Kötü etkilendim..

Erkek milletinin bencilliği. Boşanınca çocuktan da boşanıyorlar. Sonra çocuk biraz büyüyüp eli ergenliğe gelince arada gelip gidip çocuğun aklını karıştıran. Çocuk iş bulunca ona yapışan da çok

Teşekkürler
Evet bir örnek de ben vereyim: Bir arkadaşım eşiyle aynı evdeyken eşi çocuklarla hiç ilgilenmiyormus,evden bile iş dışında çıkmıyormuş ama boşandıktan sonra çocuklarla görüş zamanlarında bol bol vakit geçirmeye başlamış.Bazen evde görmediği ilgiyi ayriyken görebiliyorlar.
Keşke ebrveynler çocuk sorumluluğunu layığıyla ustlenebilseler.

Kesinlikle, bu da çok yaygın bir vaka.
Evliyken baba büyük bir boşluk diyelim, boşanma ardına, bazen suçlu psikolojisi ile bazen de çocuğum ilerde beni kötü bilmesin manipülasyonu ile çocuğa daha yatırım yapar hale geliyor.
Alın size boşanmanın bir kazancı daha.
Hem anne yıllardır düzenli maruz kaldığı zehirden uzaklaşıp kendini onarıyor hem de çocuk daha önce görmediği ilgiyi görüyor.
Boşanma, ebeveynlerden yalnızca biri bile bilinçli ise, çok güzel şeylere netice verebilecek bir eylem sonuç olarak.

Zaten kendini boşatan adam muhtemelen iyi bir baba da değildir boşandıktan sonra da ondan babalık beklemeyin.Bunun sorumlusu da hissetmeyin kendinizi başkasının yapmadıgı ebeveynlik sizin suçunuz değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…