Kötü geçen Doğumum ve Hikayemiz :((((

bende anlatayım iki doğum yaptım sezeryanla yaptım kendimde böyle olmasını çok istedim normal doğumu aklım almıyordu ikisindede el sallayarak girdim doğumhaneye ikincisinde biraz sıkılmışım artık doğumun olması için sabırsızlanıyordum doğumdan çıkartılarken beni sedyeye koyarlarken hayal meyal duyduğum kendi sesim ALLAHIM sana çok şükür deyişim beni yatağıma taşıyan hasta bakıcılar ve çevremdekiler hem gülüyorlar hemde çok şükür çok şükür diye taklidimi yapıyorlardı birde kaynanam beni ziyarete gelirken bir şişe kolonya almış ben tabiki her şeyimi hazırlamıştım baş ucumda kolonyam olduğunu görünce kendi aldığını çantasına geri koyduğu anı hiç unutamam ....

helen çok teşekkür ederim canım yaaaa bebişin varmııııııııııı merak ettim benm adetime 6 gün kaldı dua et olurmu

Allah Herkese Safiye Sultan Gibi Kolay Doğum Yaşatsin Inşallah Adina Sevindim Allah Anali Babali Büyütsün

paspalcım gözünüz aydın zor bir dogum yasamıssın en kısa sürede atlatman dilegıyle bende sezeryan yapıcam genel ıstemıyorum kesınlıkle epıduralle olsun ıstıyorum haklısın ayrıca stres yapmamak lazım

canım çok geçmiş olsun gerçekten kötü olmuş ama bunada şükür allh yavrunuda analı bablı büyütsün

çok tşk edeirm kızlar bugün 13 gün oldu yeni yeni toparlanıyorum...

çok şükür canım...:1hug:
kolay olmadı ama minik yavrunu sağlıkla aldın kucağına...:nazar:
buarada teyze oluyorsun haberin olsun...:1rolleyes:
kendine ve minik prensesimize çok iyi bak..allaha emanet olun...:nazar:
a.s.a.s.a.s.

canım allah analı babalı büyütsün yavrunu.. baya zorlanmışın ama hepsi geçer sanada böle melek gibi bi evlat kalır...

X