kötü giden evliliğim ve kizim

beni yanlis anlama ama o Günlüğü evlenmeden önce yok etmeliydin. benim esimden once hic sevgilim olmadi ama eski platonik asklarim hakkimda yazdigim ne kadar gunluk varsa hepsini yok ettim.

yok saldırgan değildim aslında net ortamında öyle anlaşılmamış olabilir ama evet doktor olması gerekir bakirelik mevzusunda bir de günlükte kim bilir kaç sene önce yazmıştır sanmıyorum hatırlayacağını ben zamanında böyle yazdım filan diye

iyide anlattigina gore cocugu almaz her seferinde birakip kaciyo cocugu ozlemiyo nerden alacak bos laf alsa bile birakir

Herşeye senep olan günlükte yazılan eski sevgili hikayesi ve evlendikten sonra bile saklanan günlük gerçekten düşüncesiz bi hareket olmuş insanlar evliliğe giden yolda sosyla medya hesaplarını kapatr yeni sayfa açar yeni hat alır ne bilim eski salça olmasn die tedbirler alınır sıfırdan başlanır göz görmeyince gönül katlanır ama sen adamın gözüne gözüne yaşadığın eski ilişkiyi anlatan bomba bırakmışsın sen böyle bişeyi okusan ne yapardın ? Bayanlar biraz akıllıca hareket edin artık

Boşanmaya niyetlenemeden once size yaptigi tehditlerle ilgili kanit toplasanız. Boşanma.sonrasi cocugi yatılı alamama yada sizin nezaretinizde gorme şartı koydursaniz kanıtlara dayanarak. Yoksa evet kanunen alamaz ama kaçıran cok oluyor. Birde tayin çıkıp gidince gitmeyin bosanin. Uzak olunca her zaman gelip göremez belki.

Oo bunun farkli versiyonlarıni dinlemistim. Brnden ayrilirsan çocuğu alirim. (Mahkemede hakime kendi çalışıyor cocuga annesi bakacak dedi. Hakim senisten mi cikacaksin dedi) velayet bende.
Benden ayrilirsan yasli bir adamla evlenebilirsin dedi. 10 yil evlenmedim. (Kendimistemedim) simdi kendimden 2 yas küçük birisiyle evliyim.
Benden ayrilirsan hayati burnundan getirirm dedi. Ne yaparsa yapsin sessz kaldim. Yada uzaklastirma karari çıkardım (babamla uzerimize saldirdilar kardesiyle)
Surekli arardi kapatmZdj. Kizima.2 bir hat aldim ulasmak.ıstedigin de arasin diye. Kendi numarami da degistirdim.
Daha bir sürü şey.
Fakat yine olsa.yine ayrilirim. Kendimi gectim çocuğumun ruh sagligi icin.
Kısacası hic ortami germedim. Hatta ilk.ayrilik karari aldigimda ona soylemedim. 1 yila.yakin ailemle kaldim. Çocuğu gormek istediğinde gosterdim. Fakat kendim hic bir konuda konusmadim. Ortami.beni germesine izin vermedim. (Asiri ofkeli etrafa saldiran ofke kontrolu kesinlikleolmayan bir adamdan bahsediyorum. Fiziksel kavgadan bir suru mahkemesi vardi. Belki hala vardir bilmiyorum)

Diyeceğim su yavas yavas yap ne yapacaksan. Haklisin demekten dilin asinmaz. Ortami yumusatmaktan hic bisey.olmaz. hedefini belirledikten sonra gerisi teferruat.

4 yıl önce yazsaydınız belki önerinizi dikkate alabilirdi ama hem konu 4 yıllık hem de konu sahibi 4 yıldır forumda aktif değil.

Kısaca "hortlak konu"

Konu çok eski biliyorum ama
Duyduğum en korkunç tavsiyeler bunlar sanırım

Lütfen böyle bir insanın tehditlerine kulak asmayın inanın çoğu boş tehditler söylediklerinin boşanın çocuğunuzu huzurlu sağlıklı bir şekilde büyütün

Yahu nerden buluyosunuz bu yıllaaar yıllar öncesinin konularını? insan hiç mi bakmaz yorum yaparken tarihine..
bilinçli bişey bence, insanın 2016 konusunu bulmak için girip arşiv taraması gerekiyor, amacınız nedir?

Ozellikle niye yapayim eski konu bulup hortlatayim. Altta sayfa sonunda benzer konular cikiyor ya normalde tarihe bakarim. Ayni ay içinde ise yazarim. Dikkatinden kaçmış yazmışım. Niye bilincli olsun be kardeşim, hic tanimazsiniz beni bu art niyetli bakış ne anlamadim. Bilincli birsey diyerek.

Kızınızı alamaz bebek daha bu bir, sırf bu korkuyla sinerseniz ve bosanmazsaniz evladiniz da mutsuz olur.
Bir suru hak hukuk var nasil kaciracakmis pardon? Korkmayin lutfen korktugunuzu belli dahi etmeyib hatta bu onu besler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…