Kötü geçen Doğumum ve Hikayemiz :((((

Paspal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2007
241
2
43
bildiğiniz gibi 2 haziran da doğum yapacak olan ben acilen bir kararla 27 mayıs günü oldu...o gece hiç uyumadık ne ben ne eşim çok korkuyordum hiç konuşmuyordum sabah uyandım banyo abdest derken saat 9 da çıktık tüm aile hastaneye gittik....odamıza alındık beni hazırladılar ve saat 11 gibi doğumhaneye gittik ben giderken çok ağladım çok korkuyordum neyse hoş beş ayrıldık epidural istedim ama yapmadı dr um kaldıramazsın çok streslisin dedi ve genel anestezi verdi ayaklarım uyuştu tam bayılacakken eylül bebek gedi dediler ve ben uyudum bebeğim 3 dk içinde annemlerin yanına gitmiş..ameliyatım 35 dk sürmüş ve ben 11:45 de odamdaymışım beni ameliyathanede ayıltmadan odama getirirken nefes alma zorluğu çekmişim ölecek gibi olmuşum dr um hemşireer panik içinde ailem herkes ağlıyormuş kimsenin sesini duymuyorum tek eşimin sesini duymuşum kapa ağzını burnundan nnefes al diye bağırıyordu ve ben nefes almaya çalışırken dikişlerim zarar gördü çok ağrım vardı uyandığımda ağlıyordum çok kötüydüm ne olur ağrıarımı dindirin diye bağırıyordum hayatım da böyle acı çekmedim...uyandım bebeğimi istemedim akşama kucağıma verdiler çok acılıydım ağrı kesiciler bile fayda etmiyordu 3 gün yattık hastane de sonra kayınvalideme geldik burdayız bebeğim iyi maaşallah ama benim hiç halim yok 2 büklüm kambur yürüyorum sezeryanın en ağırını atlattım keşke normal olsaymış çok korkuyordum ama o anda biterdi...hala düzelemedim kamburum çıkmış gibiyim bide üzeirne hastanede üşüttüm mü sırtımdan aşağısı felç ne varsa benim başıma geldi...ama herşeye rağmen kızım çok sevimli ve ben onu seviyorum iyi ki doğurmuşum bu kadar acıya katlanmışım o benim meleğim biricik aşkım.... :nazar:

gözünüzaydın canım sıkıntılı olmuş biraz ama olsun kavuşmuşsun bebişine bi an önce sende sağlığına kavuşur anneliğin tadını çıkarırsın inşallah

canım yaaa hem sevindim hem üzüldüm.zaten kendimi bir tuhaf hissediyorum bir kaç gündür.her an doğum yapabilirim ben de.gerginim çok fena .bi de senin başına gelenleri okuyunca ağlamamak için direniyorum.Allah acil şifa versin sana.bebeğine de sağlıklı uzun mutlu bir ömür dilerim...
vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallaaaahh a.s.

size tavsiyem doğuma korkarak girerseniz koku ve acı ile uyanıyorsunuz...bebeğe emmedi diye hemen mama verdirmeyin bırakın acıksın o memenizi tutacaktır muhakkak yardım alın tutturun hemen pes etmeyin yeni doğan emmeyi bilmiyor biz emsin diye 3. gün akşamı aventin damaklı emziğini aldık emmeyi öğrettik sonra da tuttu meme başı çatlağı ne olursa olsun oluyor krem de fayda etmedi karbonatlı pamuk ile siliyorum hem pamukçuk olmazmış hemde çatlağım iyileşirmiş ne kadar çok emzirirsen o kadar kolay iyileşir dediler...memeleriniz süt dolarsa ne yaparsanız yapın pompa ile çekseniz de faydası olmuyor size tavsiyem hastaneler de meme sağma makineleri var gidin biberonunuzu alın ve memelerininiz o kuvvetli makinelerde sağddırın ve ilk süt olduğu için bebeğinize içirin sakın dökmeyin...aklıma gelenler bunlar

Canım bende senin kadar stresli bir doğumla bebişimi kucakladım bundan bir yıl önce şükür herşey geride kaldı minik meleğini kucakladıkça herşeye değer diyorsun..
Allah olmayanlara da nasip etsin.amin.
Analı babalı büyüsün yavrucak:nazar::emir_bebek:

allah anali babali buyutsun caniiiiiiiiiim
bende ayin 22 sinde sezeryan oldum sancim geldi acile gittim 7 cm aciklik olmus donmedigi icin hemen sezeryana aldilar gercekten panik yapmayacaksin insan korktukca basina geliyor
dogumda cekmiyoruz ama sonrasi cok zor oluyor benim 10 gun oldu yeeni toparlandim birde senin gibi sonradan rahatsiz olmadigim halde yurumem bile yeni duzeldi
dogum yapacaklarra tavsiyem korkmasinlar birde normal dogum dusuunsunler o kadar kadin nasil doguruyor
allahim tum dogum yapacaklara yardim etsin
sagsalim meleklerini kucaklarina alsinlar

Öncelikle gecmiş olsun canım allah analı babalı buyutsun bebışını

bende 5 şubatta sezeryan oldum ama benım harıka bir doktorum vardı sezeryanı hep kötu anlatırlardı bana da benım buyuk oğlum 12 yaşında normal olmuştu bel fıtığı oldum bu doğumumu oyuzden sezeryan olam zorunda kaldım ama ınan harıka bır operasyon gecırdım doktorum mukammaledır benım ayılırken bende nefes darlığı cektım ama hemen oksıjen verdıler nefes al dedıler hemen kendıme geldım hiç narkozun etkısınde kalmadım doğum haneden cıkarken kendımdeydım ve cok rahattım odama geldığımde bebışım benı orda beklıyordu ve hemen hemşırelerden rıce ettım benı doğrultular meme verdım bebeğıme 3 gun hastanede yattım doktorum benı hıç yanlız bırakmadı her sabah zıyaretıme geldı süreklı arğrı kesıcıler verdıklerı ıçın hıç ağrım olmadı cok rahattım anlıyacağınız süperdı desem daha doğru eve geldım ve ıkıncı gun ayağa kalktım bebeğımın butun ıhtıyacları ıle kendım ılgılendım dikişlerımdede bi sorun yaşamadım şu an 5 aylık oldu oğlum cok ssağlıklı ve bende daha ılk gunden bomba gıbıyım göbeğım bıle cok az kaldı tabı bıraz kılom var bence bu doğum olaylarının rahat yada streslı gecmesı doktoruna bağlı bırazda anneye bende ağlayarak gırdım sezeryana ama gülerek cıktım ölede narkoz felan hıssetmedım cok şükür allah razı olsun konur hastanesındekı doktorum inci başoldan

çok geçmiş olsun...şükür atlattın küçük meleğinle...gerçekten anlattıklarından zor olmuş doğumun...
canım herşeye ragmen değerdi değilmi? bundan sonra analı kızlı bir ömür mutluluklar diliyorum...

hosgeldin eylül bebek..Allah sifa versin annes,en kisa zamanda sikayetlerin yerini tebessüme birakir insaallah..

ah canim cok uzuldum yasadiklarina ama hepsi gececek uzulme,agri sizi da olsa sagsaglim kizinla beraber ciktin ya hastaneden onemli olan o...sana kizinla esinle ve tum sevdiklerinle mutlu yasam dilerim...biran once atlatman dilegi ile:teselli:

çok geçmiş olsun. bebişinizi Allah bağışlasın. güle güle büyütün. ben normal doğumun daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum... eğer zorunlu değilse sezeryan yaptırılmamalı. sonuçta neşter değiyor, bir şekilde narkoz vs. ameliyat gibi...

sağlıcakla büyütün...

Geçmiş olsun canım.
Bebeğinide Allah analı babalı büyütsün...
Bende mecburen sezeryan olmuştuş, kordon dolanması çok fazla normal doğum ile bebeği kaybederiz dedi... Daha önce apandisit ameliyatı geçirmiştim, tabi apandisit patladığı için biraz zor bir ameliyat olmuştu. Sezeryan dikişi ile üst üste gelince karnımda zorlanma olunca kanama oldu, sol tarafım yumurta büyüklüğünde şişti, kızım premature doğdu...(Şimdi 2 yaşında :)
Ona mı ağlıyayım kendime mi bilememiştim.
Gerçekten sezeryan basit gibi görünsede çok zor, Allah herkese doğumda kolaylıklar versin

şimdi ki aklım olsa normal yapardım kızlar boşuna korktum normal doğumda çekeceğimin bin katını çektim ve hala da çekiyorum...doğrulamıyorum yürüyemiyorum wc desen işgence anlayacağınızzz berbat durumdayım bebeğim de bana muhtaç anlayacağınız kafama tükürsünler sezeryan seçtiğim için...:KK43:((

meleğin ve sen hoşgeldin...canım allah acil şifa versin en kısa zamanda toparlanırsın inşallah... bak meleğine kavuşmuşsun ne güzel allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallah...dularım seninle...

canımhayırlı olsun bebeğinigüle güle büyüt çok geçmişolsun ama değer diye düşünüyorum bundan sonraki günlerin güzel geçsin

Paspalcım buyuk gecmısler olsun canım.. cok zor bır dogum omus ama artık olan olmus bundan sonrasına bakıcaz.. umarım en kısa zamanda toparlanırsın canım. hemen iyileşmen dileklerimle ..
bebegınıde kokla bızler yerıne..

Allah analı babalı buyutsun

geçmiş olsun seninki kötü şans olmuş .ya valla çok üzüldüm çok çekmişin inşallah geçer canım

ayyy canım çok geçmiş olsun ya allah analı babalı büyütsün inşallah

bildiğiniz gibi 2 haziran da doğum yapacak olan ben acilen bir kararla 27 mayıs günü oldu...o gece hiç uyumadık ne ben ne eşim çok korkuyordum hiç konuşmuyordum sabah uyandım banyo abdest derken saat 9 da çıktık tüm aile hastaneye gittik....odamıza alındık beni hazırladılar ve saat 11 gibi doğumhaneye gittik ben giderken çok ağladım çok korkuyordum neyse hoş beş ayrıldık epidural istedim ama yapmadı dr um kaldıramazsın çok streslisin dedi ve genel anestezi verdi ayaklarım uyuştu tam bayılacakken eylül bebek gedi dediler ve ben uyudum bebeğim 3 dk içinde annemlerin yanına gitmiş..ameliyatım 35 dk sürmüş ve ben 11:45 de odamdaymışım beni ameliyathanede ayıltmadan odama getirirken nefes alma zorluğu çekmişim ölecek gibi olmuşum dr um hemşireer panik içinde ailem herkes ağlıyormuş kimsenin sesini duymuyorum tek eşimin sesini duymuşum kapa ağzını burnundan nnefes al diye bağırıyordu ve ben nefes almaya çalışırken dikişlerim zarar gördü çok ağrım vardı uyandığımda ağlıyordum çok kötüydüm ne olur ağrıarımı dindirin diye bağırıyordum hayatım da böyle acı çekmedim...uyandım bebeğimi istemedim akşama kucağıma verdiler çok acılıydım ağrı kesiciler bile fayda etmiyordu 3 gün yattık hastane de sonra kayınvalideme geldik burdayız bebeğim iyi maaşallah ama benim hiç halim yok 2 büklüm kambur yürüyorum sezeryanın en ağırını atlattım keşke normal olsaymış çok korkuyordum ama o anda biterdi...hala düzelemedim kamburum çıkmış gibiyim bide üzeirne hastanede üşüttüm mü sırtımdan aşağısı felç ne varsa benim başıma geldi...ama herşeye rağmen kızım çok sevimli ve ben onu seviyorum iyi ki doğurmuşum bu kadar acıya katlanmışım o benim meleğim biricik aşkım.... :nazar:

cnm ya çok çok geçmiş olsun artık unut geçmişi ve bebeğine ver kendini bir de kendi bakımına dikkat et tabi o zaman herşey geçer allahın izniyle........çok tebrik ederim anne olmuşsun....

cok cok gecmis olsun canim neyse sukur atlatmissin
bebegine guzel guzel gunler gecirmen dilegile
allah anali babali buyutsun
gercekten zor olmus

X