bari. Herkese ağzını ayırıp bakan adamla her gün 5 defa sevişsen ne olacak? Hem hırs yapmış hem çıtası yerlerde 🙄
İşte adam onunla sevişiyor ya gerisi önemli değil. Adam gidip başkalarına baksa, hatta başkalarıyla sevişse bile umurunda olmaz çünkü onunla da sevişiyor. Sevişmeyi beğenilmek olarak kodlamış zihninde. Alakası olmadığını anladığında geç olacak ama, kaç yaşına gelmiş kadın sonuçta.

Ya ne maşallahı gözünü seveyim, heriflerin dayanma süresi tek postada max 10 dk, bak yine iyimser günüme denk geldi hadi ahahshs . Kadının başka türlüsünü gördüğü yok, sayıların heyecanına kapılmış yani, o ona yetip artıyor, gocam haftada 3 kere yapıyo diye beynen tatmin oluyor kadın, orgazm bile olmadı belki ömründe biraz deşsen nedir ortaya çıkar da , işte.
Gatip yine attın füzeyi

Bak yine aynı şeyi söylüyorsun. Zihniyetin aşırı çarpık.
15 çocuk doğurup vajinası bir karış olmuş kadıncağızı kıskanıyor ya, benim 2 aydan önce ağrım sızım gitmedi, lohusalık biter bitmez hamile bırakılan kadıncağızı kıskanıyor Allah'ım deliriyorum çok yazık ya.

X